Rica ederiz canım, böyle durumlarda olması gerekeni yapıyoruz biz :)
Artık kötü olmaman gerektiğini düşünüyorum, peki şu an nasılsın moralin nasııl ?
Bundan sonra da kendi hayatına kendi mutluluğuna yönel tatlım [/QUOTEkusura bakmayın anca girebildim bugün ve şuan ilk iyiydim sonra istem dışı ağlama krizlerine girdim şuan başım çok ağrıyor onun dışında allaha şükür iyiyim birde bugün ona mesaj attım çünkü dün bana dediği birseyi atlamışım bana ters bir laf söylemiş ve cevap verememiştim onun karşılıgını verdim böyle bitirtirler adama smsi böyle şey gibi kalır mesaja cevap veremezsin işte haha yazdığı için sms hakkı yapıp attım mesaj. bu kez seni kızdırmak için dedim yedeğin yoktu ayrıca pazar gününe kadar babana söylemezsen en yakınından haberi alırsın dedi aklı sıra kuzenime gidecekmiş bende asla istemiyorum seni dedim ısrarla bir cumartesi bir pazar babana söyle dedi dedi sonunda bende çok istiyorsan beni gülleri alır yeni hat alır adam gibi karsıma çıkar af dilersin madem tehtit ediyorsun geri dönmemi istiyorsun yap bunu dedim döneceğimden değil karşılık olsun diye oda bana benden ayrılan sensin tabıki ben gelmem babana söyledin söyledin yoksa fotoları babana gösteririm dedi bende seven gurur falan düşünmez seviyorsan yaparsın dedim yapmaz biliyorum bende babama söylemem bilmiyorum artık hersey olacagına varacak gider babama söylerse gösterirse yani fotoğrafları babam dövmez öyle biri değildir belki laf bile söylemez benimle konuşmaz beni babamın karsısında gözünde küçük düşürmüş olur kuzenimede teklif ederse daha beter kötü olurum sanırım ve öyle bir durumda ne yaparım hiç düşünmedim sizlerden fikir alırım ilk kuzen dediğinde seninde kuzenin var dedim ben intikam dedim sonra bana ben seni kuzenime kötüledim kimse bakmaz seni o. sanıyor dedi bende zaten senin kadar adi değilim ne yaparsan yap umurumda değilsin gidip senin kuzeninle uğrasmam onu ancak sen yaparsın dedim sen pazara kadar babana söylemede olacakları gör beni bırakmak neymiş çekeceksin acısını dedi çekerim başa gelen çekilir seninle olmktansa en iyisi bu dedim git başka kızlara yasa istediğin hayatı diyede ekledim pazar günü söyleme gideceğim tabiki dedi yazmadım bir daha