Neden evlenemiyorum?

Kocaman AMİİİN herkesin gönlüne göre ama hayırlısıysa inşallah

Ben de sizin gibiyim konuşuyorum tanıyorum sevildiğimi de hissediyorum mutlu oluyorum ama bi süre sonra bırakıyorum. Hep bi şeyler eksikmiş gibi. Kendime tam olarak uygun biri yokmuş gibi.

zor bir evliliğiniz mi var ?
Zaman zaman zor. İnişli çıkışlıda diyebilirim ilk 1yıl çok güzel anlaşıyorduk sonraki 3 yıl tam bir kabustu. Erkek eve gelir eline telefonu alir tv karşisina geçer asla sohbet sevmez gezmek istemez moduyla geçti sonra değişti biraz ve şu anda ara ara çıkardığı kavgalar hariç güzel gidiyor. Yani inişli çıkışlı ve bu erkekler neden evlenince tv telefon bagimlisi oluyor çözemiyorum

Ya erkekler niye değişiyor evlendikten sonra ? Arkadaşlarda diyor açıkçası korkuyorum...

Takıntı yapmıyorum ama düşünmüyor değilim.Bundan dolayı danışıp fikir almak istedim.
Çok geç bir yaş değil tabiki.Evlenmek için evlenilmez.
Doğru bir zamanda doğru kişiyle olursa iyi bir evlilik olur.
Sadece evlenmeliyim diye istemediğim biriyle evlenmem zaten.
Akışına bıraktım.Zamanı gelince olur.Nasip.

Ben gerçekten en güzel yaşlarımı ailemle geçirmek isterdim 25 yen sonra evlilik beni bulsaydı diyorum. Ama geç olsun en güzeli olsun. Allah önünüze sizi asla sevmekten vazgeçmeyen bir eş nasip etsin

Ailemle istediğim gibi vakit geçiriyorum.Evlilikte bu süre kısıtlı oluyor.
Aynen.Acele ederek yanlış bir seçim yapmak istemem zaten.
Doğru kişi ne zaman gelecekse o zaman olsun.
İnşallah.Allah herkesin gönlünden geçen ne varsa gerçekleşmesi dileğiyle.

Haklısınız.Önce kendime bir sevgili bulmalıyım.
Daha sonrasında ilerleyen zamanlarda kendini belli eden bir durumdur evlilik.
Özellikle de kendi ayakları üstünde duran,güçlü bir insan olması çok önemli.
Yaşın getirisi olsa gerek diye düşünüyorum.Yoksa tabiki çok geç kalınmış bir yaş değil.

Buda bir etken olabilir.Ev,iş,aile hayatı üçgeninde gelişiyor.
Bu yıl kurslar vb. gibi farklı planlarım var.
Biraz daha farklılık yaratarak,monotonluktan çıkmak için iyi geleceğini düşünüyorum zaten.
Artık çevremde iş çevresi ağırlıkla olduğu için ne kadar yeni insan tanısamda özel yaşama dair düşünülmüyor.
Bu yüzden bu kurslar daha iyi olabilir.

Söylediklerinizi dikkate alacağım.Aklımda bulunsun özellikle.
Tabiki karşılıklı anlaşıldığı takdirde zaten olur.

Bu konuda cok karisigim, kimi diyorki iyi olsan zaten evlenirdin, Kimi kismet diyor kimi kader diyor .... Ya artik gercekten takilmiyirum umrumda degil olmazsa olmazki ben aile isleri baya karisik ama napim

İyi olsan zaten evlenirdin demek nasıl bir cümle,nasıl bir yargılama biçimi?
Sadece iyi insanlar mı evleniyormuş?
Peki boşananlar iyi olmaktan çıkıp kötü mü oluyormuş?
Bu soruyu soran insanları lütfen ciddiye almayın.Gülüp geçin diyorum.
Kader,kısmet,nasip vakti gelmemiştir.
Ama nasibin yoluna gitmek gerekmiyor mu?
Birileriyle tanışamadan sevgili,eş olabilmek imkansız değil mi?
Sen elinden gelenin en iyisini yap.Kısmet değilmiş dersin.
Umudunu yitirme.
Dua et.
İnşallah gönlünden geçen nasıl birisiyse öyle biriyle evlenirsin canım :)

Ben samimi davranip anlatanlardan size aktariyim kimi insan memnun olmasa bile evliligin verdigi duzen veya gucluluk duygusundan ayrilmak istemiyor dul damgasiyla hayati daha zor goruyor hem de daha gucsuz goruyor.

Evet toplumda kadınların asıl boşanmama sebepleri maddi ve manevi olarak güçsüz hissetmeleridir.
Halbuki o güveni kendilerinde görseler yapamayacakları hiçbirşey yok.
Hergün mutsuz olmaktansa hayatlarını düzeltme eğiliminde bulunsalar.
Herşey daha güzel ve mutlu bir hayatları olur.

Mesela ben güçlü karakterde bir erkeğe güvenip evlenmek istiyorum.
Karşıma çıkanlardan birkaçı pasif karakterdi.
Önyargılı olmayıp tanıyım diyorum tanıdıktan sonra ben böyle bir insanla bir ömür yapamam diyorum.
Aslında evliliği 25 yada 30 yaş olarak kalıplaştırmadan,doğru kişiyi bulmakla alakalı bişey.
Sendeki durum ise eşinin ailesinden yana yaşadığın sorunlar.
Evlilikte sadece eş ile evlenilmiyor,ailelerle de bir evlilik bağı kuruluyor.
Arada pürüzler olabilir ,görmezlikten gelip mutluluğunuzu bozmayın derim.

Gelecek hayallerinin benzer olduğu, benzer zevkleri paylaştığın insan olduğunda evlenmeyi düşün bence. Önce tanı yani. Ondan sonra hoşlanma, aşk gelirse evlenirsin.
Yani kısaca gelecekte neler istediğini nasıl evlilik istedigini sorarsın edersin ailesiyle tanışırsın yapılarına uyum sağlarım dersen o zaman evlilik yoluna gir derim.

bu arada 25 gec bir yas degil 28 yasimda evlendim keske bi 10 sene daha bekar gezseymisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…