- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Ayy sizede pesdiyorumm.annem baska..kardeslerim baska..kendi su anki ailem baska.bence sacmaladiniz cnm..Evlilik kesinlikle çok güzel bir duygu, insanın tüm duygularını tatmin eden bir duygu ..... anne, baba, kardeş, arkadaş .... hiç birinin eşiniz ve çocuklarınız kadar değerli olmadığını göreceksiniz...
evlilik eğer doğru kişi ile yapılırsa çok güzel.
Doğru kişi: güveninizin tam olduğu, sizi de kendi gibi düşünebilen, bencil olmayan, birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız, hem eş hem arkadaş dost sırdaş, yeri geldi mi psiklog, ten uyumunu yakaladığınız kişi oluyor.
Kız kapat kapat!:)Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Sorun çıkaran genelde erkek ailesi oluyor nedense kızlarına farklı gelinlerine farklı tutum içerisindeler bence evlilik güzel şey sorun çıkaran kaynana ve tayfası olmasa
Genel olarak kötü bence pöffffff herşey sıkıcıNişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Tabiki asla kızı gibi olmaz , demek istediğim kendi kızının evliliğinde nasıl mutlu olmasını istiyor sa gelinede istemeli, ama nedense iş geline gelince 180 derece farklı oluyor herşey bu da kötülük demek maalesef....Ben şöyle düşünüyorum, eğer kötülük ve saygısızlık yoksa zaten asla gelinle kız bir olmaz kayınvalidenin gözünde, nasıl ki anne ile kayınvalide bir değilse. İkisine de anne dersin ama kendi annen başkadır. İkisine de kızım der ama kendi kızı başkadır. Doğal olan bu bence.
Hayır canım evlilik ciddi bir iş ama kötü değil. Burası kadınlar kulübü. İnsanlar dertlerini anlatmak için geliyorlar çoğunlukla. O yüzden kimse "Kocamla çok mutluyum, Canım kaynanam yine beni çok sevindirdi, Evlilik çok güzel birşeymiş" gibi başlıklar açmıyor. Çoğunluk üzüldüğünde, kavga ettiğinde, sorun çıktığında başlık açıyor ve yorum yapıyor. O yüzden korkacak birşey yok. Allah nazarlardan saklasın nişanlınla seni. İnşallah böyle de devam edersiniz:)Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Pes gerçekten insanın anne babasından, kardeşlerinden daha değerli hiç kimse olamaz. Bari hepsinin yeri ayrı deseydiniz. Bu kadar da abartmaya gerek yok. O herkesten değerli gördüğünüz koca birgün sizden boşanabilir ama aile sizden boşanmaz,size her zaman sahip çıkacak onlar olur.Evlilik kesinlikle çok güzel bir duygu, insanın tüm duygularını tatmin eden bir duygu ..... anne, baba, kardeş, arkadaş .... hiç birinin eşiniz ve çocuklarınız kadar değerli olmadığını göreceksiniz...
Bence guzel sey evlilik. Ben memnunlardanim. Bunda belki ailemle iyi gecinememem etkilidir bilemiyorum.Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?