Çalışıyorım evet allah yaptığını yanına bırakmasınDavayı açan eşiniz, muhtemelen hiçbir pişmanlığı yoktur. Sevse zaten açmazdı. Sizi sevmeyen ve istemeyen birini düşünerek kendinize yazık etmeyin. Bir şeylerle uğraşın sürekli kafanız dağılır. Çalışmıyorsanız işe girin, çalışıyorsanız da iş çıkışı spora falan gidin,düşünmeye vaktiniz kalmasın.
Bacım davayı o açmıs oda sizin gibi düsünse zaten en azından davayı cekerdi yada arardı sizi pişmanlık duyduysa şayet.bunları yapmadysa bosverin düsünmeynMerhaba kızlar,eş kişisiyle Ağustos da ayrıldık daha boşanamadık çekişmeli olarak davamız sürüyor,ben ilk aylarda hiç acı cekmedim nie ayrıldık ki fln demedi. Ama son 2 aydırlı sürekli evim aklıma geliyor o aklımdan hiç çıkmıyor napıyor acaba hiç üzülmüyor mu ,hiç mi pişman olmadı,nie ayrıldık ki sorularla kendimi boğuyorum .Nasıl başa cıkacağımı bilmiyorum .Bu arada davayı açan da o idi
Olabilir ,5 aylık evliydikNe güzel,güçlü başlamışsınız aslında başlarda.Kafa karışıklığınızın sebebi içinde bulunduğunuz boşluk kaynaklı olabilir.Düşünmeniz bile karşıdakine ödüldür. Değmez,silin gitsin!
Sorun onun bana dayatmalarıydı bir kere de tokat attı bende herkese duyurunca daha cok sapıttıSorun neydi Allah gönlünüze ferahlik versin
28-27Yaslariniz kac? Esiniz sormamis ama niye ayrildiniz?
Evet böyle düşünmem gerekiyor ama düşünemiyorum diyorum heraldende bir daha evlenemicem kimse bana yanaşmayacakSenin için senden değerli hiçbir şey olmadığını hatırlatmak isterim. Kendine güven kurallarin olsun ve hep dik dur. Onun sevgisine dusunmesine muhtac olacak kadar zayıf değilsin. Sen bir bireysin o sensiz yapabiliyorsa sende yapabilirsin yeter ki buna inan.
Bir arkadaşım kilolu olduğu için beni kimse almaz korkusuyla gitti manyagin biriyle evlendi. Çok ugrastim dinlemedi gözüyle gördü yaşadı ama evde kalacam korkusuyla yaktı hayatını. 10 sene geçti haberleri geliyor hayati berbat. Demem o kiii bu korku insanı daha büyük yanlislarin içine sürükler. Kaderinde varsa zaten yine evlenirsin sen istemesen de Allah karşına çıkarır. Ikinci evliliğin de daha çok mutlu olan bir dünya insanda var. Gördüğün herkesin ilk evliliği mi sanıyorsun? Sen kendine guvenmezsen ne istediğini bilen bir insan olmazsan o zaman kaybedersin.Evet böyle düşünmem gerekiyor ama düşünemiyorum diyorum heraldende bir daha evlenemicem kimse bana yanaşmayacak
Ayy bende lanet insanları rüyamda görüyorum o şerli ailesini fln ya bana yazıp çizenlerde oluyor ama sıcak bakamıyorum ki zatwn bu sürecte kimseyle görüşmem şu lanet insanda resmi olarak bi ayrılayım konuşacam birileri ileBen de 6 aylik evli iken bosandim. Ayrilali 4 ay oldu. Ilk zamanlar cok iyidim, oh iyi ki bosandim havalarindaydim fakat son 2 3 haftadir benim de aklima daha cok gelmeye basladi. Nerdeyse her gece ruyamda gormeye basladim. Acaba ne dusunuyor uzulmus mudur fln hep aklimda bu sorular var. neden sonradan oldu bu bilmiyorum. Bosluktan oldugunu dusunuyorum, bir an once hoslanacak birini bulmaliyiz bence en azindan :)
Ne bileyim herkesin evliliği gidiyor ya bende diyorum benımkı neden gitmedi neyi paylaşamadı bu cocuk sevmiyorsa neden benle evlendi beni bezdirdi hiç mi allah korkusu yok bu insanlarda fln diye sorguluyorum her sabah ezanı duyduğumda allahım gakkımda hayırlısını ver diye dua ediyorumBir arkadaşım kilolu olduğu için beni kimse almaz korkusuyla gitti manyagin biriyle evlendi. Çok ugrastim dinlemedi gözüyle gördü yaşadı ama evde kalacam korkusuyla yaktı hayatını. 10 sene geçti haberleri geliyor hayati berbat. Demem o kiii bu korku insanı daha büyük yanlislarin içine sürükler. Kaderinde varsa zaten yine evlenirsin sen istemesen de Allah karşına çıkarır. Ikinci evliliğin de daha çok mutlu olan bir dünya insanda var. Gördüğün herkesin ilk evliliği mi sanıyorsun? Sen kendine guvenmezsen ne istediğini bilen bir insan olmazsan o zaman kaybedersin.
Evet söyledim, ergen dedi ki terapist lükse kaçar gitmedi ailesi dedi ki terapist size ne diyecek bizim dediklerimiz der ,iyi anlaşın fln der böyle dar kafalılardı işteTerapiste gidebilirdiniz 5 ay cok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?