Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Olabiliyor anladım sizi basınız sağolsunEski bir konu bu ve kötü bi ruh haliyle yazılmıştı. Sağlıklı düşünmeye başladım tekrardan. Teşekkür ederim.
Nakil gerekiyirdu anneme sonra birden o kendi kendine düzeldi nasıl oldu anlamadıkÇok geçmiş olsun ben şeyi merak ettim acaba Anneniz nasıl iyi oldu bir ilaç yada doğal birşeyler mi kullandı yoksa hastanede tedavi olduğu süre içerisinde mi iyileşti. Benim de annem siroz gibi görünüyor şuna kesin tanı konmadı ama karaciğer kötü durumda
Allah rahmet eylesinMerhaba, teşekkürler. Benim annem vefat etti. İnşallah sizinki iyileşir. Çok geçmiş olsun.
Müthiş bir durum maşallah Allah uzun ömür versinNakil gerekiyirdu anneme sonra birden o kendi kendine düzeldi nasıl oldu anlamadık
Sağolun inşallah sizedeMüthiş bir durum maşallah Allah uzun ömür versin
Allah annenize şifa versin. Size öyle görünüyor disaridan, kimin ne halde oldugunu sadece Allah bilir. Kimse dünyaya keyif catmaya gelmiyor inanin. Kimse de sonsuza kadar kalamayacak burada.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Herkesin bir derdi var...Allah size sabırlar versin..Ancak bu düşünce tarzından kurtulmazsanız sıkıntılar hiç bitmez hayatınızda..Negatif olmanız bu süreçte çok çok normal diğer türlüsü anormal olurdu...Size tavsiyem psikologtan destek alın...Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Anneniz iyidir insalah. İnsan boyle agir bı imtihan yaşarken sanki tüm dünya mutluymuş gibi geliyor. Kızım 3 yaşında lösemi ye yakalandı. Ölümden döndü. Neler yaşadım. Üstelik yeni doğum yapmıştım. Herkes bir yerde bir şekilde imtihan oluyor. Rabbim dermansız dert vermesin
Kizimiz nasıl şimdi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?