- 7 Mayıs 2014
- 1.521
- 2.154
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Kötü bir hafızan, gerektiğinde görmeyen gözün, duymayan kulakların varsa, dilini tutma konusunda
başarılıysan, veriyorum veriyorum da ne kadar alıyorum o bana ne veriyor gibi bir sorgulama yapmıyorsan
MİS GİBİ bir evliliğin olur :) Çok güzel bile halt eder yanında yani.. Var mı bunlar?
Kim demiş güzel değil diyeeeee
İlk altı ayı süpeeeeeeeeer
valla bunların bir tanesi bile bende yok
İşin aslı biz çift olarak özeliz çok aşığız kimseye benzemeyiz , evliliğimiz mükemmel olacak diye düşünürseniz evet büyük hayal kırıklığı yaşarsınız .vallahi benim de gözüm korktu evlilikten özellikle burda bir derdim var kısımlarını okuyunca :26:
Benim 2 aydıSüper kategorisine girer mi ondan da emin değilim:26:
O zaman çok güzel değil de deli dolu bir evliliğe razı olman gerek üzgünüm
Benim 2 aydıSüper kategorisine girer mi ondan da emin değilim:26
Senin ki cidden çok azmış neyi paylaşamadınız yahuuu kesin kaynana laf etmişsindir
İşin aslı biz çift olarak özeliz çok aşığız kimseye benzemeyiz , evliliğimiz mükemmel olacak diye düşünürseniz evet büyük hayal kırıklığı yaşarsınız .
Zaten evlilikte barajlar var çocuksuz dönem ve sonrası ilk 5 yıl vs .
Ayrıca şu an kötü gözükmeyen huyların daha sonra rahatsız edici olacağını da bilmelisiniz .
Bile bile gittiniz mi en azından bildim de evlendim dersiniz.
bende şans yok ki zatenevlenmek belkide benim için tamamen delilik olur
birde bunlar yetmezmiş gibi her halta alınan bir yapım var hele de bu aralar
çok doğru söylüyorsunuz evlenince pembe panjurlu evim olacak çocuklarım olacak sürekli mutlu ve huzurlu olup sahilde koşuşturmayacağımızı bende biliyorum ama burda ki sorunlar kendi çevremde ki evlilik sorunları o kadar yoğun ki
evliliğin biraz da şans işi olduğunu düşünüyorum ben tabii mantık ve kalbinin istediğine göre de
Benim 2 aydıSüper kategorisine girer mi ondan da emin değilim:26
Senin ki cidden çok azmış neyi paylaşamadınız yahuuu kesin kaynana laf etmişsindir
Yaklaştın
Kp yüzünden başladı kıymetli ailesinin pek nadide diğer aile üyeleri sayesinde
uzadı, hala bitmedi.. 2 ayc sorun yoktu sadece Ben o 4 ayımı isterim bana ne
evlilik çok güzel iyiki evlenmişim...
ahahahhahah Allah iyiyliğini versin canım ya ne güzel özetledinHer halta alınan mı?:18:
Evlenmeden önce gözünün çapağını yerim, alınma kurban olurum diye telefonda
uzun uzun yalvararak sabahlayan adamın yerini, evlendikten sonra yanında kumanda,
kucağında pc saatlerce öküz gibi yatan ama 3 saattir başka odada duran ( hatta ağlayan)karısının
yanına gelmeye üşenen adam alıyor...
Çünkü yanına gelecek de sarılacak da sen naz yapacaksın uğraşacak da bir özür dileyecek yetmeyecek de
ohohooooooooo hiç elleme oğlum diyor içinden öküz..
Ona gönül almak zor geliyor, senin öylece bırakılman zoruna gidiyor ortaya çooooook güzel bir evlilik böyle çıkıyor işte
Yaklaştın
Kp yüzünden başladı kıymetli ailesinin pek nadide diğer aile üyeleri sayesinde
uzadı, hala bitmedi.. 2 ayc sorun yoktu sadece Ben o 4 ayımı isterim bana ne
Dört ay az bile faiziyle istemek lazım , ben evlendiğimin ikinci günü yatak odamın kapısı kırıldı , benim de kp yüzündendi , tamam hatalıydım cidden saçma bi şaka yapmıştım de büyüksün sen ne iki günlük evli çifti kapı kırdırtacak kadar kavga ettiriyorsun.
Üzülme o yüzden bir tek sen değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?