Nedir bu bekaret?

Zerre kadar önemi olmayan bir şey .
Benim saçımi siyah yapmam ne kadar benimle ilgiliyse bu da öyle .
Herkesin zarı da saçı da kendine .
Kim ne yapmış kim diktirmis kim zarı tamamen yirtilmadan sevişmis bunlarla ilgilenenler ahlak bekçileri .
Bir de "her halti yiyip bakire gibi takılma " sözü var ki soyleyenin var ya saçını başını yolacaksin.
Sananneeeeee

ama bu aşmakla ilgili değil bence dini açıdan yasak
şahsen ben toplumu sallamıyorum zerre umrumda değil
ama dinen yapmam yasak o yüzden yapmam Allah ın izniyle
bu erkek için de aynı kadın için de
ve tabi bu hiçbir şekilde başkasını kınamak anlamına gelmiyor zaten açıkçası milletin şeyapışı beni ilgilendirmiyor

Bekaret insanin kafasinda olmali yoksa iki bacaginin arasinda olmus veya olmamış pek birsey degistirmez
Ne erkekler var kafasinda bakire
Ne kadinlar var bacaklarinin arasi bakire kafasinda bir sürü badire :)

Gerçek bir hikaye :

Benim bir tanıdığım var (uzaktan) , evlendiği gece pişmemiş et koymuş o malum yere... Kan gelmiş ve eşini o şekilde kandırmiş...

Düşünebiliyor musunuz ???

İşte böyle bir durumda bizim toplumumuz...
Diyecek söz bulamıyorum.

Peki bunu kocasi bilmiyorda siz (uzaktan tanidik) nasil biliyorsunuz?

ay çok korkunç

yaşadığın çevreye göre insana baskı yaratacak yada umursatmayacak durum bence bu. benim çevrem bunu kaldırmazdı yapmadım böyle birşey. ortam müsait olsaydı bende o zihniyette yetişseydim normal gelirdi

Mesela benim bahsettigim böyle bir şey .
Bir kadının başka bir kadına ellenmedik yeri kalmamasi demesi.
Bu tanımı kendine yakistirabilmesi .
Bunlar bizim vajinal bekcilerimiz.
Sınır cizmisler.
Ya komple sevisicez , ya hiç .
Sevisiyorsak sonrasında hiçbir şey soylemememiz lazım .
Mesela mememize elletirsek belki hoş gorebilirler ama kalçaya elletirsek izin vermezler.
Kalçaya elletiyosak komple birlikte olmamız lazım .
Çünkü öyle buyurdular.
O zaman bakire olmadığımız halde kendimizi temiz sanariz ne haddimize o şeref onlara ait.
Onların bi sürü ellenmeyen tarafları var bu onuru onlardan nasıl alabiliriz

Ben uzaktan arkadaşım.
Anlatığı için biliyorum... Bilmez olaydım...

Hic kocasinin kulagina gider diye dusunmuyor mu bu tanidik?

Bana da boyle hikayeler genc kizlarin bir araya geldiginde anlatilan efsaneler gibi geliyor.

Neyse iste kadinlar yine kendi basina corap oruyorlar. Niye anlatirsin ki baska bir insana? Kime ne senin ilk gecede ne yaptigindan?

Bence burada sorun toplum olarak kimin ne yaptigiyla asiri ilgilenmesi.

Size katiliyorum. Yalniz su ornegi de dikkate almaniz gerek bana gore.

Bakirelik ve namus naralari atip, insanlara ahlak dersi verenler var. Bu insanlar bekareti hymen'e indirgemisler.

Yani mesela onsevisince namuslu, normal sevisince namussuz olundugunu dusunuyorlar.

Burada problem onsevisme ile namuslu olduklarini dusunmeleri degil. Namus en az seks ile alakalidir herhalde.

Problem seviseni namussuz ilan etmeleri.

Yani sevisme ile namus/ahlak iliskisi kurabilen ahlaksizdir bana gore. Her durumda.

O kişi en yakın arkadaşlarımdan birinin çok yakın bir arkadaşıydı zaten biz tüm süreci biliyorduk.
Sürekli stress yapıp insanlardan fikir almaya çalışıyordu.

Nasıl yapıcam ? Nasıl halledecem ? vsvs gibilerinden...
BEn sex in ihtiyaç olduğunu düşünenlerden olduğum için o kişi ile pek muhatap olmamaya çalışıyordum.

Bu arada kendisi arap tı yurt dışında yaşadığım zamanlardı.
Yalan değil gerçek... Eti kendisi almamış arkadaşıma aldırmış hemde...

Bence de önemsiz ama iste toplum baskısı var. Nice kisiler biliyorum üni de arkadan veren onlar masum ama evlenirse nasılsa bekaret var. Baskı var bir sekilde ergenlikte insanlar yapmaması gereken seyler yapıyorlar cünkü o yasta daha cok dersleriyle ilgilenmesi lazım. Bir ekonomik özgürlüğü olsa calıssa falan tercih onun ister cinsellik yasar ister kız olur isterse de olmaz. Ama iste toplum damgayı yapıştırıyor delik, patlak, verici diye sonrada bu kızcagızlar uzuluyor belki ders başarısını etkiliyor. En basta psikolojisi bozuluyor sürekli suçluluk duygusu duyuyor.

başka şekilde tanımı yok bunun, bu şekilde anlatılır ancak. kimse kimsenın bekçisi degıl. ben namus şovalyelıgını yapanlara kızıyorum ve yaşadıgı şeyin arkasında durmayanlara
ya da zar dısında her şeyi yapanlara

Bu tamamen kişiye özel durumdur, kimisi çok değer verir kimisi önemsemez bekareti. Ben kişinin namusunun kızlık zarından değil beyinden ibaret olduğu düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…