- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.508
- 333
- Konu Sahibi redsonja87
-
Buna sonsuz katılıyorum. Hiç öyle çabayla falan olmuyor gerçekten, olacağı varsa oluyor. Bir kişi kısmetindeyse şayet ya da onunla yaşayacağın, göreceğin şeyler varsa, çabalamadan da oluyor o. Ya da hiç çabalamam dediğin bir kişi için yine o kişi ile yaşayacağın göreceğin varsa o kişi için çabalamaya başlıyorsun bir anda. Bazen bize yazılan senaryoları oynayan aktör ve aktrisler gibi hissediyorum kendimi bu yüzden. Hayatta her şey ama her şey bizim kontrolümüz dışında ilerliyor gibi geliyor. Üzülmek, kızmak, kırılmak değiştirmiyor bunu. Ama işte naparsınız ki duygusal varlıklarız. Sevip, sevilmek istiyoruz.. hoş benim ikili ilişkilerim hep hüsran olmuştur bir şekilde. Sanırım bunlar bir mesaj bana diye de düşünmüşümdür çoğu zaman. Hakkımızda hayırlısı, ne diyelim.Sanırım evliliğin sadece bizim çabamız olduğu fikrinden çıkmamız lazım.Kader çabaya aşıktır derler.
Ama bu konuda maalesef öyle olmuyor.Hatta çabaladıkça kaçıyor galiba..
Kuzenimi deli gibi seven bir erkek arkadaşı var.Ailecek çocuğu severiz.Kuzenime evlenme teklif etti.Kuzenim oralı değil.. (27 yaşında).Yani çocuk istiyor kuzenim istemiyor.İşte ters oluyor bu işler..
Ben 32 yaşındayım.Bu zamana kadar hep benim çabam olmadan olmaz dedim.Ama çabalıyorum olmuyor.Ne yapmalıyım bilemiyorum..
Ha bir de hep deniliyor ya, bu mevzuyu umursamadığın zaman doğru insan gelip seni bulur diye. Evet bu böyle gerçekten ama onu ben başaramıyorum ki. Bunu yapmamız lazım aslında ama ben kendi adıma bunu başaramıyorum yapamıyorum. yani sürekli sağımda solumda beni evlilikle ilgili ahiret sorularına çeken bir tayfa oldukça nasıl başarayım ki :) zaten sevmek ve sevilmek duygusuna hasretim, bir de Ooo senden geçti artık diyenler oldukça hepten kafaya takıyorum.. üzücü :)Sanırım evliliğin sadece bizim çabamız olduğu fikrinden çıkmamız lazım.Kader çabaya aşıktır derler.
Ama bu konuda maalesef öyle olmuyor.Hatta çabaladıkça kaçıyor galiba..
Kuzenimi deli gibi seven bir erkek arkadaşı var.Ailecek çocuğu severiz.Kuzenime evlenme teklif etti.Kuzenim oralı değil.. (27 yaşında).Yani çocuk istiyor kuzenim istemiyor.İşte ters oluyor bu işler..
Ben 32 yaşındayım.Bu zamana kadar hep benim çabam olmadan olmaz dedim.Ama çabalıyorum olmuyor.Ne yapmalıyım bilemiyorum..
İnanın ben de evlenmek için evlenecek olsam, şimdiye çoktan evlenirdim. Gönül istiyor ki; içime sinenle olsu ama olmayınca da olmuyor, kısmet.. Gel de bunu toplumun ekseriyetine anlat işte. Normalde kendimi çabuk toplayan, pozitif biriyimdir ama, haftasonundan beri bir bezmişlik, mutsuzluk var üzerimde. modum ilk defa bu kadar uzun süre düşük. Bir cümlenin beni bu kadar üzebileceğini tahmin etmezdim.
Teşekkür ederimmÜzülme ve düşürme lütfen modunu değer mi tatlı canını üzmeye hem daha evlilik için normal bir yaştasın yaşın geçkin değil ki .
En son benim çocukluk arkadaşımın eşiyle bir evlenme hikayesi var.Her türlü sebep sonuç savlarımı yıktı.Yengesinin zoruyla bir çocukla tanıştı.Ama ilk buluşmaya çok isteksiz gitti.Hep olmasın diye bir bahanesi vardı.Hatta çocuğu kaç kere engelledi.Sonunda çocuk buna o güveni verdi.Evlendiler maşallah çok mutlu.Yani önceki erkek arkadaşı bunu aldatmıştı.Artık kimseye güvenmiyordu.Ama arkadaşım için çabalayan biri cıktı.Bir erkek isterse çabalıyor.Buna sonsuz katılıyorum. Hiç öyle çabayla falan olmuyor gerçekten, olacağı varsa oluyor. Bir kişi kısmetindeyse şayet ya da onunla yaşayacağın, göreceğin şeyler varsa, çabalamadan da oluyor o. Ya da hiç çabalamam dediğin bir kişi için yine o kişi ile yaşayacağın göreceğin varsa o kişi için çabalamaya başlıyorsun bir anda. Bazen bize yazılan senaryoları oynayan aktör ve aktrisler gibi hissediyorum kendimi bu yüzden. Hayatta her şey ama her şey bizim kontrolümüz dışında ilerliyor gibi geliyor. Üzülmek, kızmak, kırılmak değiştirmiyor bunu. Ama işte naparsınız ki duygusal varlıklarız. Sevip, sevilmek istiyoruz.. hoş benim ikili ilişkilerim hep hüsran olmuştur bir şekilde. Sanırım bunlar bir mesaj bana diye de düşünmüşümdür çoğu zaman. Hakkımızda hayırlısı, ne diyelim.
Bu konuda nasıl benziyoruz :) benim de aslında çevremde benimle ilgilenen ve flört etmek isteyen kişiler hep olmuştur ama gidip hep bana kendimi en değersiz ve kıymetsiz hissettirecek olanla sevgili olmuş akabinde bir ton üzülmüşümdür:) bu hiç şaşmaz, hep böyledir. Burcunuz ne bu arada sakıncası yoksa merak ettim?En son benim çocukluk arkadaşımın eşiyle bir evlenme hikayesi var.Her türlü sebep sonuç savlarımı yıktı.Yengesinin zoruyla bir çocukla tanıştı.Ama ilk buluşmaya çok isteksiz gitti.Hep olmasın diye bir bahanesi vardı.Hatta çocuğu kaç kere engelledi.Sonunda çocuk buna o güveni verdi.Evlendiler maşallah çok mutlu.Yani önceki erkek arkadaşı bunu aldatmıştı.Artık kimseye güvenmiyordu.Ama arkadaşım için çabalayan biri cıktı.Bir erkek isterse çabalıyor.
Bende karşımdaki kişi için ergen tavırlar yapmam.Ama bir türlü kıymetim bilinmiyor.
Sanırım bırakmak mı lazım..
Anlamadım ki..
Bana da onu diyorlar:) cikolataveturkkahvesi artik zor evlenir.32 oldu artık onun işi zor diyorlar.Ha bir de hep deniliyor ya, bu mevzuyu umursamadığın zaman doğru insan gelip seni bulur diye. Evet bu böyle gerçekten ama onu ben başaramıyorum ki. Bunu yapmamız lazım aslında ama ben kendi adıma bunu başaramıyorum yapamıyorum. yani sürekli sağımda solumda beni evlilikle ilgili ahiret sorularına çeken bir tayfa oldukça nasıl başarayım ki :) zaten sevmek ve sevilmek duygusuna hasretim, bir de Ooo senden geçti artık diyenler oldukça hepten kafaya takıyorum.. üzücü :)
Nedir bu evlenmemis 30 yas ustu kadinlardan cektigimiz..
Ne çekiyorsunuz mesela, anlatsanıza?Nedir bu evlenmemis 30 yas ustu kadinlardan cektigimiz..
Benim Boğa..Nisan doğumluyum.Sizinde mi Boğa?Bu konuda nasıl benziyoruz :) benim de aslında çevremde benimle ilgilenen ve flört etmek isteyen kişiler hep olmuştur ama gidip hep bana kendimi en değersiz ve kıymetsiz hissettirecek olanla sevgili olmuş akabinde bir ton üzülmüşümdür:) bu hiç şaşmaz, hep böyledir. Burcunuz ne bu arada sakıncası yoksa merak ettim?
Hayır Oğlak, 31 Aralık doğumluyum. Ama evet çabalayınca olmaması kısmına katılıyorum ki sadece ikili ilişkilerimde değil, hangi konuda neyi çabalarsam çabalayayım ıı ıhh olmuyor. İstemediğim ot ise dibimde bitiyor.Benim Boğa..Nisan doğumluyum.Sizinde mi Boğa?
Ben flört etmekten çok sıkıldım.
Çok uğraşıyorum gibi geliyor.
Bazıları hop diye hayat arkadaşını buluyor.
Çabalamıyor bile.Ama ben tam tersiyim.
Çabalayıp istedikçe elimde elde var sıfır.
30 lu yaşlarda ciddi düşünüp evlenmek isteyen erkekler nerede yav:)
Cidden merak ediyorum..
Nedir bu sadece kendi sorunlarını gören evli kadınlardan çektiğimiz..Nedir bu evlenmemis 30 yas ustu kadinlardan cektigimiz..
En son benim çocukluk arkadaşımın eşiyle bir evlenme hikayesi var.Her türlü sebep sonuç savlarımı yıktı.Yengesinin zoruyla bir çocukla tanıştı.Ama ilk buluşmaya çok isteksiz gitti.Hep olmasın diye bir bahanesi vardı.Hatta çocuğu kaç kere engelledi.Sonunda çocuk buna o güveni verdi.Evlendiler maşallah çok mutlu.Yani önceki erkek arkadaşı bunu aldatmıştı.Artık kimseye güvenmiyordu.Ama arkadaşım için çabalayan biri cıktı.Bir erkek isterse çabalıyor.
Bende karşımdaki kişi için ergen tavırlar yapmam.Ama bir türlü kıymetim bilinmiyor.
Sanırım bırakmak mı lazım..
Anlamadım
Hayır Oğlak, 31 Aralık doğumluyum. Ama evet çabalayınca olmaması kısmına katılıyorum ki sadece ikili ilişkilerimde değil, hangi konuda neyi çabalarsam çabalayayım ıı ıhh olmuyor. İstemediğim ot ise dibimde bitiyor.kesin olmaz bu dediğim olur, olur olur dediğim olmaz. Nasıl bir enerjim varsa artık:)
Sizde Toprak grubusunuz.O yüzden benziyoruz. Spirituel konularla ilgili bir arkadaşım bir konuya çok enerji gönderirsen enerjin o konuyu bloke eder demişti.O olabilir.Belki de beklentimizi sıfirlamalıyız.Hayır Oğlak, 31 Aralık doğumluyum. Ama evet çabalayınca olmaması kısmına katılıyorum ki sadece ikili ilişkilerimde değil, hangi konuda neyi çabalarsam çabalayayım ıı ıhh olmuyor. İstemediğim ot ise dibimde bitiyor.kesin olmaz bu dediğim olur, olur olur dediğim olmaz. Nasıl bir enerjim varsa artık:)
Evet neleri yapmamız gerektiğini biliyoruz ama nasıl yapmamız gerektiğini bilmiyoruz, sorun orda zatenSizde Toprak grubusunuz.O yüzden benziyoruz. Spirituel konularla ilgili bir arkadaşım bir konuya çok enerji gönderirsen enerjin o konuyu bloke eder demişti.O olabilir.Belki de beklentimizi sıfirlamalıyız.
Beklenti bizi hayal kırıklığına uğratıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?