Nomu bu pazarlamanın kursu falan var mıdır gitsek. Ben kendimle ilgili bişey demeye bile utanır sıkılırım yaw şöyle we are the best diye diye dolaşsak ya
Esra bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Eski eşimle flört ederken çok nazlıydım ben o da derdi bana hatta bunu, sonra evliliğimiz içinde anlayamadığım şekilde bu durum tersine döndü, çoook gereksiz fedakarlıklar yaptım bem verdim o aldı sürekli derken boşandık :) benimki uç bir örnek tabi ama demek istediğim boşver veren taraf olma alan taraf ol. Sevgiler
Benim adam öyle ki ramazanın ilk günü bi kalktık ezana beş dk kalmış ben hemen bişeyler yiyip su içmeye çalışırken adam sakince masaya oturmuş benden su bekliyo bende vermedim ezan okundu kaldı öyle aç susuz oruç tuttu
hic alkasi yok kocandq is yok senin kusuea bakma. ben hemen kalktim her isimi yaptim. esimde en büyük destekcimdi. izin aldi dogum yaparken yardimci oldu bana. hatta hep hamileiktede dogumdada msallah benim hanim hic mizmizlanmadi diye anlatti herkese . o pesimden kosardi birseyin ucundan tutayim diYe anlican insndn insana fark varAh be canım çok doğru bir tespit evet mız mız kadınlar daha kıymetli maalesef. Ben de hamileliğimin ilk 6 ayını işim icabı evimden uzakta otellede geçirdim. O halimle eve geldiğim zamanlar bile eşimin her ihtiyacını karşıladım ilk bebeğimiz olmasına rapmen eşim hiç hassas olmadı bana karşı. Hamilelik değil lıhusalığı bile önemsemedi. İlk 20 gün geceleri uykum çok ağır oluyı bebek uyandığında duymuyodum en son bu ne bitmez bi lohusalıkmış dedi bana. Çok kırılmıştım. Ameliyattan çıktığımda bile hiç mızmızlanmadım doktorum gelip gidiyo nasıl olduğumu soruyodu iyiyim dedim gep en sın kız az naz yao senin gibisini görmedim dedi. Arkadaşım aylarca yerinden kalkmadı kocası oervane oldu peşinde. Bizimki de seninkinden aşşağı kalmaz maalesef erjekler bu konularda baya bi sorumsuz umursamaz. Ama eminim ki huysuzluk yapsak daha bi kıymetli oluruz. Ha bire tüketen isteyen olmalıyız üreten değil.
Bişey diyim mi bu deveye diken eşeğe ....... yaranırmış lafını kesin bi kadın söylemiştir
Bişey diyim mi bu deveye diken eşeğe ....... yaranırmış lafını kesin bi kadın söylemiştir
Yok be goha sen feragat ettikçe insanlar kendi sorumluluğunda olanı bile senin üstüne yıkmaya çalışıyor bu keziyi de herkes nazlanmakla bağlantı kurmuş,
bu konunun nazlanmakla alakası yok ki,
kendinden feragat etmekle alakası var.
yoksa en her zaman kadının veya erkeğin kimseye iş yıkmaması gerektiği, kendi kararlarının ve hayatının sorumluluğunu alması gerektiğini savunuyorum.
ama bu demek değil ki, kocalarımıza çocuğumuz muamelesi yapacağız. bunu yapmayanlar da nazlanmış olmuyor bence. gayet de hayat müşterek şeklinde yaşanmış oluyor.
Yok be goha sen feragat ettikçe insanlar kendi sorumluluğunda olanı bile senin üstüne yıkmaya çalışıyor bu kez
Aynen şu erkeğin tabağını iki etmiycen taktiği varya o hesap iştebir yerde dur demek gerek o zaman...
Konu basligimi bu sekilde yazmayi planlamistim ama derdimi dokemeden ban yerim diye korktum :)Bişey diyim mi bu deveye diken eşeğe ....... yaranırmış lafını kesin bi kadın söylemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?