Neden

Violett95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
37
2
1
30
Fotoğraflarda çok çirkin çıkıyorum gözlerim aşağı kaymış gibi çıkıyor neden alt tarafa bakıyorusun diyolar ama alta bakmıyorum çok üzülüyorum bu duruma gözlerimde çok donuk çıkıyor ama gerçekte aynaya bakınca böyle görünmüyor başkalarının fotoğraflarına bakıyorum gözleri ışıl ışıl benimki çok sönük

Kızlar galiba bunun nedenini anladım fotoğraf çekilirken kendimi çok kastığımı fark ettim daha rahat ve mutlu olduğumda daha güzel çıkıyor gözlerrim bu şekilde iyi görünmüyor belki aynı sorunu yaşayan kişilere tavsiye olur :)

Son düzenleme:
Ama benimde güzel fotoğraflarım olsun istiyorum , bazen düşünüyorum gerçekte de mi böyle görünüyorum acaba

Aman bacım boşver dert etme böyle ufak şeyleri. Bende güzel çıkmam ama hiç oturup da dertlenmedim. Aynaya baktığında kendini begeniyorsan sorun yok. Herkes ay yüzlü olduğu için güzel çıkmıyor fotolarda sagiyla soluyla oynuyorlar fotoların. Allah başka dert vermesin takılma.

Fotoğraf çekilirken hangi programları kullanıyorsunuz peki

Önemli olan gerçek hayatta güzel olmak fotoda shop yapıhta çok güzel olabilirsin
Ama gerçek hayatta güzelsen güzelsindir

O zaman göz doktoruna gidin şaşılık varmı baktırın ona ama sanmıyorum

Foto model değilseniz önemi yok
Çirkin mirkin ben buyum ben o fotoğrafa bakarken yaşadığım anı görürürüm kendimi bile görmem

Bana da aynada gorundugumle fotografta gorundugum farkli gibi gelir Selfie yapip anneme gonderiyorum bazen evlat olsam sevilmem bence aafagahja tövbeler olsun Kadincagiz evladiyim diye ses etmiyor bence

Astigmat olmayasınız . Benim astigmattan ötürü gözümün biti hep aşağıya bakar :) ama hiç dert etmek aklıma gelmedi .bi düşüneyim :)

poz verince boyle cikiyorsaniz bir de poz vermeden deneyin.
birinden sizi spontane fotograflamasini isteyin mesela, 5 10 dakika, illa birinde guzel cikarsiniz, yok hicbirinde guzel cikmiyorsaniz makineden kaynakli da olabilir, daha kaliteli bir aletle yeniden deneyin

Iphone 6s le çekiliyor

Bşy sorcam gerçekten selfie de görğndüğümüz gibi miyiz yoksa aynada ki mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…