Bu dünya sınav dünyası ve herkesin kendine göre dertleri var 3 ay önce babamı kanserden kaybettim 58 yaşında idi yatım kalan çok şeyimiz var ama isysn etmiyorum sende etme ben ne zaman babamı çok özleyip ağlasam Allah’ım bunu unutturacak acı verme diyorumBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Birileri de sizin için öyle düşünse acı çekmenizi istese hoşuna gider mi? Annene şifalar dilerim. Kalbin çok kara milletin acı çekmesi sana ne kazandıracak?
oyle buyuk bir aci yasarken etraftaki herkesin hayatinin yolunda gittigini dusunuruz ancak herkesin bir imtihani var bu hayatta.sadece siz bilmiyorsunuz hangi konuda imtihan verdiklerini.Allah sifa versin cok zor biliyorum.esim de annesini kanserden kaybetti.ustelik baska bircok sıkıntı yasadik ama inanin bugunler de gececek.sosyal medyaya girmeyin mumkunse silin hesaplarinizi.bosuna mutsuz etmeyin kendinizi.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Öncelikle geçmiş olsun.Benim de annem evliliğime 21 gün kala kanserden vefat etti.Allah'ım acı çektirmesinBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Allahim acil şifalar versin.
Düşüncelerini cok iyi anlıyorum- benzerini yaşadım ve insanin kalbi bazen öfkeyle doluyor. Niye ben, Niye benim annem diye öfkeleniyorsun... bu dünyada katiller, tecavüzcüler güle oynaya yaşarken niye benim annem diye kalbine bıçaklar saplaniyor.
Bu düşüncelerin normal- bende düşündüm.
Ama bilki sadece senin başına gelmiyor. Acini yaşa, ağla, sizla ama asla unutma yanliz değilsin. Her insanin imtihani farkli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?