Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

Bu benim de sıkıntım bu aralar.. Çevremde neredeyse mutlu evlilik yok.. Evlilik kararı aldıktan sonra evli insanlarla bu durumu konuşmaya çalışıyorum.. Ne değişti ki hayatınızda bu kadar karamsar oldunuz diyorum, herkes o kadar mutsuz ki.. Ciddi ciddi sorgulamaya başladım bazı şeyleri..

Kimisine güzel kimisine kötü..
Burdaki herkes güzel dedi diye senin yada benim evliliğim güzel olmalmayabilir, yada kötü
Bence evlilik biraz şans birazda mantık işi

Evlilik güzeldir, eğlencelidir, dertlidir, zordur ama mutlu eder insanı.
Kendi evinde, kendi düzeninde sevdiğinle uyanırsın.
Bir gün tartışsan, akşamı iple çekersin bir an önce barışmak için.
Yaz için tatil planı yaparsın, yaza başka dert çıkar canın sağolsun dersin.
Fatura gelir, ödeyecek para olmaz; elini tutar sağlık olsun dersin.
Yemek olmaz, girer mutfağa yemek yaparsınız.
Kimine göre kötü kimine göre güzel.
Şimdiki aklım olsa evlenir miydim; eşim gene aynı kişi olacaksa evlendirdim.
En iyi arkadaşım, dostum,ailem...
Eğer paylaşabiliyorsan her şeyi,tam anlamıyla bir olabiliyorsan ve tek bir soru işareti bile yoksa yeni hayatında seninle beraber gelecek olan, Allah yanıltmasın derim ben

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kötü bir hafızan, gerektiğinde görmeyen gözün, duymayan kulakların varsa, dilini tutma konusunda
başarılıysan, veriyorum veriyorum da ne kadar alıyorum o bana ne veriyor gibi bir sorgulama yapmıyorsan
MİS GİBİ bir evliliğin olur :) Çok güzel bile halt eder yanında yani.. Var mı bunlar?

Son düzenleme:
Bu arada forum da ne bir ayet görüyorum ne hadis amma velakin sürekli ayet paylaşıldığı için hayıflananlar var , ayetler inançlı kimseler için yol göstericidir kişi ayet paylaşmayı uygun görmüşse bunda ne sakınca var .
Herkes bas bas saygı saygı diye bağırıyor ama ayet paylaşılmasına tahammül yok .

Son düzenleme:

vallahi benim de gözüm korktu evlilikten özellikle burda bir derdim var kısımlarını okuyunca :26:

valla bunların bir tanesi bile bende yok

vallahi benim de gözüm korktu evlilikten özellikle burda bir derdim var kısımlarını okuyunca :26:
İşin aslı biz çift olarak özeliz çok aşığız kimseye benzemeyiz , evliliğimiz mükemmel olacak diye düşünürseniz evet büyük hayal kırıklığı yaşarsınız .
Zaten evlilikte barajlar var çocuksuz dönem ve sonrası ilk 5 yıl vs .
Ayrıca şu an kötü gözükmeyen huyların daha sonra rahatsız edici olacağını da bilmelisiniz .
Bile bile gittiniz mi en azından bildim de evlendim dersiniz.

Benim 2 aydı Süper kategorisine girer mi ondan da emin değilim:26:

O zaman çok güzel değil de deli dolu bir evliliğe razı olman gerek üzgünüm

bende şans yok ki zaten evlenmek belkide benim için tamamen delilik olur
birde bunlar yetmezmiş gibi her halta alınan bir yapım var hele de bu aralar

çok doğru söylüyorsunuz evlenince pembe panjurlu evim olacak çocuklarım olacak sürekli mutlu ve huzurlu olup sahilde koşuşturmayacağımızı bende biliyorum ama burda ki sorunlar kendi çevremde ki evlilik sorunları o kadar yoğun ki
evliliğin biraz da şans işi olduğunu düşünüyorum ben tabii mantık ve kalbinin istediğine göre de

bende şans yok ki zaten evlenmek belkide benim için tamamen delilik olur
birde bunlar yetmezmiş gibi her halta alınan bir yapım var hele de bu aralar

Her halta alınan mı?:18:

Evlenmeden önce gözünün çapağını yerim, alınma kurban olurum diye telefonda
uzun uzun yalvararak sabahlayan adamın yerini, evlendikten sonra yanında kumanda,
kucağında pc saatlerce öküz gibi yatan ama 3 saattir başka odada duran ( hatta ağlayan)karısının
yanına gelmeye üşenen adam alıyor...

Çünkü yanına gelecek de sarılacak da sen naz yapacaksın uğraşacak da bir özür dileyecek yetmeyecek de
ohohooooooooo hiç elleme oğlum diyor içinden öküz..

Ona gönül almak zor geliyor, senin öylece bırakılman zoruna gidiyor ortaya çooooook güzel bir evlilik böyle çıkıyor işte

Kesinlikle çok doğru söyledin büyük beklentiler büyük hayal kırıklığı getiriyor.
Ayrıca şunu biz kadınlar hep yapıyoruz hata yaptığı zaman affediyoruz ama aslın da etmiyoruz , ısıtıp ısıtıp önlerine koyuyoruz , bunu ben de yapıyorum .
Ya affetmiyceksin yada gerçekten affettim dediysen o konu asla açılmayacak.

ahahahhahah Allah iyiyliğini versin canım ya ne güzel özetledin
bi ara fallara takmıştım meğersem boşunaymış sana geleydim 2 dk ya çözerdin olayı
bide ben özür dileyince bile nazlananlardanım yani kimse benle uğraşmaz evde kalırım şimdiden bile sıkanlardanım
her akşam çiçekleri böcekleri aşkımlar cicmleri rüyamda bile göeme yani anca hayal kurarım ahahha

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…