Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

evlilik eğer doğru kişi ile yapılırsa çok güzel.

Doğru kişi: güveninizin tam olduğu, sizi de kendi gibi düşünebilen, bencil olmayan, birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız, hem eş hem arkadaş dost sırdaş, yeri geldi mi psiklog, ten uyumunu yakaladığınız kişi oluyor.

Bence sevdiğin insanla beraber olmak çok güzel. Uyandığında onun yüzünü görmek , beraber kahvaltı etmek ve belkide ondan bir parça , bebek. Hiç korkma bence sevdiğin kişiyle evlenmek , onun kollarında olmak çok güzel. Çevrende sevmeden görücü usulüyle evlenenler olabilir. Yada onu tam olarak tanımadan ? Ama sana tavsiyem gerçekten seviyorsan ve güveniyorsan onunla evlen ćok mutlu olacaksın

Ayy sizede pesdiyorumm.annem baska..kardeslerim baska..kendi su anki ailem baska.bence sacmaladiniz cnm..
Ebru sallida boyle soyledi sonunda ne oldu gordun.her seyi degisti ama anne ve babasi ayni.hahahaha

Bekarken aileler pek müdahale etme tarafını yansıtmıyor. Evlenince sadece adamla değil, ailesiyle de evleniyorsun. Sadece eşimizle biz olsak her şey çok güzel gider. Ama o bir laf bu bir laf edince, birileri hayatına karışınca sinir oluyor insan. Erkekler beni arada bırakma diyor ailesi için. Falan filan. Kim ne derse desin, sorumluluğun çoğu kadında.
Dipnot: nişanlılık ise birlikteliğin en güzel günleri, bugünlerin tadını çıkarın.
Evlilik= stres, kaygı, sürekli birilerini idare etme sıkıntısı...
Kimse için böyle olmasını istemem. ama çoğu kişi için böyle olduğu da ortada.

Sorun çıkaran genelde erkek ailesi oluyor nedense kızlarına farklı gelinlerine farklı tutum içerisindeler bence evlilik güzel şey sorun çıkaran kaynana ve tayfası olmasa

Evlilik harika bir şey, iyi ki evlenmişim:) Hatta 7 yıllık sevgilimle evlendim. Gerçi hayatımızda değişen tek şey yeni eşyalar ve özgürce gezebiliyor olmamiz oldu:) Bu tamamen doğru kişiyi bulmakla ilgili. Bekarken yapip da simdi yapamadigim hicbir sey yok benim. Hayatim hicbir sekilde kisitlanmis degil, bilakis cok daha rahatim. Hic kafani kurcalama. Biz esimle her animizda deliler gibi egleniyoruz hala ilk gunku gibi. Eminim dogru insansa, sen de pisman olmazsin; hatta oh be dersin:)

Doğru kişiyi bulmak cidden zor, allah kolaylık versin bizlere bu devirde

Kız kapat kapat!:)
Canım herşey güzel gidiyosa boncuk arama valla kuantum teorisi çekersin tüm olumsuzlukları

evlilik çok güzel...
bu lafı daha çok evleneli 3-4 yıl olmuş ve evliliğini oturtmuş ve biraz yorgun kadınlardan duyabilirsin :)
nedeni ise ilk bir yılın karşı cinsi tanımakla ve bazı hayal kırıklıklarıyla geçecek.daha sonra (tabiki herkes aynı değildir genel olarak söylüyorum)k.validen görümcen gibi yakın akrabaların senle farklı eşinle farklı konuşup ortamı gerdiklerinde napacağını bilemiyeceksin.eşin kimi zaman hiç aklından dahi geçirmediğin şeylerle seni suçlayacak..
tahmini 2. yılda bu sebeple insanın çiğ süt emdiğini anlayacaksın.ve öldürmeyen acı güçlendirir mantığı ile insanlara güvenmeyen ama onlara gardını alan biri olacaksın.
özetle tüm bunlar yaşanırken sinirlerine hakim olup karşı tarafın kodlarını iyice çözersen kişisel gelişiminide ihmal etmezsen 3veya 4 yıl sonunda feleğin çemberinden geçmiş insanları tanımış herkesten herşeyi beklediği için kendi kendine yeten güçlü bir kadın olursun.eşinde zamanla bu güçlü kadına büyük bir hayranlık duyar.ve çok mutlu olursunuz.
keşke hepimiz kardeş olsak bukadar art niytli olmasak. hiç bukadar gözümüz açılmasa ama hayat bundan ibaret.
eylül de 3 yıllık evli olacağım eşimle çok mutluyum tabi bir çok bedel ödedim.tüm bunların sonunda kendimi okadar güçlü hissediyorumki bazen kendimi eşimin bile annesi gibi hissediyorum :)

Sorun çıkaran genelde erkek ailesi oluyor nedense kızlarına farklı gelinlerine farklı tutum içerisindeler bence evlilik güzel şey sorun çıkaran kaynana ve tayfası olmasa

Ben şöyle düşünüyorum, eğer kötülük ve saygısızlık yoksa zaten asla gelinle kız bir olmaz kayınvalidenin gözünde, nasıl ki anne ile kayınvalide bir değilse. İkisine de anne dersin ama kendi annen başkadır. İkisine de kızım der ama kendi kızı başkadır. Doğal olan bu bence.

Genel olarak kötü bence pöffffff herşey sıkıcı

Tabiki asla kızı gibi olmaz , demek istediğim kendi kızının evliliğinde nasıl mutlu olmasını istiyor sa gelinede istemeli, ama nedense iş geline gelince 180 derece farklı oluyor herşey bu da kötülük demek maalesef....

Hayır canım evlilik ciddi bir iş ama kötü değil. Burası kadınlar kulübü. İnsanlar dertlerini anlatmak için geliyorlar çoğunlukla. O yüzden kimse "Kocamla çok mutluyum, Canım kaynanam yine beni çok sevindirdi, Evlilik çok güzel birşeymiş" gibi başlıklar açmıyor. Çoğunluk üzüldüğünde, kavga ettiğinde, sorun çıktığında başlık açıyor ve yorum yapıyor. O yüzden korkacak birşey yok. Allah nazarlardan saklasın nişanlınla seni. İnşallah böyle de devam edersiniz:)

Pes gerçekten insanın anne babasından, kardeşlerinden daha değerli hiç kimse olamaz. Bari hepsinin yeri ayrı deseydiniz. Bu kadar da abartmaya gerek yok. O herkesten değerli gördüğünüz koca birgün sizden boşanabilir ama aile sizden boşanmaz,size her zaman sahip çıkacak onlar olur.

Son düzenleme:
Bence guzel sey evlilik. Ben memnunlardanim. Bunda belki ailemle iyi gecinememem etkilidir bilemiyorum.

Benim açımdan hiçte öyle değil
Cok güzel sevdiğim adama sarılıp yatıyorum hiç pişmanlık duymadım ben 1gun bile keşke evlenmeseydim demedim
Eğer evlendiğin insan sana sevildiğini hissettirebiliyorsa bundan daha büyük mutlulukmu var
Bunu 12 yıllık evli bir kadin olarak söylüyorum

Evlilikten ne beklediğine bagli iyi olup olmamasi... bazen iyi bazen kötü. Kocanin askindan da olsen sinirlerini zorlayabiliyo bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…