Ama benimde güzel fotoğraflarım olsun istiyorum , bazen düşünüyorum gerçekte de mi böyle görünüyorum acabaDemek ki fotojenik değilsin.Benim bir arkadaşımın da her fotoda boynu yamuk çıkardı ki kız normalde asla öyle durmuyor:)
Boşverin,herkes fotojenik olmak zorunda değil. Aynaya baktığınızda kendinizden memnunsanız bi sorun yok bence.
Shop yap o zaman herkes cogu insan oyle fotograflarda guzel cikiyor artikAma benimde güzel fotoğraflarım olsun istiyorum , bazen düşünüyorum gerçekte de mi böyle görünüyorum acaba
Ya fotoğraflar birebir gerçeği gösteriyosaÖnemli olan gerçek hayatta güzel olmak fotoda shop yapıhta çok güzel olabilirsin
Ama gerçek hayatta güzelsen güzelsindir
Programla alakası yok. Donuk bakıyorsan donuk bakıyorsundur. Ya da fotojenik değilsindir.Fotoğraf çekilirken hangi programları kullanıyorsunuz peki
Iphone 6s le çekiliyorpoz verince boyle cikiyorsaniz bir de poz vermeden deneyin.
birinden sizi spontane fotograflamasini isteyin mesela, 5 10 dakika, illa birinde guzel cikarsiniz, yok hicbirinde guzel cikmiyorsaniz makineden kaynakli da olabilir, daha kaliteli bir aletle yeniden deneyin
Iphone 6s le çekiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?