Nedir bu evlenmemiş 30 yaş üzeri kadınların çektiği?

Öldürün beni bu kadınlarla aynı havayı solumak istemiyorum
Ay Allah korusun... Üşenmeden her defasında bozmalıyız bu cinsiyetçi teyzeleri ki azıcık düşünerek konusunlar. Bitireceğiz bu saçma zihniyeti ben çok umutluyum Babaannemle başladım ben

Vay hödük ne b.k yemeye üc sene oyalamis seni o zaman.
yuhh artik yaa orta cagdan kalma kokusmus zihniyetler. Sorsan hepsi müslümandir ama catir catir kul hakki yerler

Valla hayat bu zibidiye oyle bir tokat atar ki sarf ettigi bu cumlelerin bedelini inleye inleye verir. Hadsiz pislik!
İnşallah canım, ama böylelerine bişey olmuyor. Resmen verdiğim değerin bedelini ağır ödedim, bunu hakedecek bişeyde yapmadım 1 haftadır ağlıyorum aşk bitti ayrılalım deseysi bukdar canım acımazdı

Bana ahın tutmaz dedi, şu yaşadığım sancıyı Allah sorsun senden dedim, Allah bana göstersin her dakika kalbim acıyor

Evlilikten herzman konuşuyorduk, ama işimiz olsun diye bekledik, ben memur oldum o mühendis sonuç bu boşuna çok fazla hayal kırıklığı yaşadım, adamın kafasında bu düşünce varmış demek ki boş zamanlarını benimle doldurmak nasıl canım yanıyor anlatamam

Gene siz mahalle baskısından şikayetçisiniz ya ben ne yapayım devamlı başımda evlenmedin evde kaldın diyen bir anne var ! Üstelik iki kez hatalı nişanlılık yaptığımı da biliyor.

Vallahi tam da bu konunun üzerine bugün bizzat kendi annem ne dedi biliyor musunuz ??öyle durmuş bana bakıyordu ve dediği aynen şu “ Sen de güzel değilsin böyle bi garip görünüyorsun kendini bişey zannetme artık beğen birini de evlen. “ Resmen onun evlilik baskıları yüzünden her evlenme teklifi edeninkini kabul ettim sonuç hep hüsran kadın geçti karşıma ne dedi. O kadar sinirliyim ki anlatamam.

29 yaşındayım severek evlemdım .4 ay sonra boşandım.Kayınpederıme kefil olmadım diye.Bekarlıgın tadını çıkarın.Insanlar hep konuşuo.Boşverın.Agzının patını verıp defetseydın.Sen evlendınde ne oldu deseydın.Ya sinir oluorum gercekten.

Bekar olan arkadaşlar maddi olarak kendinizi garantiye almadıkca evlenmeyin. Bir kadının Emin ol senin ahını aldıgı için o da hiç mutlu olamayacak. Ben bunun ornegini cok gordum cevremde. Sen o pislikten kurtuldugun için her gün sukret. Ben eminim ki Rabbim hayırlı birini karsına cıkaracak.

Öncelikle bu çok çiğ bir laf.
Bende sizden 1 yaş büyüğüm bende bekarım. Bana biri böyle bir laf etse üzgünüm ama terbiyemi bir süre askıya alıp cevap veririm.
Haddini aşan insanları idare ederek onları daha da haddini aşan insanlara dönüştürüyoruz maalesef.
Umarım gönlünüze göre biriyle tanışırsınız.
Umudunuzu yitirmeyin..
O akrabaya da birileri kadınların ciddi bir rahatsızlığı yoksa 30'lu yaşlarda menopoza girmediğini anlatsın.
Ki menopoz olsa bile (Umarım olmaz) her zaman evlat edinme seçeneği var.

Doğru insanla olduktan sonra bunlar çözülür, müsterih olun..

Bunun sonu yok inan.. yasitiz ben de 4 yil oldu evleneli eski patronum acik acik sordu onu zoyarete gittiğimde ki esiki diyorum sevdigim icin ziyarete gitmiştim
Olmuyor mu yahu ne bileyim denemedik
Adam inanmadı cokta umrumda
Yeni isyerimde istemiyor
Bayramda calistim herkes tatildi donuste diyorki neden mutsuzsun
Sizce dedim psikolojik
Hamile misin yoksa ondan mi uzgunsun
Ben sok ben iptal artik ne diyecegimu sasirdim inanın
O yüzden boşverin

Cok dert ettiyse bulsun birini basgoz etsin madem. Takma kafani herkesin kismeti bi yerlerde zamanini bekliyor. Sen dua et bol bol. Onemli olan evlilik yapmak degil ki onemli olan gercekten guzel bi evlilik yapmak. Sen isteseydin o aldatani affeder nikah masasina otururdun. Yalancinin yalanını görmezden gelir evlenirdin. Cogu insan oyle yapiyo zaten. Evlenmek istesen hemen yarin bulursun birini. Zor degil bu. Önemli olan düzgün biri bulmak. Onun icin de bol bol dua et.
Mesela benim esimin o kadar kotu huyu var ki geri kafali dedigim dedik, sacma sapan düşünceleri inatla savunur dediğini yaptırmaya kalkar, ailesi desen ayrı dert. Yani surekli boyle cekecegine duzgun biri çıkana kadar bekar kal. Rakamlarin onemi yok kendine bak saglikli ol yeter

Evli olsanda bitmez o sorular.
En güzel cevap sizi ilgilendiren bi durum oldugunu düşünmüyorum....

31 yaşında evlendim. Bana kalsa evlenmezdim, o derece rahattım. Bana da herkes artık evlenmez, bu rahatlığı bırakmaz diye bakarken dün 2. yılımızı kutladık bile.
Bekarlığın nasıl artıları varsa evliliğin de var fakat hiçbiri mutlak mutluluk değil.
Bir yolculuk... Acısıyla, tatlısıyla.
Sıkma canını hayırlısı demek mantıksız gelse de gerçekten her şeyin hayırlısı...

etrafta kendini bilmez çok densiz insanlar var malesef , ben 34 yaşında evlendim banada birsürü şey söylenmişti , evlendim bu defada çocuk sormaya başlandı yani evlensende kurtulamıyorsun bu tarz insanlardan , laf edenin lafı ağzına tıka birdahada konuşamasın :) ben öyle yapıyorum

Evlenmiş olmak için evlenmem, düzgün erkek var da biz mi evlenmedik diyebilirsin. Kaç yaşında evlendiğinin bir önemi yok sonuçta. Önemli olan mutlu olup olmadığın. 20lerinde evlenip 20lerinde boşanan veya mutsuz da olsa evliliğini çocuk için sürdüren insanlar var. Şu an en azından o konuda kafan rahat. 40 yaşına yakın evlenip kraliçe gibi yaşayanlar var. Düzgün biriyle evlenmedikten sonra evliliğin zerre kadar değeri yok. Ben evlenebileceğimi hiç düşünmezdim ama karşıma iyi birisi çıktığı için evlendim. Yani evlenme yaşımı belirleyen şey kendi isteğim değil, karşıma çıkan fırsattı. Eğer o fırsat 30lu yaşlarımda bile gelmemiş olsaydı ben de hala bekar olurdum.

İnanın ben de evlenmek için evlenecek olsam, şimdiye çoktan evlenirdim. Gönül istiyor ki; içime sinenle olsu ama olmayınca da olmuyor, kısmet.. Gel de bunu toplumun ekseriyetine anlat işte. Normalde kendimi çabuk toplayan, pozitif biriyimdir ama, haftasonundan beri bir bezmişlik, mutsuzluk var üzerimde. modum ilk defa bu kadar uzun süre düşük. Bir cümlenin beni bu kadar üzebileceğini tahmin etmezdim.

Bazı şeyler kısmet gerçekten. Ama eğer karşına düzgün birisi çıkarsa bunca zaman iyi ki beklemişim diyeceksin. Erken evlensen belki hayırsız birine denk gelecekken geç yaşta iyi bir adama rastladığın için şükredeceksin. Ben senin aksine negatif düşünceli biri olmama rağmen bu konuda hiç canımı sıkmadım. Ki babaevinde kalmak benim için kabus olmasına rağmen. Eğer birileriyle tanışma imkanın olmuyorsa kurs vb aktivitelere başvurup değişik çevrelere girebilirsin. Bazı arkadaşlarım bu şekilde tanışıp evlendiler. Hem de kendi hobilerini paylaşan kişileri bulmuş oldular. Hep aynı çevrede kalınca yeni insanlarla tanışma şansın olmuyor kolay kolay. Sadece birini bulmak için değil, kafa dağıtmak veya modunu yükseltmek için de yapabilirsin bunu.

Sanırım evliliğin sadece bizim çabamız olduğu fikrinden çıkmamız lazım.Kader çabaya aşıktır derler.
Ama bu konuda maalesef öyle olmuyor.Hatta çabaladıkça kaçıyor galiba..
Kuzenimi deli gibi seven bir erkek arkadaşı var.Ailecek çocuğu severiz.Kuzenime evlenme teklif etti.Kuzenim oralı değil.. (27 yaşında).Yani çocuk istiyor kuzenim istemiyor.İşte ters oluyor bu işler..

Ben 32 yaşındayım.Bu zamana kadar hep benim çabam olmadan olmaz dedim.Ama çabalıyorum olmuyor.Ne yapmalıyım bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…