hepinize çokkk teşekkür ediyorum ama o kadar elim kolum bağlandı ki bağdan ne kadar kurtulmaya çalışırsam o kadar sıkılaşıyor o bağ uyku uyuyamıyorum şu anda uyku bile uyumadım ve sürekli ağlıyorum nereye elimi atacağımı bilmiyorum.:1no2:
oo sen hemen pes etmişsin bence ,ne derdi olanlar var ,her zaman kendinden daha iilere değil ,kötülere bakmaslısın ,bazen geldi mi her şey üst üste gelir ama bir düzelmeye başladı mı da herşey bir anda düzelir ,şaşırıp kalırsın ,sabır hayattaki en güzel şeydir ,sabreden derviş sabretmekten de gebermemiş bence sabreden derviş gerçekten muradına ermiş ,rahat olmaya çalış ,sürekli bir şeyleri aklında sorun yaparsın inanki hiç bir şey düzelmez ama rahat olursan gör bak zamanla herşey yoluna girecek
neden herşey üstüme üstüme geliyor borç kapatıyoruz borç çıkıyor, işsizim iş bulamıyorum ki eşime destek olayım,çocuk istedik hiç bir zaman olmayacağıyla yıkıldık şimdi evimin duvarları bile üstüme üstüme geliyor boğuluyorum... hiçbirşeyim düzgün gitmiyor sıkıldım bu hayattan bir evlad bile vermiyor bize ne günah işledim bilmiyorum ama artık taşıyamıyorum neden hiç mutlu ya da huzurlu bir günüm sadece bir nefesse istemiyorum bu canı
bizim sorunumuz erkek infertilesi tüp bebek için tedavi olduk zaten hala onun borçlarıyla cebelleşiyoruz çünkü eşimin sigortası yoktu microtese oldu en son yol sperm bulunması için ama sıfır çıktı bize bırakın uğraşmayın gidin evlad edinin yada sperm bankasına başvurun dendi.[/QUOTE]
şaka yapıyor olmalısın, sperm bankasının türkiyede yasal olmadığını biliyorsundur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?