Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

İnsanlar genelde dertlerine çare arıyor burada sende sanma ki tüm ilişkiler sallantılı evlilikler berbat vs..tıpkı haber mantığı gibi akşam haberlerini izlersin dünya yıkılıyo sanarsın ama sayıya vurduğunda öyle değildir aslında..

yani ben mesela EVLİLİK HARİKA bişi diyebilirim sana hemde bunu upuzun yıllar birlikte olduğum adamla evlenen biri olarak söyleyebilirim ..yani sevgililik sözlülük vs evresinin en güzeli anlamlısı değerlisi evlilik emin ol..Sana bakışı bile bi başka oluyor..tabiki aşk sevgi saygı anlayış çok çok önemli bunlar klişe gelmesin sana gerçekten yapı taşları bunlar alttan almayı bilmek ,sen sinirliysen eşin ,eşin sinirliyse sen ılımlı olmalısın,herşeyden önce iyi birer arkadaş olmalısınız,asla bişey saklamamalısınız, sırt sırta verip hesabınızı kitabınızı beraber yapmalısınız ..evlilik bikere peygamberimizin de(s.a.v.)sünnetidir ..kötü bişi olsa o yapar mı?

öptüm canım

bencede evlılık cok güzel canım kocamı cok sevıyorum ılk askım hayat arkadasım cocugumun babası en yakın dostum 20 yasında evlendım 5 yıllık evlıyım ve her gecen gun ıyıkıde bu adamla evlenmısım dıyorum heryere beraber gıderız işlerı beraber yaparız en cokta beraber bısıklet sürmek hosuma gıdıyor çok sevıyorum kocamı ya cokta mutluyuz rabbım herkese nasıp etsın

Canım nişanlısın evliliğe az kalmış kendini hiiiiç korkutma. Nişanlıyken sorun yaşamıyorsanız evlenincede aynen devam ediyor.bunun istisnaları vardır ama genelde bu böyledir. Ben çok şükür mutluyum umarım yıllar sonrada bu böyle olur.çevrendeki olumsuz örnekleri düşünme sadece kendine pay çıkart.her evlilik farklıdır bunu unutma.işin yemek temizlik ütü vs bu kısımları evet zorlayıcı oluyor zaman zaman:) sende çok mutlu olacaksın böyle düşün ve mutlu ol

Evlilik harika bir duygu. Seviyorsan ki bence en önemlisi sevilmektir, seviliyorsan daha ne olsun ki.. bunu çevremdekilere de söylüyorum. Evlilik çok güzel. Kocam kocam can kocam, bal kocam, aç koynunu ben yatam ;-)

Kotu olan evlilik degil, insanlar. Nikahimin ilk gununden beri cektigim sikintilara ragmen -esimle ilgili degil- iyi ki evlenmisim diyorum. Hayat bir kere puruzsuz degil. E evlilik de hayatin icinde olduguna gore elbette sorunlar olacak. Yeter ki pamuk ipligine bagli bir evlilik anlayisimiz olmasin.

Son düzenleme:

hayır cnm benim evlilik harika bişey. sevgi saygı olduktan sonra aynı sofrada yemek yemek akşam eşine yemek hazırlamak hafta sonları gezmeye gitmek çok güzel. yağmurlu karlı gecelerde eşine sarılıp uyumak beraber ağlamak beraber gülmek aynı yolda yürümek hayatı paylaşmak çok ama çok güzel.evlilik birazda kumar işi be tatlım büyük risk alamk demek. ama inan bu riske değer.hiç korkma evlilkik iki kişilik tir eğer iki kişilik yaşanırsa mükemmel oluyor ama çoğul yaşanırsa kabus oluyor dermişim boşver cnm allah mutluluğunu zu daim etsin karşılıklı anlayış ve saygı varsa o evlilik allahın izniyle yürür gider.ben 6 yıllık evli olarak çok mutlu yum eşimide çok seviyorum hala yolunu beklerim işten 10 dk gecikde telaş yaparım vallahi.evlilik iyi günde kötü günde sevdiğiğnin elini bırakmamaktır hep destek olmaktır ama karşılıklı olucak asla tek taraflı olmamalı. sende ömür boyu mutlu ol cnm eşinle çocuklarınla....... çevreyede kulak asma aman aman.........

Karşılıklı bir durum bence.. ve bence evlilik çok güzel bir şey.. bütün gün iş yerinde dahi akşam olsa da evimize gitsek diye düşünüyoruz biz öyle durumlar oldu ki ailem dahil kimse kalmadığında bile hayatımda sadece eşim var diye, bu adam iyi ki var hayatımda diye hep şükrettim ben.. Çok fazla da anlatılamıyor aslında, monoton bile olsa aynı odada oturmaktan bile mutlu olmak, en büyük kavgalarda bile iki tarafında birbirine içten içe hak vermesi, kıyamamak.. çok fazla da anlatılamıyor aslında, inşallah nişanlın da senşn için böyledir..

ben eşimle 2010 yılında tanıştım 4 yıldır beraberiz...

9 günlük ewliyim sewdiğim adamla wee Allah nazarlardan saklasın şuan bi sorunumuz yok zaten yıllardr çok iyi tanıyoruz birbirimizi...

2mizde işinde gücünde çalışan insanız.. akşam o gelene kadar ben yemeği yaparım yeriz sonra beraber toparlarız yardımcı olur...

balayımız bile harika geçmiştir... her daim anlayışlı we sewgilidir bana karşı ve bende aynı şeklde ona karşı....

ewlilik güzel bişey.. güzel olan tarafı gece beraber uyumak sabah onunla uyanmak, herşeyi beraber yaşamak paylaşmak vs... ben çok mutluyum ewlendiğim için... Allahım bizi sonsuza dek hep böle olmamızı nasip etsin hep daha iyi olalım die dua ederim...

kii olcağına da inanıyorum...

eşlerin birbirine anlayış göstermesi, sewmesi ve sayması çok önemli... bunlar olduğu sürece bence ewlilik çok güzel olur..

bekarlık sultanlık diye bişeyde yok ayrıca onlar fasa fiso....
sen korkutma kendini bana da çok dediler ewlennce görcem sni diye ama bişeyde yok yani gayet güzel.. sadece yemek, ütü çamaşır, tezlk yoruyor ama o da olmak zorunda yanii... bunu bekarken ewdede yapıyordum şimdi eşim için yapıyorum farkeden bşy yok yanii...

Canım ya korkma güzel bir evliliğin olur inşallah. Herşeyde olduğu gibi evlilikte de dört dörtlük olmak zor hem kendin için hemde eşin için. Bazı küçük şeyleri problem etmez karşındaki anlar ve saygı duyarsan bence çok güzel bir evliliğin olur.

aynı senin gibiyiiz bizde çok uyumluyuz aşığız seviyoruz.. ve ben hep hayaller kuruyorum ona güzel sofralar hazırlıcam beraber onu yapıcaz bunu yapıcaz vs diye... anaa bi bakıyorum burada birisi kötü giden evliliğinden yakınmış, birisi aldatmaktan bahsetmiş falan :26: sonra ben de korkuyorum başlıyorum nişanlıma sorular sormaya. 'aşkım sen bana bunu yapar mısın, bizim evliliğimiz de böyle olur mu?' sen yine KK okudun demi diyor yakında yasaklıcak bana bunları.

sonuç olarak kim ne derse desin, her şey karşılıklı saygı ve sevgiye bağlı. çevremdeki tüm olumsuz evliliklere rağmen ben çok mutlu bir evlilik yaşayacağıma inanıyorum. sen de böyle düşün ve inancını yitirme

ben diyorum evlilik çoook güzel.Allah doğru kişiyi çıkarmış çok şükür karşıma evliliğimin her anından çok mutluyum huzurluyum evliliğimizin tek eksiği bebeğimiz oda gelmek için nazlanıyo. herşey 4-4 lük olmuyo aradığım erkeği bulmuşum güzel bi evlilik yapmışım ama sanırım birazda sıkıntı çekmemiz lazım bebekle sınanıyoruz bizede nasip olur inşallah. Rabbim sanada hayırlı mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah

evlilikte hersey mükemmel olacak degil tabi iyi günde olur kötü günde ama bir birine her an saygi ve sevgi duyuldufu zaman Allahin izniyle mutlu bir evlilik olur..

iki senelik evliyim cok sükür evliligin cok güzel bir sey oldugunu soyleyebilenlerdenim..

Rabbim herkese yuvasinda huzur ve mutluluk versin insaAllah..

evlilik harika bir şey canım. ev işleri ve sorumluluklar evlilikte sıkıcı olabiliyor
yani artık tek değil iki kişiyi tek düşünmeyi başarabilirse iki tarafta evlilik harika oluyor
ama bir taraf bencil oluyorsa sorunlu evlilikler burdan başlıyor
Allah mutluluğunuzu sonsuz eylesin

Inanin ben de nisanliyim 6 hafta sonra evleniyorum, cevremdeki herkes ama herkes bugunlerini cok arayacaksin diyor, nefes almaya vaktin kalmayacak diyor, ama dusununce su an yalniz yasiyorum simdi de yapiyorum temizlik camasir utu falan filan, o zaman iki kisi olcaz ve hayallerimin erkegi yani o. Ben artik kulak asmiyorum boyle diyenlere psikolojim bozuluyor cunku iyi dusundun mu, neden evleniyosun daha yeni atanmisken seklinde gelen sorulara yanit vermekten ve once hayatini yasa son ra evlenirsin diyen cok. Her evliligi ayni keseye koyamayiz onun icin he he diyip geciyorum ben. Tavsiye ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle KK'da okuduklarınıza değinelim. Burası "Bir derdim var" sonra alt gup da katıldı "Eşi ve eşinin ailesi ile sorun yaşayanlar" Yani burada tabiki de çok çok az insan evlilik süper der. Diyen de ardından kocaman bir ama der. KK'da bebek topikleri var, yeni evlenenlerin sohbet alanları var, buraları okursanız çok daha pozitif şeyler görürsünüz. Yani bence bu kadar etkileniyorsanız da buraları da günlük kk dozajınıza eklemeniz iyi olur.

Etraftan duyduğunuz evlilik yorumlarında ise. Böyle gün gibi ortamlarda kadınlar bayılır aman şöyle mutsuzum aman böyle kocam var. Keşke evlenmeseydim. Sonra ortama bekar biri girsin "Eeee düğün ne zaman?" Yani olur öyle muhabbetler. Bir de ben de dahil olmak üzere bir kısım insan nazardan çok korkar. Aman herkes evlensin evlilik süper demek bana abes geliyor. (Biri evlilik nasıl diye sormadan kendiliğimden söylemek) Ama bir sıkıntı olunca, eşler sinir bozucu bir şey yapınca "Aman sakın evlenmeyin" demek daha kolay. Var benim böyle bir arkadaşım. Eşine aşık eşi ona aşık ama bazen birbirlerini deli ederler ve ağzından böyle cümleler çıkar. Sallamayız biliriz ki bunu kastetmiyor aslında.

Evlilik de hayat gibi. %100 mutluluk diye bir şey yok. Zaten bir kavramın olması için arada zıttını da yaşamak lazım. Hastalanmadan sağlığın kıymeti bilinmez gibi. Arada ufak tefek tatsızlıklar o işin nazar boncuğu.

Sevdiginle yaptiktan sonra evlilik neden kötü olsun ki
Karsilikli saygi,
Karsilikli sevgi,
Karsilikli fedakarliklar
Al sana mis gibi evlilik

Birde fazla beklenti içinde olmamalisin, beklentiler yipratir insani...

Son düzenleme:
Doğru insanı bulduysan evlilik güzeldir.
Bi de sevdiğin insanın yanlışlarını, hatalarını şu dönemde objektif bi şekilde değerlendirmelisin, yani azıcık da mantığını kullanabilmelisin. Hatasını hata olarak görmezsen, yok aslında o öyle demek istemedi, aslında özünde iyidir, muhabbetlerine girersen hayal kırıklıklarına hazır ol bence.
Aşk hiç bir zaman gözünü kör etmez insanın, gözünü kör ediyorsa o ilişkiden kork.

Emin değilim, başka bir konuya daha yazmıştım sanırım.

Bekarken bir arkadaşım "Insan evlenmeden çok mutlu olamıyor. Bekarken de mutlu olabiliyorsun, ama eksik kalıyor." demişti.
Içimden ne saçma demiştim, çünkü ben zaten çok mutlu bi insandım.

Evlendim, anladım.
Mutluydum, ama eksikmiş bilmiyordum.
7 ay oldu, hiç böyle mutlu olmamıştım hayatta.

Evlilik çok güzel

Yalnız ıvır zıvır problemler de var, olacak o kadar ne yapalım.
Kriz yönetimi, strateji falan bilmeli her insan.

Anlastiktan sonra ve karsilikli sevgi saygi ve bence adaletli davraninca harika birseyyyyyy👍👏👏👏🌹

Saglik ve afiyette kal 🌹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…