- Konu Sahibi redsonja87
-
Bu nasıl bir hadsizlik. Allah kurtarmış sizi. Şok oldum okuyunca.Ben 36 yaşındayım kendime konu açsaydım yeriydi, 3 yıllık erkek arkdaşımdan 1 hafta önce ayrıldım, işe yeni girdi ciddiydik hani ailenle tanıştırmayacakmısın dedim 36 yaşına kadar evlenmedin banamı yamayacaksın kendini dedi daha birsürü korkunç laflara maruz kaldım, yaşım çok fazlaymış telli duvaklı gelinmi olmak istiyodun bide dedi, dedi de dedi işte böyle densizler yüzünden yuva kuramadım bende, bi kedi alıp yaşlanmak istiyorum artık benim kaderimde kısmetimde evlilik yokmuş kabullendim
Ben 36 yaşındayım kendime konu açsaydım yeriydi, 3 yıllık erkek arkdaşımdan 1 hafta önce ayrıldım, işe yeni girdi ciddiydik hani ailenle tanıştırmayacakmısın dedim 36 yaşına kadar evlenmedin banamı yamayacaksın kendini dedi daha birsürü korkunç laflara maruz kaldım, yaşım çok fazlaymış telli duvaklı gelinmi olmak istiyodun bide dedi, dedi de dedi işte böyle densizler yüzünden yuva kuramadım bende, bi kedi alıp yaşlanmak istiyorum artık benim kaderimde kısmetimde evlilik yokmuş kabullendim
Teşekkürleryaş ile dedikleriniz içinSizin de yaşınız genç, öyle demeyin. Benim kuzenim 39 yaşında evlendi. Evlenene kadar ona da aynı ithamlarda bulundular. Şimdi de her gördükleri yerde “hamile misin” diye soruyorlarmış kadıncağıza. Yahu el insaf belki istemiyor ya da istiyor da olmuyor. Bu sorunun karşındaki insanı kırabileceği ihtimali yüzde yüze yakın. Niye soruyosun ki, amaç nedir?
Ben biraz da tek büyümüş olmanın verdiği his ile hep sevmek ve sevilmek arzusu ile yaşadım hayatım boyunca. Ama işte olmayınca da olmuyor ben zaten yoluma bakıyorum. Ama insanların bunu bir kusurmuş, sanki ben sorunluymuşum gibi ulu orta çekinmeden sıkınmadan söyleyebilme cüretleri ister istemez keygüefimi kaçırıyor. Diyorum ya bu insanlara cevap versen, bu sefer de evde kaldı o yüzden sinirli diyecekler biliyorum. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal hesabı.
Turkiye'de escinsel evlilik yasallasirsa neden olmasin de. Sasirip kalsinlar.
Evlilik kurumunun ortadan kalkması için elimden bir şey geliyorsa eğer yapmaya hazırımkadınların en çok sömürüldüğü kurum evlilik, kadınların çoğunun en çok istediği şey de evlilik. Zaten ayaklarımızın üzerinde duruyoruz, gezip tozalım mutlu olalım ya. Evlenmeyelim kadınlar
Sadece evlilik mi bizim akrabanin bebegi olmuyordu, bir yakininin çeyizini gormeye gitmis, evlenecek kizin annesi ne dese begenirsiniz senin çocuğun olmuyo sen ugursuzsun, elleme kızımın çeyizini kadin aglaya aglaya bi hal olmuş, sonra evlat edindi kendi dogurmus gibi suan
Ben de bunu yapmaya çalışıyorum ama işte insanlar sürekli gündeminize evliliği getirince o psikolojiden asla çıkartmıyorlar sizi sağolsunlar. Adınıza sevindim, umarım sevdiceğinizle ömrünüzce mutlu olursunuz ..
Erkeklerden iyice iğrenmeye başlıyorum. Erkek olmayı yücelik sanan pislik kendisi kaç yasinda kim bilir. Bence cok sevinin boyle biriyle evlenmediniz. Allahin sevgili kulusunuz vallahiBen 36 yaşındayım kendime konu açsaydım yeriydi, 3 yıllık erkek arkdaşımdan 1 hafta önce ayrıldım, işe yeni girdi ciddiydik hani ailenle tanıştırmayacakmısın dedim 36 yaşına kadar evlenmedin banamı yamayacaksın kendini dedi daha birsürü korkunç laflara maruz kaldım, yaşım çok fazlaymış telli duvaklı gelinmi olmak istiyodun bide dedi, dedi de dedi işte böyle densizler yüzünden yuva kuramadım bende, bi kedi alıp yaşlanmak istiyorum artık benim kaderimde kısmetimde evlilik yokmuş kabullendim
Öyle düşünmeyin lütfen... arkadaşımın ablası 24 yaşında iş adamıyla evlendi... şuanda çok çok mutlu...dilerim, karşınıza değerinizi bilecek biri çıkar...Ben 36 yaşındayım kendime konu açsaydım yeriydi, 3 yıllık erkek arkdaşımdan 1 hafta önce ayrıldım, işe yeni girdi ciddiydik hani ailenle tanıştırmayacakmısın dedim 36 yaşına kadar evlenmedin banamı yamayacaksın kendini dedi daha birsürü korkunç laflara maruz kaldım, yaşım çok fazlaymış telli duvaklı gelinmi olmak istiyodun bide dedi, dedi de dedi işte böyle densizler yüzünden yuva kuramadım bende, bi kedi alıp yaşlanmak istiyorum artık benim kaderimde kısmetimde evlilik yokmuş kabullendim
Ben 36 yaşındayım kendime konu açsaydım yeriydi, 3 yıllık erkek arkdaşımdan 1 hafta önce ayrıldım, işe yeni girdi ciddiydik hani ailenle tanıştırmayacakmısın dedim 36 yaşına kadar evlenmedin banamı yamayacaksın kendini dedi daha birsürü korkunç laflara maruz kaldım, yaşım çok fazlaymış telli duvaklı gelinmi olmak istiyodun bide dedi, dedi de dedi işte böyle densizler yüzünden yuva kuramadım bende, bi kedi alıp yaşlanmak istiyorum artık benim kaderimde kısmetimde evlilik yokmuş kabullendim
O nasıl bir pislikmiş öyle. Böyle bi yaratığa giden 3 senene ben yandım burda sen nasıl yanmayasın. Lanet olası adi. Madem böyle düşünüyor ne işi var senle pislikBen 36 yaşındayım kendime konu açsaydım yeriydi, 3 yıllık erkek arkdaşımdan 1 hafta önce ayrıldım, işe yeni girdi ciddiydik hani ailenle tanıştırmayacakmısın dedim 36 yaşına kadar evlenmedin banamı yamayacaksın kendini dedi daha birsürü korkunç laflara maruz kaldım, yaşım çok fazlaymış telli duvaklı gelinmi olmak istiyodun bide dedi, dedi de dedi işte böyle densizler yüzünden yuva kuramadım bende, bi kedi alıp yaşlanmak istiyorum artık benim kaderimde kısmetimde evlilik yokmuş kabullendim
Ama ben bu yazdıklarınıza çok üzüldüm.Üç sene nasıl kendini saklamış pislik herif.Kendinden hiç emin olmasın hayatta herşey insanlar için, dilerim Allah size bu gerizekalının söylediklerinden dolayı mosmor olup da perişan olduğu zamanları bir şekilde gösterir.Pislik herif ya canım sıkıldı gece gece adamdaki özgüvene bak!Ben 36 yaşındayım kendime konu açsaydım yeriydi, 3 yıllık erkek arkdaşımdan 1 hafta önce ayrıldım, işe yeni girdi ciddiydik hani ailenle tanıştırmayacakmısın dedim 36 yaşına kadar evlenmedin banamı yamayacaksın kendini dedi daha birsürü korkunç laflara maruz kaldım, yaşım çok fazlaymış telli duvaklı gelinmi olmak istiyodun bide dedi, dedi de dedi işte böyle densizler yüzünden yuva kuramadım bende, bi kedi alıp yaşlanmak istiyorum artık benim kaderimde kısmetimde evlilik yokmuş kabullendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?