Selfiedeki gibiysek ben şuan bunalıma girmeye gidiyorum hadi byeBşy sorcam gerçekten selfiede görğndüğümüz gibi miyiz yoksa aynada ki mi
Dur bende gireyimmmmSelfiedeki gibiysek ben şuan bunalıma girmeye gidiyorum hadi bye
Ama değişiyor bazen bazen ne oluyorsa pek bi güzel çıkıyorumDur bende gireyimmmm
Bazı aynalarda berbat bazı aynalarda güzel görünüyosun hangisi gibiyiz ?Ama değişiyor bazen bazen ne oluyorsa pek bi güzel çıkıyorum
Ama değişiyor bazen bazen ne oluyorsa pek bi güzel çıkıyorum
Ben miyop astigmatım ama öyle bir şey yokAstigmat olmayasınız . Benim astigmattan ötürü gözümün biti hep aşağıya bakar :) ama hiç dert etmek aklıma gelmedi .bi düşüneyim :)
Doktorum öyle diyor :) çoğu astigmatta durum böyledir aslında. Siz şanslısınız ozaman :)Ben miyop astigmatım ama öyle bir şey yok
Astigmatlar aşağı doğru mu bakıyormuş yani?Doktorum öyle diyor :) çoğu astigmatta durum böyledir aslında. Siz şanslısınız ozaman :)
Aşağıya doğru derken bir göz küçük gibi kayma yani . Ben latife olsun diye aşağıya bakıyor dedim . Biri küçük çıkıyor fotoğraflarda her zaman ondan dedim :)Astigmatlar aşağı doğru mu bakıyormuş yani?
İlk kez duydum ya şaşırdım.
Benim de bir gözümde kayma oluyor.
Bu güzeldi." Fotoğraflarindan daha güzelsin" cümlesini duymak , "Fotograflarda daha guzelsin" cumlesini duymaktan daha guzeldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?