Nedir bu evlenmemiş 30 yaş üzeri kadınların çektiği?

Ben 36 yaşındayım kendime konu açsaydım yeriydi, 3 yıllık erkek arkdaşımdan 1 hafta önce ayrıldım, işe yeni girdi ciddiydik hani ailenle tanıştırmayacakmısın dedim 36 yaşına kadar evlenmedin banamı yamayacaksın kendini dedi daha birsürü korkunç laflara maruz kaldım, yaşım çok fazlaymış telli duvaklı gelinmi olmak istiyodun bide dedi, dedi de dedi işte böyle densizler yüzünden yuva kuramadım bende, bi kedi alıp yaşlanmak istiyorum artık benim kaderimde kısmetimde evlilik yokmuş kabullendim

Ben de 27 yaşındayım. Şimdiden o kadar çok laf söylüyor ki insanlar 30 a kadar evlenmezsem daha neler diyecekler tahmin bile edemiyorumSizi çok iyi anlıyorum insanımız bi tuhaf
Daha bugün düğünde kadını tanımıyorum aynı masada oturuyoruz.Yaşımı sordu.Söyledim.Evli misin dedi.Hayır dedim.Nişan söz var mı dedi.Yok dedim.Neden diyo. Hayırlısı dedim.
Ne demek neden hayır tanımıyorsun bile beni ne bu merak

Bu nasıl bir hadsizlik. Allah kurtarmış sizi. Şok oldum okuyunca.

Ne dedi ne dedi ? Bu senin 3 senelik sevgilin ? Vay terbiyesiz vay ne iğrenç insanlar var ya

Teşekkürleryaş ile dedikleriniz için . Evet toplum olarak insanların hayatlarına pek meraklıyız malesef. Sinirli bir şekilde cevap vermeyin siz de, şakaya vurun gülerek söyleyin ben öyle yapıyorum artık. Karşıdaki de susmak zorunda kalıyor. Başka bir ortama geçin o kişiyi görmezden gelin. ama akrabaymış malesef olmaz. Siz sorunlu değilsiniz hislerinizi çok iyi anlıyorum. Karşı tarafın hayattaki tek amacı evlenmekse o da siz de yoksa ordan laf vuruyordur. Belki de sizin hayatınıza özeniyor ve sinir etmeye çalışıyordur. Kısacası sorun karşıda aslında. Rabbim karşınıza gönlünüzdeki gibi birini çıkarsın.

Evlilik kurumunun ortadan kalkması için elimden bir şey geliyorsa eğer yapmaya hazırım kadınların en çok sömürüldüğü kurum evlilik, kadınların çoğunun en çok istediği şey de evlilik. Zaten ayaklarımızın üzerinde duruyoruz, gezip tozalım mutlu olalım ya. Evlenmeyelim kadınlar

çok güldüm ya

Ne manyaklar var su memlekette

Teşekkür ederim ,çok sağolun.İnanın insanlar biraz düşünerek konuşsunlar diye ,mutluluğu yakaladığımı söyleyenlere ,ben zaten mutluydum tek başıma, çok güzel de yalnızlığın tadını çıkardım diyorum, umarım sizin de yakanızı bırakırlar ve istediğiniz hayatı sadece siz öyle istediniz diye yaşarsınız, mutlulukla dolu hayatınız olsun...

Erkeklerden iyice iğrenmeye başlıyorum. Erkek olmayı yücelik sanan pislik kendisi kaç yasinda kim bilir. Bence cok sevinin boyle biriyle evlenmediniz. Allahin sevgili kulusunuz vallahi

Öyle düşünmeyin lütfen... arkadaşımın ablası 24 yaşında iş adamıyla evlendi... şuanda çok çok mutlu...dilerim, karşınıza değerinizi bilecek biri çıkar...

Valla hayat bu zibidiye oyle bir tokat atar ki sarf ettigi bu cumlelerin bedelini inleye inleye verir. Hadsiz pislik!

Bana da bir gün çok sevdiğim bir akrabam sözde şakasına “aaa evde kalmış! Hoşgeldin sen de!” demişti evine gittiğimde. 28 yaşındaydım o zaman.
Ben de “valla galiba cidden evde kaldım artık ben”diyip gülmüştüm. 30 oldum ama hiç yaşımı göstermiyorum. Ve kendimi çok seviyorum.
Çok güzel aşklar da yaşadım. Hayatım dolu dolu geçti. Bunları düşününce şükreden mutlu olan bir tipim. Doğal olarak pek etkilenmiyorum laflardan.
Olayı şakaya vurunca bir problem olmuyor yani aslında.
O zaman şok oluyor insanlar.
Ama ben mesafeli biriyim; öyle önüne gelen bu tarz şeyler diyemez. Yine de arada oluyor.
Bir gün de kocası tarafından dövülen, sövülen, sevgi görmeyen, bunun için hep dert yanan birinden evde kalmış lafını duymuştum. Ama dönüp de sen evlendin de noldu diyemezsin ki. Zavallı dedim içimden sadece.
İşi yok gücü yok. Kocadan yana dertler derya olmuş. Hala utanmadan evlenmemiş bir insana acıyarak bakabiliyor. Kendine acımalı asıl böyleleri.
Kaliteli yalnızlık kötü evlilikten bin kat iyidir diyorum ben de. Fakat ne yazık ki evlilik bizim toplumda ultra matah bir olay. O yüzden bu konuşmalar bitmez.

Hem gerçekten 30 yaş ve üstü bekarlar öyle çok ki. Kendimi yalnız da hissetmiyorum. Kaderimde evlilik yoksa yapacak bir şey de yok. Paramı kazanmaya, kendi ayaklarım üstünde durmaya devam edeyim de gerisini hallederim diye düşünüyorum. İşimde gücümdeyim. Elbette isterim bir hayat arkadaşım olsun, yuvam olsun, çocuklarım olsun vs.
Ama benim elimde değil ki. Bir sınavı yok, formülü yok, para verip alamıyorsun... napalım? Kısmet değil demek ki.

Bir de evlen, artık bekleme daha fazla, düğününe gelelim diyen tipler var. Sanki evlen denince tamam o zaman bu yaz evlenip düğün yapayım diyebilecekmişiz gibi... saçma sapan cümleler işte

O nasıl bir pislikmiş öyle. Böyle bi yaratığa giden 3 senene ben yandım burda sen nasıl yanmayasın. Lanet olası adi. Madem böyle düşünüyor ne işi var senle pislik

Ama ben bu yazdıklarınıza çok üzüldüm.Üç sene nasıl kendini saklamış pislik herif.Kendinden hiç emin olmasın hayatta herşey insanlar için, dilerim Allah size bu gerizekalının söylediklerinden dolayı mosmor olup da perişan olduğu zamanları bir şekilde gösterir.Pislik herif ya canım sıkıldı gece gece adamdaki özgüvene bak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…