Neden

Hahaha ben de fotolarda çok çirkin çıkarım eskiden yani ergrnlik dönemlerimde bunu çok kafaya takıyordum bir de güya kibar olucam diye hafif bi tebessüm ediyorum fotolar çok çirkin oluyor. Sonra saldım kendimi kocama dişlerimi göstere göstere poz vermeye başladım belki hala çirkin çıkıyorum ama en azından samimi ve kendim gibi fotolar oluyor e o da haliyle güzel görünüyor. İllaki güzel çıktığın doğru bi açı vardır onu bulmaya çalış.

poz vermek için kendinizi kasıyorsunuzdur. bi de içten içe sürekli çirkin çıkıcam düşüncesi varsa normaldir.

Bazı aynalar çirkin gösteriyor bazıları güzel acaba hangisi gerçek biziz

Normal telefon kamerası gibiysek hüsran
Ama snap efektleri gibiysek gidip bi süt banyosu yapam

Ama değişiyor bazen bazen ne oluyorsa pek bi güzel çıkıyorum

ben de kendimi inanılmaz anti-fotojenik buluyorum. ama lisede hani 2000lerin başında meşhur zümrüt'te foto çektirme olayı vardı ya, 4-5 ay kapılarında asılı kalmıştı fotoğrafım. bana göre çok çirkin bir resimdi hatta neden rezil ediyosunuz beni falan demiştim

En azından gözlerin çıkıyor.
Benim gözlerim çekik. Gülünce içe kaçıyor. Neredeyse hiçbir çocukluk fotoğrafımda goze dair biseyim yok)
Şimdi şimdi foto çekinirken o kadar gülmemeye çalıştığım için fotolarda gözüm var :)))

Sen de çözüm olarak bir arkadaşına ver telefonu,senin milyon farklı pozunu çeksin.
İncele bak onlara,hoşuna giden elbet çıkacaktır. O şekilde ilerle. Basla fotolarda da öyle bakmaya çalis

Normalde cevrem cok guzel oldugumu soyler bende allah var guzelim yani(ego tavan) neyse gel gor ki fotograflarda berbat otesiyim.yani tanimayan birine gostersen siradan biri der gecer.ne yaparsam olmuyor toplasan guzel ciktigim 10 resim ya var ya yok.kabullendim artik yapacak bisey yok gercekte guzelsem varsin fotoda olmayayim.

Astigmatlar aşağı doğru mu bakıyormuş yani?
İlk kez duydum ya şaşırdım.
Benim de bir gözümde kayma oluyor.
Aşağıya doğru derken bir göz küçük gibi kayma yani . Ben latife olsun diye aşağıya bakıyor dedim . Biri küçük çıkıyor fotoğraflarda her zaman ondan dedim :)

Farklı açılardan kendinizi çekmeyi deneyin. İlla ki güzel fotoğraf verdiğiniz bir açı vardır.

Fotoğraf çektirirken kameraya bakma. Kraliyet gelinleri Megan ve Kate'in fotoğraf çektirirken dikkat ettikleri şeylerle ilgili bir yazı okumuştum.Yorgun bir ifadeleri olmaması için ve şaşı çıkmamak için asla kameraya bakmazlarmış.Deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…