Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Acaba o erkekler evlenmeden önce kimle sevişiyor o kızlara ne oluyor bizim üniversite de kıZlar 4 yıl bir erkekle yaşayıp dönüp kızlara kızlık soruluyor erkekler ise ailelerin bulduğu belki oda çok şey yaşamış kızla evlendiriliyordu ne güzel adetler bunlar ne kadar adilAma erkeklerin bekareti yok ki yapar onlar, sevismek sadece hukumetin izin vermedigi kadinlara yasak, gerisine serbest. Sevismek icin once beyaz bir abajur kostumu giyip sulaleminizin karnini doyurup dayimizla karsilikli gobek atmaliyiz, nikah memuru da evetleri alip imzalari attirinca serbest. Sevismek dunyanin baska neresinde boyle zordur acaba
Kız alıyorsun tabi para takacaksın, dul kadın mıyım ben diyen kadınlarımız bir el kaldırsın şu forumda görek??
Hep görüyorum ben bu konuları?
E onlar nerede, bir yorumlarına denk gelemedik.
en halen bakireyim fakat yakınlaşma olduğu için "şimdiki erkek arkadaşımla evlenmezsem ilerideki eşim benim hakkımda olur olmaz şeyler düşünüp sorun eder mi" diye düşünüyorum.
bence önemli ve dini inanç gereği nikahsız ilişki haram bugüne kadar yapmadım ve yapmamda . tabi bu erkek her şeyi yapacak değil . onun içinde haram ve iki tarafında nikahsız ilişkiye karşıyımMerhaba arkadaşlar...
Bu sıralar canımı sıkan bir durum var. Çevremdeki bazı arkadaşlarım bakirelik mevzusuna takmış durumdalar. İçlerinde bakire olmayanlar kendilerini değersiz görüyorlar. Bu sitede de çok örneği var. Az önce çocuklarda özgüven ile ilgili konu okudum, yine ona benzer konu bakıyordum, özgüven kelimesini arattım ve bekaret ile ozguveni iliskilendirmis bir kadının yazısını okudum. Canımı sıkan durum bazı kadınların tüm hayatlarını o kavramla iliskilendirmis olmaları... Acaba ben mi çok önemsiz buluyorum yoksa gerçekten önemsiz mi bu kavram?
Not: Değişik fikirleri bilmek istiyorum.
Y yenigelinn05 imam nikahi olsun baska bir sey gerekmez o kadinin evliliginin kabulu ici oyle mi?
Kuma da olsa 4. kadin da olsa...
yeter ki bir din adami arapca anlasilmadik bir sey soylesin uflesin deger yargimiz bu yani.
Sadece bir dua değil Allah katında da evli olmaktır ama bikinen o kadar çok yanlış var ki hep irdelememekden kaynaklı.Hayır imam nikahı sadece bir duadır. İmam nikahının geçerli olması için evlenen çiftin çevrece evlendiğinin bilinmesidir. Nikahtan kastım gelin ve damadın evliliğin sorumluluklarını yüklenmesidir.
Ben bu forumda bu yorumun gelmesini çoooook bekledim.Hayır imam nikahı sadece bir duadır. İmam nikahının geçerli olması için evlenen çiftin çevrece evlendiğinin bilinmesidir. Nikahtan kastım gelin ve damadın evliliğin sorumluluklarını yüklenmesidir.
Hayır imam nikahı sadece bir duadır. İmam nikahının geçerli olması için evlenen çiftin çevrece evlendiğinin bilinmesidir. Nikahtan kastım gelin ve damadın evliliğin sorumluluklarını yüklenmesidir.
Dinen bakirelik onemli tabikide, dinen onemli oldugu icin bende onem veririm.. ama maalesef erkek milleti bakir degil.. cahil toplum sunu der "sen erkeksin istedigini yaparsin, sen kadinsin yapamazsin" ve aslinda siddet buradan basliyor, aile egitimi cok onemli .. herkes istedigi gibi takilmakta ozgur kimine gore onemli kimine gore onemsiz.. kimine gore bi et parcasi, kimine gore namus kavrami..
Aa hiç bilmiyordum. Gerci Erkek arkadasım arap benim biliyorsunOnlarda tek nikah kıyılırmıs bizim bi resmi bi imam yaptığınızı duyunca sasırmıstı.demek mantık bu ki mantıklıda aslında.Ben bu forumda bu yorumun gelmesini çoooook bekledim.
Allahıım işte ben öyle kendini yetiştirmiş ilahiyatçılar görmek istiyorum.
Çok tebrik ederim sizi, biz söyleyince din düşmanı oluyor idik.
Kadınlarımızın öğreneceği çok şey var çokkk
Cakmamarliyn bana sorduğun sorunun cevabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?