Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

Hayatta en yakın olduğun insan.. Sence en değerlin olması gerekmez mi ?
Zaten insan eşine, bir gün benden boşanabilir düşüncesiyle değil de, ebedi hayat arkadaşım diye baktığı zaman en değerlisi olur

Evlilik kimine ödül kimine ceza kimine de imtihan.. herkes çok güzel ya da çok kötü diyemez bu sebepten.

Bence evlilik çok güzel ve bir o kadar mesakkatli. Şöyle ki önceden kendi kafanıza göre yaşarken evlendikten sonra ve hatta daha söz/nişan aşamasında sorumluluklarınız artar. Başta eşiniz olmak üzere iki aile de hal ve hareketlerinizden etkilenir hale gelir. Bu da yorucu bir durum.

EVliligin anahtari sabır ve biz olma duygusudur. Ve elbette en ufak olayda evliliği vazgeçilir görmemek. Rabbim herkesin evine huzur ve bereket versin.

onuda nerden çıkardınız canım evliliik cok güzel bişi bence helede doğru insanla yapınca tadından yenmiyo hani hiç mi sorun yok onuda söyleyemem en basitinden dün akşam 8 gibi birbirine girdik bizi görsen bitti bu evlilik dersin 15 dk sonra hiçbişi yokmuş gibi öpüş koklaş bence evliliği değil evleneceğin kişiyi incele araştır gerisi corap söküğü gibi gelir

bak cnm ben evli değilim...ama biliyorumki kapalı kutulur mutlu olup olmayacağını kimse bilemez rabbimden her zaman hayırlısını dile... hem birbirinizi seviyorsunuzda rabbim daim etsin mutlu ve huzurlu bir evlilik nasip etsin...

Çevremde hep mutsuz sorunlu evlilikler var. Evlenip çöken mi dersin eski hayatının zerresine sahip olamayan mı dersin.. Ama kuzenimin dayısının evliliği bambaşka. Maşallah allah onlar gibi sevgi dolu, özverili ve daha bir çok güzel seyi içinde barındıran bir evlilik nasıp etsin herkese. O zaman işte adı evlilik oluyor. Diğerleri işkence.

Nasip evlilik işi... ben mutluyum iyi bir eşim var. Ama insan evlenince de imtihanı devam ediyor.insanın her döneminin farkli sorun ve sıkıntıları var.yinede samimiyetle söylüyorum en zoru yalnızlik...

Evlilik iyimi kötümü evlenmeden bilemezsin.. Herkezin bu hayatta bir sınavı vardır, kimisi baba evinde çok mutludur eşiyle geçimi olmaz, kimi baba evinde. İllallah der eşiyle huzurlu olur, kimide çocuğundan kötülük görür.. Anasını babasını döven evlatları görüyoruz maalesef tv lerden, peki hangimiz evlat kötüdür aman ha yapmayın dioruz.. Herkezin şansı kaderi.. İnşallah çoook güzel bir evliliğin olur

Zaten insan eşine, bir gün benden boşanabilir düşüncesiyle değil de, ebedi hayat arkadaşım diye baktığı zaman en değerlisi olur
Anne baba ve kardeşler kadar kimse değerli değildir. Bu göreceli bir kavram değil. Ha size hayatı zehir edecek kadar kötü davranmışlardır vs o zaman tamam ama onun dışında onlardan değerli kimse olamaz. Ya da hepsinin yeri ayrı dersiniz olur biter.

Eşimi tabii ki severim ama asla annem ve kardeşlerimle kıyaslamam.
Hayattaki en değerlim tabii ki çocuklarım, ama eşimin yeri ayrıdır, ailemin ayrı.
Sizi doğuran insandan daha mı yakın size eşiniz?

Esim benim icin de oyle. Hele ki ailemden yedigim darbelerden sonra. Umarim hep boyle dusunuruz..

Eşimi tabii ki severim ama asla annem ve kardeşlerimle kıyaslamam.
Hayattaki en değerlim tabii ki çocuklarım, ama eşimin yeri ayrıdır, ailemin ayrı.
Sizi doğuran insandan daha mı yakın size eşiniz?
Bence belli bir zaman sonra eşin annenden daha yakın oluyor canım ayrıca o arkadaşın demek istediğini Belissa da sende yanlış anladınız

Eşimi seviyorum evet ama annem bir yana dünya bir yana.
İlk sıra da annem vardır ve hep öyle kalacak.

benim çevremde hiç mutlu evlilik yoktu ama evlen dediler hep
şimdi kimse çocuğundan mutlu değil bana çocuk yap diyorlar

ben ne diyorum onu söyliyim kimseye bakma nişanlına ve kendine bak sadece etkilenme çevrenin mutluluğundan ya da mutsuzluğundan herkesin hayatı farklı sonuçta

Evlilik muhteşem bir şey bence :) Biz eşimle liseden beri birlikteydik. On sene sevgiliydik sonra evlendik ve iki senedir evliyiz. Hala neredeyse her gece yatarken onunla birlikte uyuyabildiğim için ne kadar mutlu olduğumu düşünüyorum. Yılların hasretiydi bizimki. Şimdi ikimiz de (ben kısmen) evde çalışıyoruz ve berbere gitmek için çıktığında bile özlüyorum. Hazırlandığını görünce sormaya başlıyorum nereye nereye diye Evet işler güçler var, maddi zorluk olursa da daha zorlayıcı olabilir tabi evlilik, ama sevdiğin kişiyle, doğru kişiyle evlendiysen hiç sorun değil bence.
Bir de evliliklerin ilk zamanlar zor geçmesinin sebeplerinden birisi maddi zorluklar oluyor, özellikle de düğün masrafları için çekilen krediler, alınan borçlar, taksitler yüzünden olan zorluklardan bahsediyorum. Bu yüzden yeni evlenecek arkadaşlara nacizane tavsiyem evlilik hayatınızın ilk yıllarına bir günlük düğünden fazla önem verin. O gelinliklere, düğün salonlaına yatırılan milyarları yine biz ödüyoruz. Ben o zamanlar çok araştırma yapmış herşeyin uygununu eşim senin istediğin gibi olsun dediği halde bulmuş, görüşmeler yapmış uğraşmıştım. Bütün masraflarımızı kendimiz ödedik. Buna rağmen birikmiş paramız da herşeye yetecek kadar olmamasına rağmen taksitimiz ödeyebileceğimiz kadardı. Bir sene olmadan da bitti. İlk yıllar maddi sebeplerden oluşan sorunlar sonraki yılları da etkileyebiliyor bir çok ailede. Temelinizi o şekilde huzursuzluklarla atmış oluyorsunuz bir kere. Elden bir şey gelmiyorsa, başka sebeplerden maddi zorluklar varsa tabi yapacak bir şey yok sadece sabır lazım.
Neyse ne çok uzatmışım
Mutlu olabilirsiniz arkadaşlar evlilik çok güzel şey

Bence belli bir zaman sonra eşin annenden daha yakın oluyor canım ayrıca o arkadaşın demek istediğini Belissa da sende yanlış anladınız
Herkesten daha değerli demiş canım. Hepsinin yeri ayrıdır neden illa bir sıraya koyma gereği duyulur ki? Bu benim için bu ters bir düşünce.

sen face e bakmıyosun sanırım. orda insanlar çok mutlu kocam da kocam diye paylaşımlardan midemiz bulandı
ben ruh eşini bulursan güzel diye düşünüyorum. ben bekarım bulamadım ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…