evet olmaz zaten o yüzden bitirdim. bana aptal diyeceksiniz biliyorum ama daha önce ki iki ay önceki ayrıldığımzda eklediği konuştugu kızlar için laf söyledim diye onlar değil sensin demişti onlara mesaj atarsan öldrürüm seni demişti. hatta biz tekrar barışıyorduk kızlara kaptırmamak için barışacaktım bir kız zamanında bunu sevmiş ne diyecek diye merakımdan kıza mesaj atıcam dedim at dedi sevinmiştim at demesine demekki kıza değer vermiyor diye düzgünce kıza lütfen mesaj atmazsan sevinirim sevgilime şimdiden teşekkür ederim yazdım diye kız bana sevgilin bana teklif etti yalvardı hatta ben okuyorum okul bitince dedim diye beklerim cerenim yazdı sevgilin yaptı ben değil dedi bunlara ragmen affettim bana sana inat yaptım sen bana sana kalmadım bana eziyet etme etrafta erkek çok dedin diye yaptım dedi affetmiştim kendimi suçlu bulup ve o kızla twter yazışmalarını okudum kıza cerenim sevmek suçmu falanda yazmış hep bana sana inat dedi kandım çünkü çıkacak olsa kızla yıllarca arkadaşlarmış kız severken cıkardı diye affettim biliyorum salakmışsın diyeceksiniz aşık olunca insan herşeyi düşünüyor.Çok teşekkür ederim hepinize yanımda oldĞunuz için
Gelip gelip ağladı kapıma gözyaşlarına kandım zaten ayrılır ayrılmazda o kızı eklemiş ve birçok kızı ben sevgilisiydim dır dır ettim ona göre ama o kızlar arkadaşı tabiki gönlünü hoş edecekler yazık gercekten aptalım ben yaSennn bile bile ladess
bile bilee gell beniiii mahfett yapmışsın arkadaşım
dilerim bundan sonra akıllanmışsındır
bidaha aynı hatayı yapmazsın
Gelip gelip ağladı kapıma gözyaşlarına kandım zaten ayrılır ayrılmazda o kızı eklemiş ve birçok kızı ben sevgilisiydim dır dır ettim ona göre ama o kızlar arkadaşı tabiki gönlünü hoş edecekler yazık gercekten aptalım ben ya( ama yemin ederim dayanamıyorum kızlar ölüm acısı kadar kötü değil biliyorum aşk acısı çekmişsinizdir hepiniz ilk anları hepimiz yaşadık ilk ayrılık günlerindeyim gücüm yok işim yok arkadaşım yok kurs falan da yok gidicem ama başlamadı zaten kıpırdayacak halimde yok ilk defa aşık olmuştum ben inanmıştım onun için bile üzülürken onun beni takmaması şuan kızlarla sohbet etmesi deli ediyor beni cereni dinliyordur artık onu
yok asla vermem artık izin tehtitti ağlamaydı inandım ama çok tersledi beni yüzük takıyorduk çıkardı takmıcakmısın dedim hayır dedi acımaszca face hep giriyorsun aşkım dedim arada gir dedim diye face benim sanane evli gibi bana karışamazsın dedi aşkım seni arıyorum acarmısın dediğimde yüzüme kapatıp açmazdı inanın birden değişti ve aptallık yapıp ona kanmamın tek sebebide aylarca iyi davranıp birden bu hareketleri yapması şuan tek korkum kuzenime ulaşıp teklif etmesi onun dışında yakında umarım unuturum sizlerinde sayesinde üşenmeden aman elalemin aşk acısı banane demeden yazıyor fikirler veriyorsunuz hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim bir an olsun ona karsı içim soğuyor sizlerin sayesinde hersey için yorumlarınız için sağolunsenin bu halde olduğunuda cok iyi biliyodur bence
Oyusen böyle gevrek gevrek konuşup ortalıkta embesil gibi geziyodur...
Elbet canın yanacak ama geçecek sakın bidaha aynılarını yapmasına izin vermee...
def ettim hepinize birsey sormak istiyorum aşırı inatcı biri bildiğiniz gibi değil yani baya baya inatçı böyle biri neyse sorum şu ben bir kere aşkım düzelirim veya kal gitme yada seni çok sewiyorum dersen bitmezdi dedim bana demem tek diyeceğim beni bırakan kıza s.gt olur dedi ısrarla bir kaç kere daha de seviyorum de dedim hayırda hayır dedi ona asla dönmicem ama sadece merak ediyorum seviyorda inadından mı demedi yoksa sevmediği için kurtulmk için mi demedi sizcebu çocuğu hemen başından def et yoksa ilerde çok üzülürsün benden söylemesi
def ettim hepinize birsey sormak istiyorum aşırı inatcı biri bildiğiniz gibi değil yani baya baya inatçı böyle biri neyse sorum şu ben bir kere aşkım düzelirim veya kal gitme yada seni çok sewiyorum dersen bitmezdi dedim bana demem tek diyeceğim beni bırakan kıza s.gt olur dedi ısrarla bir kaç kere daha de seviyorum de dedim hayırda hayır dedi ona asla dönmicem ama sadece merak ediyorum seviyorda inadından mı demedi yoksa sevmediği için kurtulmk için mi demedi sizce
allah büyük tek bana yasattıklarını çeksin istiyorum atmaz mesaj biliyorum ama şu saat oldu bir özür bile dilemedi dilemesinde bu saatten sonra acıda olsa face baktım onun yakın ona kız bulan kız arkadaşı kızları tanıştırmış oda eklemeye başlamış o kızları allah bildiği gibi yapsın bana bu acıyı yaşattı o kadar kötüyüm ki anlatamam kızı görünce çok şok geçirdim bu kadar mı kolay unutmak onca geçirilen güzel günü dayanamıyorum yardım edin birşey diyin bana bu acı nasıl geçer hırs yaptım aşk acısıda değil sinirlerim çok bozuldu bu kadar basitmiydi unutmak başka kızlarr :..(Poh pohlaya poh pohlaya kendini bulunmaz hint kumaşı zannettirmişsin
bu kaba, öküz namzeti, salak oğlana.
Kurtulmuşsun valla sevin canım ne aşkı.
aşk böyle birşey mi zannediyorsun.
Umarım adam gibi bir adam çıkar karşına da aşkı yaşarsın.
O zaman bu güne güleceksin.
Ay ne gereksiz üzülmüşüm diyeceksin.
Çık gez, dolaş, başka arkadaşın yok mu senin.
allah büyük tek bana yasattıklarını çeksin istiyorum atmaz mesaj biliyorum ama şu saat oldu bir özür bile dilemedi dilemesinde bu saatten sonra acıda olsa face baktım onun yakın ona kız bulan kız arkadaşı kızları tanıştırmış oda eklemeye başlamış o kızları allah bildiği gibi yapsın bana bu acıyı yaşattı o kadar kötüyüm ki anlatamam kızı görünce çok şok geçirdim bu kadar mı kolay unutmak onca geçirilen güzel günü dayanamıyorum yardım edin birşey diyin bana bu acı nasıl geçer hırs yaptım aşk acısıda değil sinirlerim çok bozuldu bu kadar basitmiydi unutmak başka kızlarr :..(
ediyorum kendime onun facebookuna bakmaktan alıkoyamıyorum kendimden de ondanda nefret ediyorumMaalesef bunu bir formülü yok canım.
Zamandan başka bir ilacı yok.
Sana diyebileceğim onu ve onunla ilgili ne varsa sök at hayatından.
Faceden ne yaptığını takip etmeyi bırak.
Kendine bir hedef koy ve o hedefe kitlen.
Tüm acını , öfkeni, kırıklığını o hedefe kanalize et.
Ama doğrusu biz ne dersek diyelim biliyorum ki sen kendine eziyet edeceksin.
ediyorum kendime onun facebookuna bakmaktan alıkoyamıyorum kendimden de ondanda nefret ediyorumyazık gercekten onca eziyetini çektim aptallığımamı yanayım ayrılmak için fırsat kollayan birinin ben ayrılınca rahatlamasına mı yanayım bilmiyorum ağlamaktan bittim gözyaşım kalmadı.
saat sekizde akşam bana mesaj attı yazdığı mesaj eskiden begenmediğim iki üç kızı ondan engellemiştim onu yazmış sen nasıl birisin face girmiyorum senin diyordun girip birde tüm kızları engellemişsin iyiki senden kurtulmuşum yazdı. bende iyi ne güzel kurtulduğuna mutluysan sorun yok dedim. saf senin sayende kız arayıp durmıcam engelledgin kişileri eklerim dedi istediğini yap sorun değil facene falanda baktıgım yok hayat senin karışamam yolun açık olsun falan dedim sonra bana sana pazar gününe kadar müddet dedi babana beni söylersen bana dön yok söylemezsen kız aramaya başlıcam dedi bende yolun açık olsun dedim ya güvenilmez birini babama neden söyleyeyim yazdım sen bilirsin düşün taşın ona göre kız bulcam dedi bende çocuksun işte git bul banane istediğini yalvarmaya başlamışsındr zaten mutluluklar dedim güldüm bana aramıyorum zaten yedekte vardı ben biri bitmeden diğerini yedeklerim haha demiş hiç bişy yazmadım sonra durdu durdu mesaj attı tekrar kapak oldun işte öylke şeye böyle sey dedi tekrar gülmüş sonra demin tekrar yazdı bir ay sonra peşimden koşarsın çok geç demiş gülmüş telefonu kapattım yazdımı bilmiyorum başka .bu arada babama söylememi istediği falan yok yapamıcağımı bildiği için işi yokuşa itiyosen sevmek istedin ve sevdin bu kadar basit aslında.
neden alıkoyamıyosun özdisiplinin de eksiklik var sanırım acı çekmek hoşuna gitmemeli... bir kere içinden gelince hayır bakmıyorum facebookuna de bir daha gelince şimdide bakmıyorum de üçüncüde de aynısını yap daha sonra bakmamaya başlarsın :)
ayrılınca rahatladı.. bu senin egonu rahatsız etti. ee arkadaşım neden o rahatladı da sen kendini kasıyorsun?
sakın şu evrede mesaj atma ona sakın daha fazla yükseklere çıkarma onu... acı vardır evet ama acıyı devam ettirmek sende biten birşey ... kendine eziyet etme
kendinden neden nefret ediyorsun sen kendini sev ki herkes seni sevsin :) güzel bir duş al duşta düşün ağla ve o duştan çıkınca herşeyi orada bırak ileride ne aptalmışım neden bu kadar üzülmüşüm dersin haberin olsun keşke dememek için şimdi kurtul ondan dua et kitap oku film seyret :)
saat sekizde akşam bana mesaj attı yazdığı mesaj eskiden begenmediğim iki üç kızı ondan engellemiştim onu yazmış sen nasıl birisin face girmiyorum senin diyordun girip birde tüm kızları engellemişsin iyiki senden kurtulmuşum yazdı. bende iyi ne güzel kurtulduğuna mutluysan sorun yok dedim. saf senin sayende kız arayıp durmıcam engelledgin kişileri eklerim dedi istediğini yap sorun değil facene falanda baktıgım yok hayat senin karışamam yolun açık olsun falan dedim sonra bana sana pazar gününe kadar müddet dedi babana beni söylersen bana dön yok söylemezsen kız aramaya başlıcam dedi bende yolun açık olsun dedim ya güvenilmez birini babama neden söyleyeyim yazdım sen bilirsin düşün taşın ona göre kız bulcam dedi bende çocuksun işte git bul banane istediğini yalvarmaya başlamışsındr zaten mutluluklar dedim güldüm bana aramıyorum zaten yedekte vardı ben biri bitmeden diğerini yedeklerim haha demiş hiç bişy yazmadım sonra durdu durdu mesaj attı tekrar kapak oldun işte öylke şeye böyle sey dedi tekrar gülmüş sonra demin tekrar yazdı bir ay sonra peşimden koşarsın çok geç demiş gülmüş telefonu kapattım yazdımı bilmiyorum başka .bu arada babama söylememi istediği falan yok yapamıcağımı bildiği için işi yokuşa itiyo
saat sekizde akşam bana mesaj attı yazdığı mesaj eskiden begenmediğim iki üç kızı ondan engellemiştim onu yazmış sen nasıl birisin face girmiyorum senin diyordun girip birde tüm kızları engellemişsin iyiki senden kurtulmuşum yazdı. bende iyi ne güzel kurtulduğuna mutluysan sorun yok dedim. saf senin sayende kız arayıp durmıcam engelledgin kişileri eklerim dedi istediğini yap sorun değil facene falanda baktıgım yok hayat senin karışamam yolun açık olsun falan dedim sonra bana sana pazar gününe kadar müddet dedi babana beni söylersen bana dön yok söylemezsen kız aramaya başlıcam dedi bende yolun açık olsun dedim ya güvenilmez birini babama neden söyleyeyim yazdım sen bilirsin düşün taşın ona göre kız bulcam dedi bende çocuksun işte git bul banane istediğini yalvarmaya başlamışsındr zaten mutluluklar dedim güldüm bana aramıyorum zaten yedekte vardı ben biri bitmeden diğerini yedeklerim haha demiş hiç bişy yazmadım sonra durdu durdu mesaj attı tekrar kapak oldun işte öylke şeye böyle sey dedi tekrar gülmüş sonra demin tekrar yazdı bir ay sonra peşimden koşarsın çok geç demiş gülmüş telefonu kapattım yazdımı bilmiyorum başka .bu arada babama söylememi istediği falan yok yapamıcağımı bildiği için işi yokuşa itiyo
kusura bakma da bu salağı nerden buldun sen ya. çocuk resmen. kendini birşey sanıyo burnu havadan inmiyo.
bitti yolun açık olsun diyip sonra hiç cevap atmayacaktın o kuduracaktı yerinde.
böyle çocuk çocukla uğraşacağına kendini doğru düzgün aklı başında birini bulursun güzelim.
babana tanıştır diyo bide senin gibi birini tanıştırıpta rezil mi oliyim deseydin.
özgüvene bak ya iki lafından biri kız bakıcam. sanki kapısında kızlar sürünüyo beni seç beni seç diye. gece gece güldüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?