Neden evlenemiyorum?

Adayin da yoksa hic evlilik dusunme birkac yil daha...
Ben nisanliyim cok asik olduk mantigimiza uyduk nisanlandik. Eger boyle olmasaydi hayatta evlilik dusunmezdim.
Yurt ici yurt disi gez, oku, dil ogren. Evlilik ayak bagi baska da bir sey degil.

Çok mükemmel olduğuna inanarak başkalarının kusurlarını gözünde buyutursen daha çok yalnız kalırsın

Merhaba öncelikle şuna değinmek istiyorum hayatta hiçbir zaman kusursuz insan bulamayacaksınız çünkü kusursuz insan yoktur. Gençlik zamanları talep çok olduğundan ufak kusurları bile gözünuzde büyütüp kişiyle bağınızı kesmeniz doğal çünkü zaten talep eden erkek çok. Ancak zaman ilerleyip yaş büyüdükçe talep düşecek sizinle aynı yaşta olan erkekler bile daha ufak yaşlarda bulunanlara talip olacak çünkü erkeklerin yapısı böyle seçerken seçilen durumuna düşebilirsiniz zaman ilerledikce o yüzden sansınız iyice azalacak bu yüzden bence ufak kusurları çokta büyutmeyin :)

Ismarlama gibi olmaz ki bu işler.. Şöyle olmalı böyle olmalı diye bişey yok. Çok kafanıza takmayın, akışına bırakın. Ön yargılarınızı bırakın. Olumsuz diye baştan kestirip atmayın; bir şans verin. Hiç belli olmaz bu işler.
Hem henüz yaş olarak daha vaktiniz var, acele etmeyin. Hatta bugünlerin tadını çıkarın. :)

Amaaan evlilik sanki cok güzel bir sey napcan evlenip otur kendi paranı ye arkadslarnla gez dolaş sanki evliler cok mutlu bence sen evlilerden daha mutlusundur

Armudun sapı üzümün çöpüne fazla takılmayin.. gerçi bu da bahane kadere inanıyorum. Bende sizin gibiydim hatta görüşmekte istemiyordum ama eşimi görünce gözüme perde indi sanki :) doğru bir karar verdim şükür.. sizinde bahtinizda ki kişi karşınıza çıkınca nikah masasında bulacaksınız kendinizi :)

bunu dert etmek için yaşınız küçük ayrıca evlilik diye bakmayın sadece. önemli olan sevmeniz sevilmeniz ki bunlar bir gün zaten çıkar karşınıza. bu kadar kolay bulunan bişey değilki aşk. karşınıza çıktığında muhttemelen zaten bahane bulma öryargılı olma ihiyacı bile hissetmiceksiniz. vakit geçirmekten keyif aldığınız insanlarla birşekilde hayatınıza devam edin takıntı yapmak yerine

Evlenip mutlu olmak istiyorsunuz
Bende öyle istiyordum. Evlendim mutsuzluğum tavan. Keşke hayatınızın tadını çıkarsanız. Evli çiftlerin % 90 ı mutsuz.

Keşke evlenmemiş olmak için epey şey feda ederdim.

Ben geç evlendim. O yüzden sakın dert etmeyin. Hiçbirşey kaybetmediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…