- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi cimcimelif
-
+1
Oturdum düşündüm.
Ne babam için ne de abilerim için şu kan önemliymiş.
Eşim için de önemli değildi.
Erkekler bunu aşmaya başladılar.
Aşamayan kısım kadınlar bence.
Gerçek bir hikaye :
Benim bir tanıdığım var (uzaktan) , evlendiği gece pişmemiş et koymuş o malum yere... Kan gelmiş ve eşini o şekilde kandırmiş...
Düşünebiliyor musunuz ???
İşte böyle bir durumda bizim toplumumuz...
Diyecek söz bulamıyorum.
Gerçek bir hikaye :
Benim bir tanıdığım var (uzaktan) , evlendiği gece pişmemiş et koymuş o malum yere... Kan gelmiş ve eşini o şekilde kandırmiş...
Diyecek söz bulamıyorum.
ay çok korkunçGerçek bir hikaye :
Diyecek söz bulamıyorum.
Peki bunu kocasi bilmiyorda siz (uzaktan tanidik) nasil biliyorsunuz?
Aklına nasıl gelmiş ya çok şaşırdım
İnsan sıkışınca aklına her tirkilik geliyor...
Mesela benim bahsettigim böyle bir şey .bakire olmayıp kendını degersiz gören o haltı yemeyecek o zaman. bir de böyle dengesiz insanlar var şaşıyorum
bişi yapıyorsan ya arkasında dur, ya da yapma! sanki zorla yaptırıyorlar
bir de bakire olup ellenmedik yerı kalmayanlar var, onlara da selam olsun
zar yerınde dursun gerısı önemsiz.
Ben uzaktan arkadaşım.
Anlatığı için biliyorum... Bilmez olaydım...
Artık burada okuyan insanların yeni yontemi olacakerkekler korkun kadınlardan
Mesela benim bahsettigim böyle bir şey .
Bir kadının başka bir kadına ellenmedik yeri kalmamasi demesi.
Bu tanımı kendine yakistirabilmesi .
Bunlar bizim vajinal bekcilerimiz.
Sınır cizmisler.
Ya komple sevisicez , ya hiç .
Sevisiyorsak sonrasında hiçbir şey soylemememiz lazım .
Mesela mememize elletirsek belki hoş gorebilirler ama kalçaya elletirsek izin vermezler.
Kalçaya elletiyosak komple birlikte olmamız lazım .
Çünkü öyle buyurdular.
O zaman bakire olmadığımız halde kendimizi temiz sanariz ne haddimize o şeref onlara ait.
Onların bi sürü ellenmeyen tarafları var bu onuru onlardan nasıl alabiliriz
Hic kocasinin kulagina gider diye dusunmuyor mu bu tanidik?
Bana da boyle hikayeler genc kizlarin bir araya geldiginde anlatilan efsaneler gibi geliyor.
Neyse iste kadinlar yine kendi basina corap oruyorlar. Niye anlatirsin ki baska bir insana? Kime ne senin ilk gecede ne yaptigindan?
Bence burada sorun toplum olarak kimin ne yaptigiyla asiri ilgilenmesi.
Bence de önemsiz ama iste toplum baskısı var. Nice kisiler biliyorum üni de arkadan veren onlar masum ama evlenirse nasılsa bekaret var. Baskı var bir sekilde ergenlikte insanlar yapmaması gereken seyler yapıyorlar cünkü o yasta daha cok dersleriyle ilgilenmesi lazım. Bir ekonomik özgürlüğü olsa calıssa falan tercih onun ister cinsellik yasar ister kız olur isterse de olmaz. Ama iste toplum damgayı yapıştırıyor delik, patlak, verici diyeMerhaba arkadaşlar...
Bu sıralar canımı sıkan bir durum var. Çevremdeki bazı arkadaşlarım bakirelik mevzusuna takmış durumdalar. İçlerinde bakire olmayanlar kendilerini değersiz görüyorlar. Bu sitede de çok örneği var. Az önce çocuklarda özgüven ile ilgili konu okudum, yine ona benzer konu bakıyordum, özgüven kelimesini arattım ve bekaret ile ozguveni iliskilendirmis bir kadının yazısını okudum. Canımı sıkan durum bazı kadınların tüm hayatlarını o kavramla iliskilendirmis olmaları... Acaba ben mi çok önemsiz buluyorum yoksa gerçekten önemsiz mi bu kavram?
Not: Değişik fikirleri bilmek istiyorum.
başka şekilde tanımı yok bunun, bu şekilde anlatılır ancak. kimse kimsenın bekçisi degıl. ben namus şovalyelıgını yapanlara kızıyorum ve yaşadıgı şeyin arkasında durmayanlaraMesela benim bahsettigim böyle bir şey .
Bir kadının başka bir kadına ellenmedik yeri kalmamasi demesi.
Bu tanımı kendine yakistirabilmesi .
Bunlar bizim vajinal bekcilerimiz.
Sınır cizmisler.
Ya komple sevisicez , ya hiç .
Sevisiyorsak sonrasında hiçbir şey soylemememiz lazım .
Mesela mememize elletirsek belki hoş gorebilirler ama kalçaya elletirsek izin vermezler.
Kalçaya elletiyosak komple birlikte olmamız lazım .
Çünkü öyle buyurdular.
O zaman bakire olmadığımız halde kendimizi temiz sanariz ne haddimize o şeref onlara ait.
Onların bi sürü ellenmeyen tarafları var bu onuru onlardan nasıl alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?