Neden kendine gelemiyorum :((

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhaba kızlar,eş kişisiyle Ağustos da ayrıldık daha boşanamadık çekişmeli olarak davamız sürüyor,ben ilk aylarda hiç acı cekmedim nie ayrıldık ki fln demedi. Ama son 2 aydırlı sürekli evim aklıma geliyor o aklımdan hiç çıkmıyor napıyor acaba hiç üzülmüyor mu ,hiç mi pişman olmadı,nie ayrıldık ki sorularla kendimi boğuyorum .Nasıl başa cıkacağımı bilmiyorum .Bu arada davayı açan da o idi

Davayı açan eşiniz, muhtemelen hiçbir pişmanlığı yoktur. Sevse zaten açmazdı. Sizi sevmeyen ve istemeyen birini düşünerek kendinize yazık etmeyin. Bir şeylerle uğraşın sürekli kafanız dağılır. Çalışmıyorsanız işe girin, çalışıyorsanız da iş çıkışı spora falan gidin,düşünmeye vaktiniz kalmasın.

Çalışıyorım evet allah yaptığını yanına bırakmasın

Ne güzel,güçlü başlamışsınız aslında başlarda.Kafa karışıklığınızın sebebi içinde bulunduğunuz boşluk kaynaklı olabilir.Düşünmeniz bile karşıdakine ödüldür. Değmez,silin gitsin!

Bacım davayı o açmıs oda sizin gibi düsünse zaten en azından davayı cekerdi yada arardı sizi pişmanlık duyduysa şayet.bunları yapmadysa bosverin düsünmeyn

Olabilir ,5 aylık evliydik

Sorun neydi Allah gönlünüze ferahlik versin

Yaslariniz kac? Esiniz sormamis ama niye ayrildiniz?

Senin için senden değerli hiçbir şey olmadığını hatırlatmak isterim. Kendine güven kurallarin olsun ve hep dik dur. Onun sevgisine dusunmesine muhtac olacak kadar zayıf değilsin. Sen bir bireysin o sensiz yapabiliyorsa sende yapabilirsin yeter ki buna inan.

Evet böyle düşünmem gerekiyor ama düşünemiyorum diyorum heraldende bir daha evlenemicem kimse bana yanaşmayacak

Ben de 6 aylik evli iken bosandim. Ayrilali 4 ay oldu. Ilk zamanlar cok iyidim, oh iyi ki bosandim havalarindaydim fakat son 2 3 haftadir benim de aklima daha cok gelmeye basladi. Nerdeyse her gece ruyamda gormeye basladim. Acaba ne dusunuyor uzulmus mudur fln hep aklimda bu sorular var. neden sonradan oldu bu bilmiyorum. Bosluktan oldugunu dusunuyorum, bir an once hoslanacak birini bulmaliyiz bence en azindan :)

Evet böyle düşünmem gerekiyor ama düşünemiyorum diyorum heraldende bir daha evlenemicem kimse bana yanaşmayacak
Bir arkadaşım kilolu olduğu için beni kimse almaz korkusuyla gitti manyagin biriyle evlendi. Çok ugrastim dinlemedi gözüyle gördü yaşadı ama evde kalacam korkusuyla yaktı hayatını. 10 sene geçti haberleri geliyor hayati berbat. Demem o kiii bu korku insanı daha büyük yanlislarin içine sürükler. Kaderinde varsa zaten yine evlenirsin sen istemesen de Allah karşına çıkarır. Ikinci evliliğin de daha çok mutlu olan bir dünya insanda var. Gördüğün herkesin ilk evliliği mi sanıyorsun? Sen kendine guvenmezsen ne istediğini bilen bir insan olmazsan o zaman kaybedersin.

Olayin gerceklesmesiyle ,o duruma alismaniz bambaska surecler,
Yas tutuyorsunuz ,o adami degilse bile emek verdiginiz evinizi ,hayallerinizi umutlarinizi dusunmeniz normal

Ayy bende lanet insanları rüyamda görüyorum o şerli ailesini fln ya bana yazıp çizenlerde oluyor ama sıcak bakamıyorum ki zatwn bu sürecte kimseyle görüşmem şu lanet insanda resmi olarak bi ayrılayım konuşacam birileri ile

Ne bileyim herkesin evliliği gidiyor ya bende diyorum benımkı neden gitmedi neyi paylaşamadı bu cocuk sevmiyorsa neden benle evlendi beni bezdirdi hiç mi allah korkusu yok bu insanlarda fln diye sorguluyorum her sabah ezanı duyduğumda allahım gakkımda hayırlısını ver diye dua ediyorum

Çok yobazlardı onlara göre kadın çakışmaz evde cocuk bakar türbana girer kocasının sözünden asla cıkmaz ki benım kı hayvan gibi öğleye kadar uyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…