Neden

kendi yüzümüzü ayna gibi bir yansıtıcıdan görebiliyoruz sadece o da yansıttığı için insanların bizi gördüğü gibi kendimizi göremiyoruz, ters açıdan görüyoruz, yansıtıcı olmadan yani asıl görünüşümüz fotograflardaki ve insanların bize baktığında gördükleri de bu fotograftakiler oluyor. aynadaki güzellik bi şey ifade etmiyor bu durum beni de kahrediyor

Fotoğraf cekilmeden bir kaç saniye öncesi gözünü kapat ve aç direk kameraya bak... hem gözleri büyük gösteriyor hemde göz bebeklerini parlak

Nereye bakayım

Yani fotoğraflardaki görüntümüz insanların bizi gördükleri görüntü mü

rabbim başka dert vermsin ::) oluyor baazen öyle .. bnde baazen resimlerde çok çirkin çıkıyorumm of aman diyip kapatıyorumm baazı resimlerime de aşık oluyorum :) dönem dönem diyelimmm :)

1. göz doktoruna gidin kayma, tembellik, şaşılık vb bi durum varsa tedavisine bakın
2. evde biraz pratik yapın ve güzel olan açınızı öğrenin. muhtemeln poz vermeyi bilmiyorsunuz. :)

Bu mesajı geçen gün yazmışım. Bugün albümümde bir fotoğrafımı gorunce paylaşmak istedim.
Eş dost tanır diye kirptikca kirptim ,bu kadarcik kaldı.
Benim çocukluktan beri doğal bütün fotolarimda durum bu

Ya ben ne yapayım

Astigmat olmayasınız . Benim astigmattan ötürü gözümün biti hep aşağıya bakar :) ama hiç dert etmek aklıma gelmedi .bi düşüneyim :)
Aaa böyle bir şey varmı yahu ilk kez duydum yıllardır astigmatım sabah ilk işim evdekilere sormak olacak

Kuzum fotojeniklikle alakalı doğru açı , ışık vs. lerle de alakalıdır çok güzel bir kız vardı tanıdığım ama fotojenik olmadığı için fotoğraflarda tuhaf çıkıyor bende öyleyim fotoğraflarda çokta beğenmem kendimi mecbur biraz efekti shoptu falanla koyuyorum eğer fotoğraftaki gibi isem insanlar bana güzel demezdi aynada göründüğün gibisin fotoğraf belirli bir alanı odaklıyor

Göz tembelliği var mı?

Hayırlı dertler reis Allah arttırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…