Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

Evliliğe bakış açına bağlı. Olumsuz şeylerin tersini görünce mutlu olursun. Yani beklentini düşük tut hayal kırıklığın çok olmaz.
Bu eşinden hiç bir şey talep etme demek değil. Bilakis her zaman talepkâr ol. Yaptığı zaman gururunu okşa.

Evlilik çok güzel değil. Güzel bir şey :44:

Evlilik bir yaşam şekli
Çok mu güzel ; hayır
Bekarlıkta bir yaşam şekli
Çok mu güzel ; hayır
Unutulmaması gereken bir şey var ; hayat çok güzel bir şey değil
İmtihan dünyası denen mesele
Bekarken ayrı sınanıyorsun, evliyken ayrı
İkisininde sorumlulukları var
Teraziye koyarsan evliliğin sorumluluğu daha fazla
Yani insanoğlu her koşulda bir miktar sıkıntı çekmek durumunda
Böyle kıyaslar yapmak o yüzden bana çok doğru gelmiyor

evde kac televızyon olduğuyla doğru orantılıdır bazen mutlu evlilik..

tanrı bu kurumu destekleseydı,adem ıle havvanın yanına bır de nıkah memuru yaratırdı..

(umarım gökten ayet yağmaz sımdı buraya)

Doğru insanlarla karsilasilmadigi müddetçe evlilik büyük bir sorun halini aliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biri b.ktan diğeri muhteşem olmak üzere iki evlilik yapmış biri olarak evliligin 'güzel' olduğunu soyleyebilirim.
Evlilik kurumunda sıkıntı yok, insanlarda sıkıntı var.
Ben bazen ilk evliligimi düşünüyorum da o evlilikse bu yasadigim ne diyorum. Bu yasadigim evlilikse o yasadigim neydi?
İki adam arasindaki kişilik farkini kisa bir ornekle anlatayım.
İki aylik evliydim 5 gun tuvalete cikamamistim. Karnim şiş, gaz sancim berbat. Sabah nasil uyandiysam aksam da o haldeydim. İlk esim olacak sperm artığı "bu halin ne? Senin yurtdisindaki ablan bize gelse onu bu kılık la mı karsilardin?" Dedi.
Simdiyse hem kizimin ameliyatini hem de lohusa depresyonunu atlatamadigim icin psikolojim hic iyi degil. Ev isleri, yemek, kişisel bakim hak getire..
Simdiyse esim olacak yaratılış harikası "cino ya ben yeni subemde hic mutlu değilim,. Ne dersin psikologa gidelim mi beraber? Sen de konusur rahatlarsin" Dedi.

Hadi bakalim iki insan arasindaki yedi farki bulunuz?
O halde evlilik kotu mu guzel mi siz karar verin..
Ama su guzel sozu yazmadan gecemeyecegim;
"Zindanlarin en darı ahlakı ahlakına uymayanla birarada yasamaktir."

Sende benim gibi gözü korkanlardansin galiba canim ama kimse evliligim cookk guzel hadi buraya bir yazayim demez tabi .burada genelde sorunlarimizi paylastigimiz icin evlilik hep sorunmus gibi algiliyoruz .ama arkadaslarinda yazdiklari gibi iyi ve kotu yanlari muhakkak vardir .Allah iyi insanlarla karsilastirsin emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.ne diyelim yasayip gorecegiz...

Tv konusuna katılıyorum.
Ayet yağdırmayacağım ama dini nikah diye bir olay var hani işte onda memur olmuyor memur seni devlet önünde evli gösteren resmi nikah için var canım

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Yoo kim demis evlilik kotu diye bence cok guzel cok sukur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni yanlış anlamayıın ama cevap vermek zorunda değildiniz. çünkü cevabınız çok ama çok eksik. Ve doğru değil. Siz Allahın imamı da mı beraberlerinde gönderdiğini düşünüyorsunuz yoksa?

Amenna diyoruz değil mi sevgili dolphin02'cim aksi takdirde saldırılarla başa çıkamazsın çünkü doğru bilgi vermediniz.
İslam bu kadar basit değil ki saçma ve basit her soruya cevap vermemizi gerektirsin.. Değil mi? Sevgilerle....

Elbette imam olduğunu düşünerek yazmadım. Cennette yapılan evlilikten bahsetmiştim ama Yanlış anlaşılmaya musait oldu sanırım. Haklısınız insan bazen dayanamıyor işte...

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Kıyas yapacak olursam bekarlığimdan daha iyi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlilik cok şükela çok müküş bişi

Ben ikincisini yapıcam doyamadım

Evlilik nasıl birşey...Bilmem bekarlık nasıl birşeydi ki acaba ?
Vallahi unuttum desem yeridir.O kadar uzun zaman olmuş.
Şimdiden sonra bekar olsam herhalde sudan çıkmış balığa dönerim.
Artık tek canlı gibi olmuşuz:)
Her dakika cennet mi dersen yoo değil ama kimin öyle ki ?

Sevgiliyken karşındakinin başının etini,
Evliyken ise ömrünü yersin...

Bu soruyu ben de kendime sormustum aslinda hem de birkac ay oncesinde neredeyse evlilikten sogumustum. Kk da normal ama kk disinda yakin cebremizde devamli esinden sikayet edenlerden gina gelmisti, aslinda ben oyle sanmisim cunku sakin kafayla dusununce cok yakin cevremde 4 bayan belirledim hic iyi bir seyden bahsetmeyen hatta son zamanlarda tum paylastiklari konu eslerini sikayet olan. Bunlardan etkilendigimi soyledigimde de efendim beni uyariyorlarmis, yahu ben zaten zor cesaret etmişim bir dersin 2 dersin belki de ben vermistim bu boslugu bilemiyorum ne yaptim laftan anlayanlarla yola devam, bildigini okuyanlara hayattta basarilar diledim. Tum ruh halim değişti. Negatif etkilerinden kurtuldum, hala gorustuklerim yne sikayetlerin oolcusunu kacirinca olumlu olan bildigim seylerden ornek veriyorum kabul edip olumlu konusmaya geciyorlar:)))

ben kendimce bu tipleri soyle cozdum: evlenene kadar camasir, bulasik makinesine dokunmamislar, pazar, market alisverisi yapmamislar, temizlge yardim etmemisler, tamamen yapmasalar da. Bana da diyenler oluyor ee alisveris camasir olacak, e iyi de simdi de var yani uzayda yasamiyorum:))))

Ben diyorum canim evlilik harika bir şey..ne bileyim dunyaya birdaha gelsem yine ayni adamla ayni zamanda evlenirdim hatta belki daha da erken:)
Yeter ki dogru zamanda dogru kişi olsun..

Son düzenleme:

canım evlilik elbette çok güzel bir şey.evlenirken sadece eşinle evleniyo olsan daha da bir güzel olur ama işte ailesi şuyu buyu dış unsurlar araya çomak sokunca insanın canı sıkılıyor.evlilikte en önemlisi karşılıklı saygı olmalı.eğer saygınızı kaybetmezseniz sevginiz daim olur zaten.bende yeni evli sayılırım 1 sene olacak.çok bilgili sayılmam ama gördüklerim bunlar.birde eşin daima sana sahip çıkar ve senin arkadanda olursa hiiiç bir şey olmaz.

Bence evlilik bugüne kadar basima gelen en güzel sey ♥
Bu forumda özellikle bdv bolumunde tabiki kimse gelip cok guzel evliligim var diye konu acmaz cunku burasi dertli olanlarin topigi mutlu olanlarin değil

Esprıde yapamayruk,gulmelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…