- Konu Sahibi yukselay57
-
Ben geç evlendim. O yüzden sakın dert etmeyin. Hiçbirşey kaybetmediniz.
37Kaç yaşında evlendiniz? Yani Allah yazmadıysa insanın yapabileceği bişey de yok..
Hee ben salağım ya bu 2 şey için sürdürüyorum.sen kaç yaşindasin bekarsın sanırım.koca öküze oduna hatta ayıya bağlayınca gerçek yüzünü gösterince böyle oluyo evlilikler.evlenince anlarsınsadece bunlar için mi sürdürüyorsunuz evliliğinizi
erkeklere kızıyoruz bazen ama kadınlar da eşine karşı farklı dışarıya mutsuz imajı çizebiliyor, cok ilginc geliyor bana
Siz ailenizin yanına dönmüşsünüz. Boşanacaksınız. Ama ben bunu yapamadım. İşim olduğu halde yapamadım. İnşallah çok mutlu olunKeşke evlenmemiş olmak için epey şey feda ederdim.
Kız ciddi o kadar mı bıktın , severek almadın mı adami yoksaÇok lazım olan bir şey değil. Keşke evlenmeseydim. Bekarlık sultanlık lafının canlı örneği olun bence. Zira ben evlenip o sultanlığı özleyenlerdenimkeşke 23 yaşıma dönsem de şimdiki eşim olacak şahısla karşılaşacağım o an başıma saksı ya da taş düşse
Bu kadar evlenen mutsuz degildir bence pişman olacaksın evlenince demek , bilmem ki neden her evlenen bunu demiyor benceŞu an henüz vakti gelmemiş demek ki rahat ol evlenince de evlenmez olaydim diyeceksin ..dizilerde ki gibi süper kahraman eşini masallarla uyutan erkek yok bu hayatta reale bakarsan gerçek pencereden rahatça görürsün canim acele etme sabirla beklee
Severek hem de çok severek evlendim ama meğer beni nişanlılık boyunca sanal sex yoluyla aldatıyormuş ve ben evlendikten 3 ay sonra öğrendim. Şimdi iğreniylrum ondan. Hala kavga çıkarıyorum. Aileme boşansam dedim burnumdan getirdilerKız ciddi o kadar mı bıktın , severek almadın mı adami yoksa
Muhakkak demiyor tabi İmtihandayiz kimimiz eşi kimimiz ailesi kimimiz evladi ve kimileri sağliği ve daha başka dertlerle boğuşuyor hal böyle iken pişman olan da var olmayan da...Bu kadar evlenen mutsuz degildir bence pişman olacaksın evlenince demek , bilmem ki neden her evlenen bunu demiyor bence
35 yaşındayım 2 yıldır evliyim, bir bebegimiz var ve cok mutluyum çok şükür. cevremde çoğunlukla da mutlu evlilikler var, göstermelik değil gerçekten mutlu.Hee ben salağım ya bu 2 şey için sürdürüyorum.sen kaç yaşindasin bekarsın sanırım.koca öküze oduna hatta ayıya bağlayınca gerçek yüzünü gösterince böyle oluyo evlilikler.evlenince anlarsın
illa şöyle olsun böyle görünsünle evlilik yada ilişki olmaz ki
hayatınızı yaşasanız akışına bıraksanız yaşınız çok küçük
Evlenme niyetiyle aranarak hata yapıyorsunuz biraz rahatlasanız belki de aşk kapıyı çalacak
Canim bunu anca sen bilebilirsin fakat.hic bi insan 4 4luk değildir unutma.öyle birini arayan yalniz kalır.direk evlenme gözüyle degilde sevebilecegin biri gözüyle bakarsan belki farkli olur
Kendini geliştir ufkunu genişlet elbet evleneceksin gez toz bekarliga doy..farklı insanlar tanı.
Merak etme evlilikte bi b.k yok.
Ön yargılı olmayın
Biraz zaman verin karşınızdaki kişiye, kendisini daha iyi tanıyabilmeniz için
25 yaşındasınız. Bu soruyu sormak için çok erken bence. Gezin, tozun, eğlenin. Siz bunları yaparken evlilik gelip sizi bulur merak etmeyin.
Yaş 25, neden evlenemiyorum diye sorguluyorsunuz!
Bence biraz daha kendinize yatirim yapın, bu sorunun önemsiz oldugunu anladiginizda hayata ve iliskilere bakiş aciniz da degisecek..
Öyle bir dert yanmışsın ki okuyan 45 yaşında sanacak.
Bana göre hata herkesi evlenecek aday diye değerlendirmek. Tabi ortada aşk olmayınca da soğur insan.
Hayatını akışına bıraksan sürekli birilerini aramasan belki aşkı da bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?