- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ben de kardeşiyle mal mülk kavgası edip yıllardır görmeyenleri ve öyle baba olmaz olsun diyenleri anlamıyorum.. Keşke sağ olsanlar bütün malım mülküm abimin olsa babamın her gün elini ayağını öpsem o da kızııım dese.. Abimi 3 yıl kanser tedavisi sonucu son 20 günü çok ızdırap çekip çaresiz bekleyişimiz sonunda kaybettik. Annem can evladı için keşke bu kadar çekmese diye dua etti. Babamı ise bir gün aniden hastalanıp hastaneye kaldırılınca son döenmde olduğunu öğrendik 28 gün içinde kaybettik. bir kere bile babam değil başkaları çeksin demedik. Kimse hasta olmasın herkese Allah şifa versin dedik. ama takdiri ilahi..kaderimizde ayrılık varsa boynumuz kıldan ince yaradana karşıSizi çok iyi anlıyorum babam vefat edince nerde onun yaşına yakın birini görsem onlar niye ölmüyor derdim hatta eşime snein baban da ölse keşke dediğim bile oldu.. Ama zaman herşeyin ilacı oldu 4 buçuk yıl oldu alıştım onsuz yaşamaya.. Herkesin söylediği gibi malesef herkesin Bi derdi var kiminin imtihanı ağır oluyo kimi içinde saklıyor derdini.. Dua etmekten başka çaremiz yok naprsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz..
Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Kim demiş herkesinki yolunda diye.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Valla bu dünyada mal mülk yalan insan sağlığını sevdiklerini kaybedince anlıyo. Beni kayınpederim felç görümcemin umrumda değil kaç kez konuştum yanında ol diye anlamıyor herkes farklı işteBen de kardeşiyle mal mülk kavgası edip yıllardır görmeyenleri ve öyle baba olmaz olsun diyenleri anlamıyorum.. Keşke sağ olsanlar bütün malım mülküm abimin olsa babamın her gün elini ayağını öpsem o da kızııım dese.. Abimi 3 yıl kanser tedavisi sonucu son 20 günü çok ızdırap çekip çaresiz bekleyişimiz sonunda kaybettik. Annem can evladı için keşke bu kadar çekmese diye dua etti. Babamı ise bir gün aniden hastalanıp hastaneye kaldırılınca son döenmde olduğunu öğrendik 28 gün içinde kaybettik. bir kere bile babam değil başkaları çeksin demedik. Kimse hasta olmasın herkese Allah şifa versin dedik. ama takdiri ilahi..kaderimizde ayrılık varsa boynumuz kıldan ince yaradana karşı
Sizi anlıyorum b pskyatrisle gorusmelisiniz..Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin hayatı yolunda değil. kiminin yolunda, kimininse değilmiş gibi görünüyor. Aslında herşey bir intizam içinde. Neden diye bir şey yok. Gerektiği için. BİTTİ. neden gerektiğini ancak O (cc) bilir. Müslümanın ayağına diken bile batsa bu günahına kefaret olur. Yaşadığınız çok zor bir durum evet. Ama herşey bizler için. Hepsinin de bir hikmeti var. Adaletsizliğe ise yer yok. Çok isyankarane yazmışsınız. Biraz sakin kafayla düşünün ve tövbeyi geciktirmeyin lütfen. Allah bekleyişinizi hepiniz için hayırla neticelendirsin. Sabrınızı dirayetinizi artırsın inşaallah. Annenizin ömrü varsa dünyada, aksi halde ahirette yerini güzel eylesinBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Allah sifa versin annenize.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Acıyla yüzleşmenin de çeşitleri var ve haklısınız, bütün dünyadan nefret etmeniz için çok da kötü bi zaman değil.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?