Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

Ben güzel diyenlerdenim Ama sorumluluğu çok.Bekarlıktakş gibi değil.Hayatı 2 kişilik düşünüyor,2 kişilik yaşıyorsun.Çocukta olunca sorumluluğun daha da artıyor.

ben demiyorum..

Evlilik demek huzur demek, eğer gerçekten sevdiğinize inanıp evlenirseniz.

Eger karsilikli anlayis, bol sevgi ve saygi varsa hic de kotu bir sey degil evlilik.
He bir de ne kadar az beklenti, o kadar cok huzur demek. Yasadikca ogreneceksiniz.
Simdiden kendinizi huzursuz etmeyin.

Sevdiğin kişiyle sana bağlı evliliğin güzel olması. ben yeni evliyim inşallah böyle gider. ama hep diyorum adamına denk gelirsen güzel evlilik

Bak bunlari hic unutma...
Nisanliyken,ayagin tasa deyse, ay cnmmm opiyim gecsin.
Evliyken, kormusun.

Nisanliyken, yemegi yak. Ay cnm canin sagolsun.disaridan soylerim..
Evliyken, sen zaten bir sey mi beceriyorsun.

Nisanliyken,biriyle konus mutlu olurlar.her kez nisanlimi taktir etsin.derler
Evliyken,nevo oyle vidi vidi

Nisanliyken,senin hakkinda bir sey duysun,benim nisanlim yapmaz
Evliyken, sen zaten oyle birisisin.

Nisanliyken,biyerin agrisin, ah cnm benimmm.yat uyu dinlen kiyamammm.
Evliyken, ohhhne rahatt uyu ..
uyu

Anlatabildim mi cnm.

Evlilik kesinlikle çok güzel bir duygu, insanın tüm duygularını tatmin eden bir duygu ..... anne, baba, kardeş, arkadaş .... hiç birinin eşiniz ve çocuklarınız kadar değerli olmadığını göreceksiniz...

nişanlıyken içine kurt düşüren bi durum yoksa sonra da öyle gidiyo canım..endişelenme..
Allah mutlu mesut etsin :)

Bence ewlilik çoooook güzel ama kusursuz olamaz tabi bazı sınavları atlatmak uyum sürecini hasarsız atlatmak karşılıklı anlayışlı olmak gerekir tabi flört dönemi veya nişanlılık dömemi gibi bekleme aynı eve girince bazı zorlukları yaşayınca tanıyorsun eşini dışardan ilşki sürdürmek kolaydır evlenip sorumluluk alınca başlar herşey ben 3 yıllık evli yim ilk yıllar bazı sorunlar yaşadık önceden de geçmişiz olmasına rağmen ama şimdi rayına oturdu iyi ki evlenmişim

Çünkü burası BDV.
İnsanlar mutluluğunu değil derdini anlatıyor.
Etkisinde kalıyorsanız çok takılmayın burada.
Herkesin hayatı aynı değil sonuçta.
Ve bence evlilik kumar gibi.
Deneyip görmek lazım

Çok güldüm yaa

Mutsuz olunca bdv yazıyoruz mutlu olunca yazma ihtiyacı hissetmiyoruz ondan sana herkes mutsuz ve şikayetçi geliyor

Benim evliliğimin güzel ya da kötü olması bana bağlı...
Sorunları büyütmeyip görmezden gelirsem güzzel gidiyor, neden şunu yaptın dersem ayrılık noktasına dahi geliyoruz.
Bir de aram eşimle iyiyken evlilik güzel bir şey diyorum, kötü olursa niye evlendim ki bekarlık daha iyiydi diyorum

ahahahha :) aynen evet :)
nişanlıyken bir saat görüşebilmek için haftada bir iki kere şehirlerarası yol yapan adam şimdi bir yere gidecek olsam minibüse bin diyor

evlıyım cok sukur huyuma suyuma uygun mukemmel denebılecek evlılıgım var uygun kısıyı buldunuzmu evlılık en guzel sey

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... evlilk çok güzel birsey ... <3

Bence güzel mesela. 6 yıldır beraberdik zaten eşimle bu 6 yıl boyunca nasılsa nişanlıyken de evliyken de aynı çok şükür bekarken bilmediğim evlenince öğrendiğim tek şey de açtığı dolaptan, çekmeceden bir şey alınca kapaklarını kapatmayı açık unutması oldu şimdilik :) Onun dışında olumlu ya da olumsuz karşılaştığım yeni yeni huyları, davranışları olmadı. Evle ilgilenme kısmında sadece bekarlıktan farklı yanlar oluyor. İlk başlarda zorlanmıştım biraz ütü, yemek, çamaşır, bulaşık kısmında ama onlara bile alıştım 3 ayda artık rutin işler olarak gelmeye başladı gözümde büyütmüyorum.

Evlilik kötü ama bekarlık çıkmak hatta bi nevi nişanlılık bile güzelbence. Daha evlenmedim ama bir evin bütün yükü ve sorumluluğu sana kalacak ayrıca eşler de değşşiyo diyorlar evlenince haliyle çekiciliği kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…