- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
evde kac televızyon olduğuyla doğru orantılıdır bazen mutlu evlilik..
tanrı bu kurumu destekleseydı,adem ıle havvanın yanına bır de nıkah memuru yaratırdı..
(umarım gökten ayet yağmaz sımdı buraya)
Tv konusuna katılıyorum.
Ayet yağdırmayacağım ama dini nikah diye bir olay var hani işte onda memur olmuyormemur seni devlet önünde evli gösteren resmi nikah için var canım
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Beni yanlış anlamayıın ama cevap vermek zorunda değildiniz. çünkü cevabınız çok ama çok eksik. Ve doğru değil. Siz Allahın imamı da mı beraberlerinde gönderdiğini düşünüyorsunuz yoksa?
Amenna diyoruz değil mi sevgili dolphin02'cim aksi takdirde saldırılarla başa çıkamazsın çünkü doğru bilgi vermediniz.
İslam bu kadar basit değil ki saçma ve basit her soruya cevap vermemizi gerektirsin.. Değil mi? Sevgilerle....
Inanin ben de nisanliyim 6 hafta sonra evleniyorum, cevremdeki herkes ama herkes bugunlerini cok arayacaksin diyor, nefes almaya vaktin kalmayacak diyor, ama dusununce su an yalniz yasiyorum simdi de yapiyorum temizlik camasir utu falan filan, o zaman iki kisi olcaz ve hayallerimin erkegi yani o. Ben artik kulak asmiyorum boyle diyenlere psikolojim bozuluyor cunku iyi dusundun mu, neden evleniyosun daha yeni atanmisken seklinde gelen sorulara yanit vermekten ve once hayatini yasa son ra evlenirsin diyen cok. Her evliligi ayni keseye koyamayiz onun icin he he diyip geciyorum ben. Tavsiye ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben diyorum canim evlilik harika bir şey..ne bileyim dunyaya birdaha gelsem yine ayni adamla ayni zamanda evlenirdim hatta belki daha da erken:)Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Tv konusuna katılıyorum.
Ayet yağdırmayacağım ama dini nikah diye bir olay var hani işte onda memur olmuyormemur seni devlet önünde evli gösteren resmi nikah için var canım
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Esprıde yapamayruk,gulmelik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?