Hiç yaniEsin yannda ya bosver.BOylelerini utandirsanda utanmaZlar..Arama kayitlarini göster ,kendide gostersin seni kocana karsi doldurcak akli sira. Hem acmasan nolacak uyuyo olblirsin,banyoda olablirsin, bakkale gitmis ya da isin olmus olablir...Illa ariyo diye acmak zorundaligi mi var ..Tuhaf ya bence mesafe koy bu cin düdüğü kaynana
bi kere şu sizin evlilik yıldönümünde niye sizin evde bitiyorlar anlamadım benİnanın bıktım kv de eşime yalan söylüyor hemde göz göre göre pazar günü (evlilik yıl dönümümüzdü her yıl dönümünde kv demler bizde biterler )eşim in telefon bende kalmıştı kardeşimle 1 2 saatliğine babama yardım için gittiler neyse kv aradı eşimi ben açtım
Kv : nerdesiniz
Ben : evdeyiz fatih teli unutmuş
Bu kadar konuştuk kapattı
Eşime haymeana yı 7 8 kez aradım bakmadı demiş oysa ben telde oyun oynuyordum telim bozuk ama kardeşimin teline taktım kartı eşimde yaptırdı zaten o gün yani arasa illakin haberim olurdu çünkü telefon açıktı 1 2 hafta öncede aynını yaptı bende imkansız deyince duymaz dan geldi araya laf falan kattı eşim tabiki inanmamış ama sorgular gibi bana bakarak annem kaç kere aradı dedi bende hiç dedim arasa illakin haberim olurdu annen ne yapmak istiyorsa konuş meseleyi çöz bıktım dedim eşimde konuşacak bişey yok çok acilse mesaj atarlar bi daha dedi bende evet çok acilse mesaj atsın ama yalan söylemesin dedim konu kapandı yarın bize gelecekmiş de görümcemle neyse sizce derdi ne bunların eşim boşver nefesini ni yorduguna degmez diyor ama amaçı anlayamadım
Anlamıyor kibi kere şu sizin evlilik yıldönümünde niye sizin evde bitiyorlar anlamadım ben
arayın söyleyın onlardan once '' anne esıme cok ozel bı surprız hazırladım bas basa olmak ıstıyorumkusura bakma anlarsın umarım'' deyın
anlar artık heralde
siz bi kere bunu düzeltin
doğum günü falan olsa tamam da evlilik yıldonumu sulalece mı kutlanır ya
Yok ya sökmez ona eşim boş ver yorma kendini diyor ama derdi ne anlamadımmm kadınınBöylesini rezil etmek lazım. Internetten döküm çıkarıp hadi ben telden sildim burada kim ne kadar aramış görünüyor. Koca kadınsın yalan yakışıyor mu?
Ölüm var anne ölüm daha faydalı işler yapmanı tavsiye ederim derim.
Hem de herkesin içinde yaparım bunu.
o zaman eşinize çalışın :)Anlamıyor ki
Vayyy.Uyanık seni.Ama senin eşin de anlayışlıymış canım.Belki öyle dese konu sahibinin eşi tavır yapacaktı.Sende çalışıyormuşsun.Keşke eşin gelin deseymiş.Sende gerçekten evi dağıtsaydın gelmeden.Madem bildiğiniz halde geldiniz çalıştığım için hafta sonu yapıyorum deyip soksaydın işlerin içine.Birine camlar,birine mutfak dolabı,birine banyo,ooohh dahada gelmek istemezlerdio zaman eşinize çalışın :)
hanı gecen konu acmıstınız
eşiniz akıl edemıyor olabilir bazı ınsanların içinde yok işte ince düşünce ama bu sevmıyor demek degıldır
eşinize diyin hayatım hıc beraber kutlayamadık benım hevesım vardı hep sana surprız yapmak ıstıyorum falan deyın
evde cat kapı gelırler rahat bırakmazlar dıyorsanız da oyle hevesım vardı dısarda yemek yıyıp sonra guzel bı yerde eglenıp kutlamak ıstıyordum deyın bı sekılde ayarlayın
yada yerı onceden sız ayarlayın askım surprız yaptım deyın ıtıraz edemesın
ya bı sekılde kaynanadan once davranın
o cinse siz daha cin olun mecbur bu boyle bır olur ıkı olur sonra anlar pes eder
ben mesela ; çlaışıyorum kaynanam mısafırcılık oynamayı cok sever bız cuma gunlerı kaynanama gıderız kı hafta sonu pesımızı bıraksın dıye ama dıyelım kı ıkı hafta ust uste onlara gıttık ucuncu hafta muhakkak o bıze gelmek ıster benım de zamanım olmuyo hafta sonu ya gezmek dınlenmek yada tezmızlık yapmak isitoyorum
bu hafta aklımdan gectı kesın arayacak ve birde sabahın köründe arar ki kendisinden önce o gün için plan yapmış olmayalım
bende arayacagını bıldıgım ıcın kı esımı arar ; aldım eşimin telefonunu yanıma , bu aradı işte XX dedim lavobada anne falan bu dedı ıste sıze gelmek ıstıyorum falan anne kusura bakma ben evı dagıttım buyuk temızlıge basladım dedım
cat dıye suratıma kapattı telefonu ! bes dakka sonra esımın telden yıne aradı esıme verdım bu sefer bende dısardan dınlıyorum nebılımben az once sıze geleyım dedım reddettı dıye anlatıyor , benım esım de cok polıtıktır oyleyse oyledır anne dedı kapattılar ama bana da soylemıyor anneme boyle demıssın dıye cunku ben annen sana mı yetıstırdı dıyecegım dıye
netıce de ben ogun yorgundum ve mısafır agırlamak ıstemıyordum bırde kendısı eltımle gezer onlarda gelıyorlar dolayısıyla gelınce 10 kısı oluyoruz bı tek kaynana degıl yanı
sonucta ben kazandım anlatabıldım mı
kaynanayı artık tanıdıysanız tanıdınız ya bu deveyı gudeceksınız ya bu dıyardan gıdeceksınız
ondan bi akıl onde olacaksınız
eşim anlayışılıdır ama cogu politikadan dediğim gibiVayyy.Uyanık seni.Ama senin eşin de anlayışlıymış canım.Belki öyle dese konu sahibinin eşi tavır yapacaktı.Sende çalışıyormuşsun.Keşke eşin gelin deseymiş.Sende gerçekten evi dağıtsaydın gelmeden.Madem bildiğiniz halde geldiniz çalıştığım için hafta sonu yapıyorum deyip soksaydın işlerin içine.Birine camlar,birine mutfak dolabı,birine banyo,ooohh dahada gelmek istemezlerdi
Yalnız sende anlayışlı akıllısıneşim anlayışılıdır ama cogu politikadan dediğim gibi
şimdi bana dese ki annem gelelim demiş gelme demişsin diye ben de annen sana mı yetiştirdi diyeceğim diye demez hala da demedi ama ben kendim duydum telefonda benı şikayet etmesini
kendi annesine de yaa oyle mı ben ona sorarım falan demez ki annesine karsı da beni ezmemiş olsun kadın ordan dıyor bana gelme dedi diye oyle dedıyse oyledır anne dedı kadın sustu
kaynanam öle işten korkmaz iş var dıye gelmemzlik etmez
ama ben istemiyordum o gun gercekten de bıraz temızlık yapmam lazımdı
eltimle beraber gezerler eltım kaynım ıkı cocukları kaynana kayınpeder hepsi geliyor yemekli bir de ya cumartesı geldikleri gun zaten sabahtan aksama kadar 9 kısıye yemek yapmakla gecıyor o gun oyle ölüyor ertesi günde yine dağılan evi toplamakla geçiyor o gün de oyle gidiyor
bu da çalışıyor dıyen yok
kaynanamın calısan kadınlara bi gıcıgı var zaten calısıyoruz bahanesıne kımseyle gorusmuyorlar mısafır kabul etmıyorlar falan dıyor bı kac kere bozdum yıne anlamadı
çalısınca olmuyor ıste bende dıyrodum ama calısınca gordum yetısemıyor ınsan
ya da ben oyle hamarat degılım bılmıyorum
ben başlarda böyle değildim çok salaktım da sonradan oldumYalnız sende anlayışlı akıllısın.Telde duyduğun halde kvnin söylediğini üstelememişsin.Çoğu kadın senin gibi yapmak yerine kavga çıkarıyor,yok ben annene dedim seni niye arıyor,yok ben mecbur muyum annengili çekmeye diye.Eşin gibi sende uzatmayarak,umursamayarak politik davranmışsınız.Keşke herkes sizin gibi politik olsa sorun kalmaz.
bu aksam mı sızın yıldonumu ?Bende eskisi kadar fevri değilim artık sabah 8 buçuk gibi uyandık eşime anneni arada zilin bozuldugunu söyle bu seferde kapıya bakmıyor falan demesinler dedim eşim benim telden aradı anne zil bozuk haymeananın telefon u nu da denedik arayınca arayan açmasa bile arama kaydına düşüyor sen haymeana yı çaldır duymaması imkansız yani aradıktan sonra dedi anneside niye böyle dedin diyor eşim ne biliyim bu seferde kapıya bakmadı deme de dedi kapattı saat 11 den sonra geleceklermiş de akşama eve geçeceklermiş bişey yok huzur bozmak
Pazar dı geçtibu aksam mı sızın yıldonumu ?
oyleyse aksama kalabılırler bunu goze almayın bişeyler düşünün
geldıler mı yanı o aksam sulalece mı kutlandıPazar dı geçti
Ya Haymeana, konularından anladığım kadarıyla sen ve eşin birbirinizi seven güzel bir çiftsiniz ama bu aileden uzaklaşmadıkça sizin huzurunuz olmayacak.İnanın bıktım kv de eşime yalan söylüyor hemde göz göre göre pazar günü (evlilik yıl dönümümüzdü her yıl dönümünde kv demler bizde biterler )eşim in telefon bende kalmıştı kardeşimle 1 2 saatliğine babama yardım için gittiler neyse kv aradı eşimi ben açtım
Kv : nerdesiniz
Ben : evdeyiz fatih teli unutmuş
Bu kadar konuştuk kapattı
Eşime haymeana yı 7 8 kez aradım bakmadı demiş oysa ben telde oyun oynuyordum telim bozuk ama kardeşimin teline taktım kartı eşimde yaptırdı zaten o gün yani arasa illakin haberim olurdu çünkü telefon açıktı 1 2 hafta öncede aynını yaptı bende imkansız deyince duymaz dan geldi araya laf falan kattı eşim tabiki inanmamış ama sorgular gibi bana bakarak annem kaç kere aradı dedi bende hiç dedim arasa illakin haberim olurdu annen ne yapmak istiyorsa konuş meseleyi çöz bıktım dedim eşimde konuşacak bişey yok çok acilse mesaj atarlar bi daha dedi bende evet çok acilse mesaj atsın ama yalan söylemesin dedim konu kapandı yarın bize gelecekmiş de görümcemle neyse sizce derdi ne bunların eşim boşver nefesini ni yorduguna degmez diyor ama amaçı anlayamadım
Haklısın ama eşim misafir çevirmeyi hiç sevmez o yüzden söyledi ama kv de kapıyı öyle bi tekmeliyor ki sanki alacaklı bende bilerek 10 15 dk açmadım yanında eşimin teyzesi de vardı çok fena o da niye açmıyon kapıyı dedi bende anne nasıl haberim olsun anca duydum ara demiştik ya dedim somurtarak içeri geçti hiç takmadım ilk 5 dk içeri girmedim konuşmadım falan eltim de sonradan geldi Allah bi övüyorlar eltimi hiç duymazdan geldim mutfakta falan durdum 3 saat durup gittiler yemek dediler açıkmışlar zeytin peynir koydum sadece kötü olmak istemiyom ama zorluyorlargeldıler mı yanı o aksam sulalece mı kutlandı
pekı nasıl oluyor onların yanında
sıızn evlılık yıldonumu hadı kutlu olsun falan mı yapıyorlar yoksa hıc konusu bıle gecmıyor mu
olsun cok da gecmemıs
sız yıne yapın bı surprız esınızın hosuna gıder hem de sıızn aılece kutlamaktan hosnut olmadıgınızı ayrıca basbasa bıse yapmak ıstedıgınızı de anlamıs olur
bı şekilde ne yapayım kaynanam geliyo eşim şunu yapmıyor demekle kendi kendine üzülmekle olmuyor
dediğim gibi savaşacaksınız sizin aklı bir adım önde işleyecek onlardan
mesela diyorum ya benım kaynanam başlarda sabahın köründe arardı işte bi planınız var mı bilmem ne diye lafa giriyo sonra kendı isteğini söylüyor yok size geleceğiz yada bilmem nereye gidelim falan dıye
ve eşime karsı da güya planınız var mı diye souyor ya (cumartesi sabahın 7 sınde arayıp ! ) güya anlayışlı anacığı
hee dedim öyle mi
bende artık bilğim için planlarımı bir gün öncesinden yaptım
yada olmadı haftasonunda yapılacakları hafta içi eşime söyledim
hem de çok istekli hevesli olduğumu belli ederek '' cumartesi şunu yapalım aşkım ne iyi olur '' falan gibilerinden..
bu şekilde anne bizim planımız vardı demeye başladı eşim
tabi her hafta değilde çaktırmadan
yani ben artık ciğerine kadar bildiğim için kadını ne zaman arayıp ne söyleyeceğini az çok kesitiriyorum
bir hafta görüşmemişsek yada az görüşmüşsek öbür hafta muhakkak cümbür cemaat toplanacağımız bi organizasyon yapar ki ailemizin direği olarak görür kendini onun sayesınde herkes bir araya gelir o olmasa aile dağılır (!)
böyle böyle uğraşacaksınız
öyle köşeye sinip kaynanam bunu yaptı eşim bunu yapmadı vay bi anlam veremedim demekle olmaz
yok 10 kere aradım açmadı falan anne o zaman 11 kere arasaydın deyın bunda ne var duymamısım deyın yada musaıt degıldım 10 kere aradın açmadığıma göre demekki kendime göre önemli bir işim vardı 10 kere de aranmaz ki deyin
bişeler deyin yanı
sonradan yok kapının zili çalmıyormus da aman gelırse kapıyı açmıyorlar diyecekmis de birde açıklama yapmaya arıyorsununuz
aramayın
gelirse kapıyı çalarsa çalsın bahane hazır işte zil bozuk
bunu eş dost bütün millete duyurmak mı gerek
kendinizi toplayın biraz kocaya da anlatmayın
konunun direk muatabıyla görüşün o anda çat çat söyelyın acın telefonu konusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?