Nedir bu evlenmemiş 30 yaş üzeri kadınların çektiği?

Evet, ben de kendi kendime diyordum, nasip olmayınca kapı kapı koca mı arayayım, hakkımda evlenmek hayırlı değilse hiç evlenmeyeyim diye dua etmiştim. Bebek için duanıza çok teşekkürler, amin

Maalesef hayatımızda o kadar patavatsız insan oluyor ki... Bana da bi akrabam "BUNUN doğurmaya niyeti yok" dedi birçok kişinin yanında. Sanki benim elimdeymis gibi... Bu insanların sonu gelmez bir şekilde duymazlıktan gelmeyi başarmalisin arkadaşım. Evliliğe gelince bende 28 yaşımda evlendim ve arkadaş çevreme bakarsan çok geç evlendim. Bazen çok umutsuzluğa kapıldım amaaa hamdolsun Rabbim ennn güzelini nasip etti. Sabret, dua et nasibin elbette seni bulacaktır Rabbim hayırlı bir eş nasip etsin sana...

Çok üzüldüm sizin için, o yaşta 3 senenizi boş yere çalmış . Benim de 3 kişi senelerimi çalmıştı. O gibi insanlar yüzünden biz gibiler bu halde. Hayırlısı olsun hakkınızda

O kadar dogru ki valla
En kestirme cevap olarak "düşünmüyorum" desen, ustun zekasi ile engin tecrubelerini harmanlayıp sana birer nasihat buketi halinde sunarlar hemen Karsinda ilme, bilime, sanata, sosyal yasama dair 2 cumle kuramayacak tipler konu evlilik olunca nasil da artist artist konuşup akıl verebiliyorlar.. Guler misin aglar misin..

Ben çözümü şöyle bulmuştum. diyelim bu soruyu soran hadsiz aysel abla olsun, kocasının adı da ahmet.
aysel ablacım valla ben de düşünüyorum artık, it kopuk olmayan, doğru dürüst biri, ince ruhlu gezmeyi yemeyi seven bana değer veren, iş gücü maddi durumu yerinde biri. var mı hiç çevrende bildiğin? ama bak ahmet abi gibi değil de, doğru dürüst biriyse!

3 yıl boyunca tanıyamadınız mı bu kıroyu? Hiç mi belirti verdi? Bunu söyleyecek birisi cidden ağır öküz olmalı çünkü. Ufak bir kabalık değil.

Cnm üç yıl sonra mı bunu dedin? Bence bunu sormak için cok gec kalmışsın olan üç yılına olmuş cok üzüldüm inş karsına daha hayırlı biri cıkar.
Ben kendimden Örnek vereyim, eşim benimle tanışmak konusmak istedi daha ikinci bulusmada ben ciddi ilişki dusundugumu soyledim. Onun evlilik dusunup dusunmediğini sorup ogrenmiş oldum.bu sekilde herkes hızlı olmk zorunda degil tabiki ama hayırlı işleri cok uzatmamak gerek
Tanıştıktan 6-12 ay içinde somut birseyler olacak mı bunu az cok iki taraf birbirine hissettirmeli

Yani inanın insanların seviyesine inmek istemiyorum, ne deseniz boş bu insanlar için. Çünkü onlar için evlilik bir statü göstergesi. Evlilikte Mutlu olup olmamanın bir önemi yok. Gözünü kapatıp ilk denk gelene yapış evlen. Mentalite bu herhalde..[/QUOTE]

İşin gücün kariyerin olsun takdir edil tatilini gezmeni tozmanı yap oku geliştir kısacası kendine istediğin yatırımı yap, gerizekalının biri gelip neden evlenmiyorsun diyor. Çünkü hayattaki tek başarısı bu, başka amacı olmamış ne bekliyorsun ki böyle insandan son çıkan kitapları konuşmayı mı küresel ısınmayı mı kendini geliştirmek için neler yaptığını mı
Tek savaşı bekarlara çünkü biz bu dünyanın lanet yemişleriyiz kesin kusurumuz var ya da huysuzuz bu gidişle de kedi besleriz falan filan hepsini zehirlemek istedim bir an neyse sakinim
Ulan sanki biz istemiyoruz kendimizi mi jiletleyelim bekar diye alnımıza mı yazalım ne istiyorlar bizden

Ben de 28 yasinda evlendim. Bikmistim artik bu tarz tavirlardan. Ben de evlenmek istiyordum zaten. Hatta erken evlenip genc anne olmak istiyordum. Ama uzun süren ve evlilige giden iliskimde aldatildim. Zaten yaraliyim insanlar da tuz basiyor! Ama ilahi adalet yerini illaki buluyor kizlar. Kardesim benden önce evleniyor diye bana laf söyleyen canimi yakan kadinin nisanli kizi nisanlisindan ayrildi ve kücük erkek kardesi evlendi kiz hala bekar ve evet 30 yas üstü. Dan dan konusup kalp kirmadan önce 2 kere düsünmek gerekiyor.

Hahahhahahha ben bu yazdıklarınıza neden kahkaha attım acaba

Başlığı açarken tereddütdeydim, bunu mu dert ediyorsun, insanlar nelerle mücadele ediyor diye ama, inanın 25 yaşımdan beri toplumdaki birtakım kişilerce psikolojik şiddete maruz kalmaktan artık doldum taştım. Ve görüyorum ki benimle aynı dertten müzdarip olan pek çok hemcinsim var. Bu algı bu toplumda ne zaman değişecek ya da değişecek mi bilmiyorum ama hiçbir kadın bunu haketmiyor.

Bir gün mükemmel kocamla hepsine kahkaha atmayı umuyorum siz erken evlendiniz ne oldu diye
Şaka maka bu da kadınların gördüğü üstelik hemcinsleri tarafından uygunan şiddetin bir başka boyutu, ben bu topraklarda ötekiye saygı duyulacağına inancımı kaybettim ister bekar ol ister boşanmış herkese ayrı bir yafta

Terbiesiz herif. Ben de 36 yaşındayım, benden küçük gözümün içine bakan sevgilim var. Böyle denyolara bakıp da kısmetim şöyle böyle die üzme kendini, Bak Meghan Markle ‘ a; hatun 37 sinde prensle evlendi prensle hem de ikinci evliliğiydi. Burda g.tü b.klu herifler kendilerini adamdan sayıyolar

Sevgili konu sahibi, rahatsızlığınızı anlıyor ve yükseltiyorum; oğlu 47 yaşında evlenmemiş olan bir teyze, oğlunun 32 yaşındaki evlenmemiş sevgilisi için “madem iyiydi bu yaşa kadar neden evlenmedi?!” dedi

İnsanlar hep konuşur. Siz sert durup tepkinizi gösterin. Çekinsinler sizinle ilgili saçmalamaya.

Öldürün beni bu kadınlarla aynı havayı solumak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…