Neden herkesin hayatı yolunda?

Bu dünya sınav dünyası ve herkesin kendine göre dertleri var 3 ay önce babamı kanserden kaybettim 58 yaşında idi yatım kalan çok şeyimiz var ama isysn etmiyorum sende etme ben ne zaman babamı çok özleyip ağlasam Allah’ım bunu unutturacak acı verme diyorum

Birileri de sizin için öyle düşünse acı çekmenizi istese hoşuna gider mi? Annene şifalar dilerim. Kalbin çok kara milletin acı çekmesi sana ne kazandıracak?

Boyle bi kitle olusursa vah halimize Allah dusmanimin basina vermesin diyen kitleden bu kitlelere saf kotuluk ile nasil bas edebiliriz ki.. merhamet bulunmayan nimet olur.

Ne kadar gitmişsiniz kızın üstüne ya. Aci çekiyor annesi olum doseginde ve neden ben diyor . Herkes en kotu aninda sizler gibi mantikli dusunemez. Birsuru ornek verilmis bide, napsin onun icin de en kotu gunu bu demekki. Icinde ne yanginlar kopuyor ve buraya yazarak dökmeye çalışmış ama maşallah herkes üstüne gitmiş. Yok biz niye acı cekelim diye terslemissiniz. Onun demesiyle sanki acı sizi bulucak. Hiç te ay ne kötü benim için de aci çeksin diyor diye dusunmedim sadece cektigi acının boyutunu uzuntusunu gordum. Konu sahibi burası sizi daha kötü yapar

Son düzenleme:
Neden herkesin hayatı yolunda diye oturup insanların acı çekmesini istemeniz yerine, anneniz için sağlık dileseniz daha doğru olmaz mıydı...

belki de kalbin kötü diye mutlu değilsindir.

kanser atlattım hem de tek başıma dünyanın öbür ucundaydım ailemden ayrı. yerlerde süründüm, ilaç aldıktan sonra araba kullanıp eve gelmem gerekti 10 dakikalık yolu bir saatte geldim, neler yaşadım yahu. bir kez de neden insanlar mutlu demedim. aksine ben de mutlu oldum. doğal seçilim işte ne yapacaksın...

anneniz vefat ederse başınız sağolsun ama keşke dünyaya iyi bir “şey” bırakıp gitseydi. kimse de aman derdi var acısı var demesin sizinki dertten acıdan olan bir şey değil onu bahane edip ortaya çıkardığınız saf kötülük.

Annenize Allah şifa versin. Şuan zor durumdasınız sağlıklı düşünemiyorsunuz muhtemelen. Yoksa bu düşündükleriniz normal değil.

Herkes birşeylerle imtihan oluyor ve bazı insanların imtihanı da dertsizlik enteresan gelebilir ama öyle.

Abimin eşi 3 yıl önce vefat etti, 3 yaşındaydı ikiz yeğenlerim anneleri vefat ettiğinde. şuan 6 yaşındalar, bir iki aydır hep aynı şeyi soruyorlar, herkesin annesi var bizim niye yok? Cevap vermesi de onların bunu anlaması da o kadar zor ki.

Bir sürü örnek verilebilir bunun gibi ama fazlasına gerek yok sanıyorum.

Kendi acınızın üzerine birde insanları düşünüp iyice karartmayin kalbinizi.

Son düzenleme:
oyle buyuk bir aci yasarken etraftaki herkesin hayatinin yolunda gittigini dusunuruz ancak herkesin bir imtihani var bu hayatta.sadece siz bilmiyorsunuz hangi konuda imtihan verdiklerini.Allah sifa versin cok zor biliyorum.esim de annesini kanserden kaybetti.ustelik baska bircok sıkıntı yasadik ama inanin bugunler de gececek.sosyal medyaya girmeyin mumkunse silin hesaplarinizi.bosuna mutsuz etmeyin kendinizi.

Valla bilmiyorum benim hayatım da hep en zor düzeyde geçiyor
Son 1 senedir iyiyim diyebilirim
100 binde 1 çıkan bir hastalık annemi aldı bizden. umarım çile kotamı doldurmuşumdur

Allahım acil şifalar versin öncelikle
Ama bunlar herkesin başına gelicek bir gün
Maalesef hayat bu
Hatta kendimiz de ölücez
Benim babam da yaşı var çok hastalıklar geçirdi geçiriyor bende bazen diyorum keşke daha genç olsaydı yaşıtlarımın babaları anneleri genç sağlıklı
Ben nelerle uğraşıyorum onlar nelerle diyorum
Ama hayat işte
Bazıları daha güçlü olmak zorunda

Öncelikle geçmiş olsun.Benim de annem evliliğime 21 gün kala kanserden vefat etti.Allah'ım acı çektirmesin Bu illet hastalığı çeken anlar.Dua et anneciğine ,bu düşüncelerinden bu şekilde kurtulabilirsin.Şöyle düşün daha çok acı çekse ama sizinle de kalsa bu anne karşıçok büyük haksızlık olur.Biliyorsun ki ağrıları müthiş derece de yüksek oluyor.Dua et ,annene ve sana dua edeceğim....Sağlıcakla

Allahim acil şifalar versin.
Düşüncelerini cok iyi anlıyorum- benzerini yaşadım ve insanin kalbi bazen öfkeyle doluyor. Niye ben, Niye benim annem diye öfkeleniyorsun... bu dünyada katiller, tecavüzcüler güle oynaya yaşarken niye benim annem diye kalbine bıçaklar saplaniyor.
Bu düşüncelerin normal- bende düşündüm.
Ama bilki sadece senin başına gelmiyor. Acini yaşa, ağla, sizla ama asla unutma yanliz değilsin. Her insanin imtihani farkli oluyor

"Herkesin bi derdi var vurur içerisine"

Bu şarkı sözü geldi aklıma

Dışarıdan sosyal medyama bakan da beni öyle sanır. İmrenir oh falan der. Ama benim de ailemden biri hasta hem de ömürlük. Dışarıya gülerken içimde fırtınalar kopuyor. Ben hep yarımım yüzüm gülse bile o gerçek gülüş değil hiçbir zaman da olmayacak. Ben de bazen insanlara imreniyorum veya neden biz diye düşünüyorum insanlık hali normal ama lütfen isyan etmeyin. Dış görünüşe dış hayata aldanmayın çünkü gerçekten göründüğü gibi değil.

Aynen katılıyorum. Bende babamı ağır hastalıktan dolayı kaybettim. İnsan ne kadar alışmaya çalışsada ara sıra öfke ile doluyor. Herkesin canı yansın istemese bile, neden kötülerin yerine sevdiğimizin canı yanar diye isyan eder. Benim babamın hastalığını ve ölümünü kabul etmem baya zaman aldı. "dünya imtihan yeri" demek, uygulamaya geçirmekten daha kolay. Ben konu sahibinin şu anda isyan etmesine şaşırmıyorum. Durumu kabul etmeden önceki aşamalardan biri. Hiçbir evlat caresiz annesinin babasının çektiğini görmek istemez. Aynısı anneler babalar evlatları içinde geçerli.

Suanki ruh halinizi anlıyorum ama sabredin dua edin, 1 ay oldu daha 60 sinda dayim emekli maaşından 1 lira yemeden 6-7 ay icinde başlayan hastalığı yüzünden vefat etti ,oğlu geçen sene üniveriste kazanmıştı gidemedi babasinu babasını bırakıp,kizi daha liseye gidiyor . Cok zor allah size sabırlar versin sizlere uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin rabbim

Rabbim şifa versin... dar günlerden çıkmanı nasip etsin inşallah. 3 yıl önce bende senin gibiydim. Hayatım perme perişandı. Bi anda değişiyor hayatın bu sözümü hiç unutma. Hayatta her renk var her rengi de göreceksin. Mutlu da olacaksın dibe de çökeceksin. Ölüm de hastalıkta insan için. Bir gün gelecek öyle çok mutlu olacaksın ki sen bile şaşıracaksın İnan bana

Dışarıdan bakılırsa belki sizin de hayatınız herkese güzel geliyordur. Son 5 yılda abimi, oğlumu ve babamı kaybettim. Kızım engelli, eşim de son 3 yıldır işsiz. Ben sabah 6:30 gece 23:00 arası dışarıdayım ya okul ya iş. Herkese göre imrenilecek bir hayatım var (ayda bir yurt dışına toplantıya gidiyorum 2 gece kalıp dönüyorum). kimse ile ailede yaşadığımız özel durumları paylaşmamaya çalışıyoruz. Sağolsunlar eş dost cenazelerimizde yanımızda oldular ama ben 5 yıldır her gece yitirdiklerime gözyaşı döküyorum. Diyeceğim şu ki başkaları ile kendi hayatınızı kıyaslayıp enerjinizi düşürmeyin. annenizin ve kendinizin motivasyonunu artıracak şeyler yapmaya çalışın el verdiği ölçüde. İnstagram Facebook da milletin yarısı show yarısı gerçek resimlerine bakmayın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…