Neden mızmız kadınlar daha kıymetli oluyor?

Kendinize eziyet etmeyin, nazlanın, yapmayın yemek falan..
O da çalışıyor siz de(ki yapmamanız gerekirken), ama sizin bir de düşük tehlikeniz var, onun da bebeği bu, kusura bakmasın eli kolu var hazırlasın yesin.

Canım bu benim de kanayan yaram. :)
Valla olsa iki şeyin kursuna gitcem.

1) Pazarlama sanatı
2) Evlilikte politika

Benim adam öyle ki ramazanın ilk günü bi kalktık ezana beş dk kalmış ben hemen bişeyler yiyip su içmeye çalışırken adam sakince masaya oturmuş benden su bekliyo bende vermedim ezan okundu kaldı öyle aç susuz oruç tuttu

Ah be canım çok doğru bir tespit evet mız mız kadınlar daha kıymetli maalesef. Ben de hamileliğimin ilk 6 ayını işim icabı evimden uzakta otellede geçirdim. O halimle eve geldiğim zamanlar bile eşimin her ihtiyacını karşıladım ilk bebeğimiz olmasına rapmen eşim hiç hassas olmadı bana karşı. Hamilelik değil lıhusalığı bile önemsemedi. İlk 20 gün geceleri uykum çok ağır oluyı bebek uyandığında duymuyodum en son bu ne bitmez bi lohusalıkmış dedi bana. Çok kırılmıştım. Ameliyattan çıktığımda bile hiç mızmızlanmadım doktorum gelip gidiyo nasıl olduğumu soruyodu iyiyim dedim gep en sın kız az naz yao senin gibisini görmedim dedi. Arkadaşım aylarca yerinden kalkmadı kocası oervane oldu peşinde. Bizimki de seninkinden aşşağı kalmaz maalesef erjekler bu konularda baya bi sorumsuz umursamaz. Ama eminim ki huysuzluk yapsak daha bi kıymetli oluruz. Ha bire tüketen isteyen olmalıyız üreten değil.

Ben de mızmız, işleri erkeği yıkan bir kadın değilim. Gerekirse taşın suyunu çıkarırım, marifetli ve cevvalim.

Benim de ağzıma s...ıldı, benden sonra da sevdiğim erkek kendine baktırcak para kaynağı koca arayan işsiz güçsüz bir tipe gitti. Diyeceğim o ki, ben yaptım siz yapmayın kızlar. Mızmız, beceriksiz, erkeğe bağımlı imajı çizin.

hic alkasi yok kocandq is yok senin kusuea bakma. ben hemen kalktim her isimi yaptim. esimde en büyük destekcimdi. izin aldi dogum yaparken yardimci oldu bana. hatta hep hamileiktede dogumdada msallah benim hanim hic mizmizlanmadi diye anlatti herkese . o pesimden kosardi birseyin ucundan tutayim diYe anlican insndn insana fark var

E işte ben de onu söylüyorum tatlım. Senden daha beterleride var sıkma canını yani.

Bişey diyim mi bu deveye diken eşeğe ....... yaranırmış lafını kesin bi kadın söylemiştir

Öğrenmek lazım nasıl kendimizi naza çekebiliriz, nasıl kıymete bineriz diye.

Anlayışlı olursan, hep destek olur hep gülümsersen kıymetin bilinmiyor maalesef.

Ama nerede pahalı hediye, nerede gezilecek mekan, nerede alınacak lüks şeyler varsa, nerede trip, nerede planlar varsa işte orda kıymetli sensin.

En azından nasıl kıymet göreceğimizi öğrenmek lazım.

iyi de herkes nazlanmakla bağlantı kurmuş,
bu konunun nazlanmakla alakası yok ki,
kendinden feragat etmekle alakası var.

yoksa en her zaman kadının veya erkeğin kimseye iş yıkmaması gerektiği, kendi kararlarının ve hayatının sorumluluğunu alması gerektiğini savunuyorum.
ama bu demek değil ki, kocalarımıza çocuğumuz muamelesi yapacağız. bunu yapmayanlar da nazlanmış olmuyor bence. gayet de hayat müşterek şeklinde yaşanmış oluyor.

Yok be goha sen feragat ettikçe insanlar kendi sorumluluğunda olanı bile senin üstüne yıkmaya çalışıyor bu kez

Bu durumun en acı örneği bence bu forumda yavrupancar ve müge konularından bilirsin ikisinide onlar hayatlarından feragat ettiler resmen sonuç ne oldu?kanı bozuk şeref.....lere değdi mi ettikleri feragat gösterdikleri vefa ?

Esra kuzum ağlama sende karakter yapını çözdüm senin artık mızmızlanmaya başla gerekirse pireyi deve yap o adamı yola getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…