Nedir Bu Yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baştan biliyorsun evli olduklarını sonuçta. Bile bile birlikte olup, hep bana denk geliyor demen komik değil mi?
Evli biriyle birlikte olmanın rezilligini yaşadın öncesine ikincisini kabul eden yine sensin. Bu gidişle 3-4 de olur.
Ama en baştan boşanıcam ki dedi. Keşke boşan öyle konuşurum o zaman deseydim. Ezik ezik durmasaydım. Sarıldığında yollarda itseydim.

Ama en baştan boşanıcam ki dedi. Keşke boşan öyle konuşurum o zaman deseydim. Ezik ezik durmasaydım. Sarıldığında yollarda itseydim.
Önceki de bir sürü şey demişti, ne oldu?
Dedikilerle iş yürümez, olana bakacaksın. Ama olana bakmak işine gelmiyor işte. Salağa yatıyorsun.

Yollarda sarıldı demek, çok romantik.

İşin yasal ve ahlaki boyutunu bir kenara koyarak sana bir soru soracağım. Bunun cevabını burada vermene gerek yok. Uzun uzun düşün kendini anlamaya çalış.

Neden evli erkekleri tercih ediyorsun?

Psikolojik olarak altta yatan bir sebep olmalı. Evlilik sorumluluğundan kaçmak için zaten evli olan adamları tercih ediyor olabilir misin? Sorunun cevabını uzunca düşün, gerekirse tedaviye devam et.

Lut_ran ben.sildirdim kendi üyeliğimi üzgün olduğum bi zaman. Bu hesap ablamın. Ondan rica edip yazıyorum. Ben 36 yaşındayım.
Lut_ran site iletişim numarasını biliyorsunuz, üyeliğinizi iletişim üzerinden kapattırmışsınız aynı şekilde yeniden aktif ettirebilirdiniz.
Ablanız dahi olsa bir başkasının üyeliğini kullanmak yasaktır.

”Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.”

Ablanız vaktiyle 2. üyelikten işlem görmüşken, site kurallarına rağmen size üyeliğini vermesi de büyük cesaret, ablanızın üyeliği kurallara uymadığı için kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X