- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
Huzur icinde yatsin yengen , her anlatisinda gozumden bir damla yaş suzuluyor , Allah evlatlarina uzun omur versin
Benim de bir sürü derdim var hayatım yolunda değil. Ayrıca anası babası başında olanlara bakıyorum kiminin işi yok kimi boşanmış bazıları hiç evlenmemiş başkası maddi sıkıntı içinde...kiminin çocuğu olmuyor bazısı çocuğundan çekiyor. Bence hiçbirimizin hayatı mükemmel değil. Ayrıca sürekli kendimizi başkasıyla karsılaştırmak çok sağlıksız bir durum.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Sizler kim? Ne sacma bi konu, nasil bi dusunce bu.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Herkesin ailesi sağ, hayatlarında sevdikleri biri var, maddi kaygıları yok... Gülüyorlar eğleniyorlar. Dokunuyor bu durum bana. Bu imtihan dünyasında neden sadece imtihanı biz veriyoruz?
Başın sağ olsun kuzum.
Konu sahibine "Kötü kalpli" diye yüklenme valla acısı kimi insanı tepe taklak ediyor.
Sen ne güzel gönlünü yatıştırmış, yaranı mikrop kaptırmamışsın ama insan hali, olur.
Gülenin güldüğü batar, eğlenenin eğlencesi, ben kendi halimde "Herkes yaşasın bu acıyı" demedim ama insanlardan çok tiksindiğim bir zamanı yaşadığımı hatırlıyorum, belki hiç dillendirmeden için için çok şeye sövmüşümdür.
Kimi gönül köpürür, kimi çekilir, sonunda geçer buradan da, kabullenmenin aşamaları bunlar; kimine daha zor gelir vakurunu koruyamaz. Acıyı herkesin sindirişi farklı, acıdan insan dinine imanına bile söver de döner, öyle kötü deyip incitme bence.
Sağolasın gangsta. Bilmiyorum böyle konularda empati yapamıyorum ben. Elbette acıyı karşılama şekli aynı değil herkesin. Ama hiçbir günahı olmayan masum insanların acı çekmesini istemek de, çok zalimce değil mi?
İmtihanı sadece sizin verdiğinizi nerden çıkardınız onu anlayamadım. Öncelikle çok geçmiş olsun bu kadar umutsuz olmayın Allah şifa versinBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Öncelikle annenize Allah şifa versin.Bir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
O kdr terapiye egitime okumaya dinen ve manen dahil yine de ayni seyleri dusunuyorum neden zalimler mutlu ???? Bir turlu atamiyorum neden iyiler kaybediyor ??? Bana da dokunuyor icimi kemiriuor cildiriyorim Allah affetsinBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
Sizin çevrenizde sizin kadar sıkıntı yaşayan olmadığı için böyle düşünüyorsunuz . Kendimden örnek vereyim üniversiteyi eşim için terk ettim 4 tane kuzucuğum var eşimin madde kullandığını şaş kaza öğrendim ve 8 yıl çektim ne yoksulluk ne fakirlik gördüm anlatamam sonra eşim düzeldi 3 yıl şimdide karı kız ayağına başladı netten bir sürü sevgili bulmuş kendine ve her gün her gece onlarla konuşuyor beni yatak odama almıyor onlarla sabaha kadar online oyun oynamak WhatsApp ta konuşmak için. Mesleğim yok 4 tane Yavrum var gidecek bir kapım yok çevremde herkes ailesine düşkün sadece benim eşim böyle kuzenlerimi ve eşimin kuzenlerini görünce diyorum ki benim ki evlilik mi hayat mı ama diyorum ki imtihan eşim bana yapmıyor aslında kendi sonunu hazırlıyor ama yine de içim kahroluyorBir önceki konumda bahsetmiştim annem kanser hastası, yoğun bakımda ve vefatını bekliyoruz. Gencecikken bu dünyadan göçüp gidecek. Bu duygunun yoğunluğuyla çevremi gözlemledim ve düşündüm. Neden hepsinin hayatı yolunda? Neden onlar da büyük sınavlar vermiyorlar? Kötü bir düşünce biliyorum ama onların da acı çekmesini istiyorum
İyilerin imtihanı ağır oluyor maalesefO kdr terapiye egitime okumaya dinen ve manen dahil yine de ayni seyleri dusunuyorum neden zalimler mutlu ???? Bir turlu atamiyorum neden iyiler kaybediyor ??? Bana da dokunuyor icimi kemiriuor cildiriyorim Allah affetsindusunmeden edemiyorum annenize cok acil sifalar diliyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?