Neden evlenemiyorum?

daha baştan kestirip atarak yanlış yapıyorsun insanları kabul et tanı kalbin zaten sana doğrusunu söyler ya da bir öküze vurulup gidersin

Bu yaşta evleneyim niyetiyle koca bakmaya çalışırsanız zaten mutlu olamazsınız. Önce mutlu olacağınız bir ilişkiniz olsun, daha flörtün ilk günü gelinlik hayali çocukların ismi gibi boş hayallere sürüklemeyin kendinizi. Hayatı paylaşabileceğiniz, mutlu olacağınız , beraber eğlenebildiğiniz bir sevgiliniz olsun - ki bu da ilişki süresince anlaşılır baştan değil-, daha sonra evlenme işini düşünürsünüz. Yaşınız çok genç dert etmeyin.

Çünkü herkese potansiyel koca gözüyle yaklaşıyosun e dolayısıyla da mantıklı bakıyosun her sey kafandakine uysun istiyosun uymayınca da olmuyor doğal olarak. Sal kendini aşık olmaya bak herkese acaba bunla evlenilir mi diye yaklaşma en geç 2 seneye nikah salonunda alırsın soluğu

25 yasındasın en güzel yaş bu ne acele bu ne taleş yahu
Hem herkes evlenmek zorunda da değil tamam istiyorsun ancak belki nasibinde yok napacaksın her dk düşünüp aglayacakmısın
Biraz hayatı akısına bırak evliliği kovalamaktanda vazgec
Dogru insanı buldugunda kendin farkedeceksin zaten

maliyedeki evlenmemis bayanlar geldi aklima

29 yaşındayım, bekarım.
Sevmek sevilmek ben de istiyorum ama evlilik meselesini bu kadar sıkıntı yapıp, ille de birini bulmalıyım diye kasmak çok yanlış geliyor bana. Evlilik olursa olur, olmazsa da olmaz. Hayatın amacı evlilik olamaz. Önemli olan doğru insanla doğru evlilik yapıp "mutlu" yaşamak. Yoksa evlilik o kadar da matah bit şey değil. Evlendiğine mutlu olan görmedim.

Kendi adıma konuşayım, karşıma "bu adamla mutlu ömür geçer" dediğim biri çıkarsa evlenirim. İnce eleyip sık da dokurum, sonuçta hayatıma eş alacağım, boru değil ya bu. Kafama göre biri çıkmazsa evlenmem. Dertsiz başımaa dert almaya niyetim yok. :)

birine asik olunca kriter vs kalmaz.. zamani gelince o da olur...akisina birakin

Bende hep bekar kalayımmmmmmmmmmmmmmmmm dedim ama evlilik buldu beni.

Kendini geliştir ufkunu genişlet elbet evleneceksin gez toz bekarliga doy..farklı insanlar tanı.

Merak etme evlilikte bi b.k yok.
Aynen yaa.bende evllilikte bi halt var sanıyodum sadece 2 şeyi güzelmiş.bi düğün eğlence faslı bide kendi evin kendi eşyaların olması.başkada bi haltı yokmuş

aşk kimyasal bir çekim
henüz yakalayamamissiniz
bu kadar düsünmeyin
düşünmediğimiz zamanda kapıyı çalar
hayırlısı için dua edin
inşallah size uygun birini bulursunuz
bir de evlilik amaciyla - yani kendinizi sartlayarak- görüşmeyin, bu da sizi itiyor olabilir, akışına bırakın

Aynen yaa.bende evllilikte bi halt var sanıyodum sadece 2 şeyi güzelmiş.bi düğün eğlence faslı bide kendi evin kendi eşyaların olması.başkada bi haltı yokmuş
sadece bunlar için mi sürdürüyorsunuz evliliğinizi
erkeklere kızıyoruz bazen ama kadınlar da eşine karşı farklı dışarıya mutsuz imajı çizebiliyor, cok ilginc geliyor bana

Bence sen kendini tanimiyorsun. Hangi karaktere sahip olan insan seni mutlu eder? Sen nasil bir yasam tarzi istiyorsun? Evlilikten ve gelecekten beklentilerin neler? Bunlarin sorularini bul. 25 ayrica erken bir yas evlilik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…