Neden mızmız kadınlar daha kıymetli oluyor?

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar.
Yorumlariniz bana moral verdi.
Kendime geldim resmen.
Bugun butun kisliklari kaldirip yazliklari cikardik, hepsi yikandi utu bekliyor.
Esim dun kendi gomleklerini nevrrsimleri falan utuledi diye yarin ben yapabildigim kadarini yapayim diyordum.
Vazgectim su an essek gibi utulesin hepsini. Parmagimi bile oynatmayacagim.

Evvet arkadaşım doğru yoldasın :))

Bir de kayinvalide ornegi veren arkadas olmus, ismini hatirlayamadim kusuruma bakmasin.
Dun kayinvalideme gittik iftara.
Orda biraz miziklanayim dedim.
X abla da olmasa her aksam zeytin ekmek yiyecegim sagolsun arada yemek getiriyor da karnimi doyuruyorum falan dedim. Cagirsa da gitmem ama belki gonlumu hos eder, gel kizim hem hazirlamaya yorulma hem de kendin de ye diye cagirir sandim.
Amaaan goruyon mu ne iyi komsular var kiymetini bil komsunun bak ne gizel ilgileniyormus dedi
Hic uzerine alinmadi yani, degil ki bwnim misafirimi agirlayacak, evimin isini yapacak.

Bir de ben komsuma surekli bir seyler yapip verirdim. Sanki hic yapmadigim bir sey gibi yaptigim yemegi kiskanmakla suclanmak da cok zoruma gitti.
Kocan seni yalnış anlamış uzatmaya gerek yok bence..... Anlayış takdir pek doğalarında yok ne yazık ki onlar bizim biricik öküzlerimiz öyle kabul edebilirsek daha mutlu olmaya başarabiliriz....özürde dikemiş.... Hepimizin hataları olabiliyor ... Bence git öküzünü öp bidaha böyle yaparsan bu evde yemekleri sen oişirirsin bende yerim de gül geç

Evet bir yanlis anlama oldu ama anladigi sekil dogru bile olsa bunlari soylememeliydi.
Ozur diledi hatta pasta flan almis. Kaldir dolaba yemem dedim. Valla hic opemem falan okuzlugunu bilip otursun azcik.

Yazıkkk ama kocayada
Tabiki doğru değil ama böyle küserek triplerlede ömür geçmiyor ki birbirinizi yıpratmaktan başka bi işe yaramıyor ... Bak ne güzel ikinci bebeğinizde geliyor evli mutlu çocuklu şükürle geçirin ramazanınızı ...Allahın rızasını kazanmak çok kolay bir öpücük dünyalar dolusu sevap...

Hehhhh işte takdik geliştir eşşek gibi değilde .... Ben yapamıyorum sen yapıver güzel güzel işini gördürrr .... Dırdırla hep yapmazlar hemde çemkirirler

Düşük tehlikeniz var işte çalıyorsunuz hiç değilse evde yorulmayın.Adam önemli değil ne yerse yesin. Kızınız için kayınvaldeden destek alsanız .Anlattığınız durum çok eziyetli geldi bana.

Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın demek ki .Komşunada helal olsun kayınvaldeyle eşinden daha düşünceli çıktı.[/QUOTE]

Bende hamileyken yemek yapmakta cok zorlanirdim. Agzimi burnumu tulbentle baglar yapardim. O kadar zordur ki o dönem bilirim.
Lutfen sizde kendinizi kasmayin zorlamayin en onemlisi uzmeyin.
Vallahi eger esiniz anlamiyorsa siz anlatacaksiniz. Şöyle zor yaptim boyle kötüyüm bugun bayginlik gecirdim vs. Maalesef erkekler olaylara yuzeysel bakiyor. Bizim kafalarina cekicle cakmamiz lazim:)

Erkekler kadınlar gibi değil olamıyırlar
Gerçekten haklısın

Sen kendine kiymet vermiyorsun ki adam da deger versin. Dusuk tehlikem varsa kilimi kipirdatmam. Nitekim herhangi bi hastalik durumda da tum gun yatiyorum sevgilim sagolsun yemegimide cayimida yapar, ilacima kadar icirir. Bundan sonra sofra kurma kendisi hazirlasin

Yani en basiti annesine yollayabilirdim, 10 dakika mesafede oturuyor. Gerci kayinvalidemin hic oyle bir teklifi olmadi :)
Ama ben rahat ettigi yerde evinde yesin, evimizin duzeni degismesin diye cabalarken gordugum muamele...
Cabalayan kaybediyor artik uzen kadınlar daha bi el ustu tutuluyor yuvayi disi kus yapar sozu yuvayı disi yirtici yapar olarak degismeli artik iyilikten maraz doğuyor artik

Valla isiniz zor bu durumda esinizin daha cok destek cikmasi anlayisli olmasi gerek ama cocugunuz varmis 5 yasinda kocaniza yapmasaniz bile cocuga bir corba olsun yapmaniz gerekir yani bir yerde mecbur gibisiniz cocuga kim bakiyor bu arada?

Hastaligini belli etmezsen herseyi yapmaya devam edersen millet te nasilsa herseyi yapiyo demekki o kadar kotu durumda degil diye dusunuyo

Biraz caninin kiymetini bileceksin kimseyi hazira alistirmayacaksin

Yoksa gordugun gibi tum yaptiklarini yok sayip bi de ustune azarlamaya kalkiyolar

Bazi kadinlar caninin kiymetini biliyo cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…