Nedir Bu Yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kısaca sormak istiyorum. Uzun yazmak iyi gelmedi. Karısıyla ayrı evlerde yaşıyor.Söz vaad verip boşanmıyor. Beni de bırakmıyor.. Nedir bu?
O halde kısa cevap verelim..
Senin saflığın..
Senin güçsüzlüğün.
Senin acizligin.
Senin etik olmayan tutumun.
Adam sonuç olarak evli,karisi ve cocuklari olduğu bilindigi halde bu adamla gorusene ne denir ?
Bak ne olduğunu anladin şimdi..

Kısaca sormak istiyorum. Uzun yazmak iyi gelmedi. Karısıyla ayrı evlerde yaşıyor.Söz vaad verip boşanmıyor. Beni de bırakmıyor.. Nedir bu?
Evde karısı dışarda sen, bu rahatı bırakır mı paşa? :D İnşallah karısı boşar da senin de uykuların kaçar acaba bu vakit nerde kaldı diye.

Çocukları için bosanmiyor, boşanmak öyle kolay mı
Senden ayrılamamasi da senden vazgeçemediğinden,çok sevdiginden:nazar:
Sabrin sonu selamettir, ,zaten şimdi dava açsa iki ay adli tatil...az daha bekle,boşanir elbet senle evlenir. Gönlünü ferah tut.
yaaaaa kıyamam 🥰🥰sevmese çocuk istemezdi. Bence seviyor, bırak korunmayi
Vallahi ben sana da inanırım. Ciddi ciddi okuyordum sonradan anladım

Ayrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
Böylelerini nasıl buluyorsunuz yaa anlam veremiyorum bide inanıp bekliyorsunuz. Bu enayiliktir, el altında tutmadr, sizle oynamaktır, sizi 2. Kadın yapmaktır vs.vs. yazacak daha çok şey varda bu yeterli bence

Ayrı evlerdeler. Biliyorum. Binası bana yakındı adamın. Çocuklarını görmeye gidiyordu sadece hafta sonları
Adamın evi varsa çocuklari neden gelmiyor yanına?
Karısının ve çocuklarının o evden ve boşanma lafından haberleri olmadığı için olabilir mi?Hafta sonları karısının yanına gidiyor işte normal bir şekilde.
Gerçekleri görmek istemeyene, işine gelmeyene burada ne yazılsa boş.

Adamin boşanmasini bekleseydin.biraz daha akilli ol kendini kullandırma bekarlarin suyu mu çıktı evlilere bulastiniz

Oh olsun sana
Daha bu ne ki, ileride de bu yaptığınızın cezası kesilicek sizden.
Sonra vah ben bunu niye yaşadım...
Adam karaktersizin teki zaten.
“ama inandım” “boşanıcaklardı”
Bunlar asla bir bahane olamaz.Akıl var, fikir var.
Masum hiç bir tarafı yok.
Bu tarz adamlar karaktersiz siz niye bile bile mezesi oluyosunuz. Tencere - kapak dimi

Çocuk yapalım dedi bi de. bu vanlı arkadaşlar beni kuma mı almayı düşündü ki. Bunlarda boşanma yok sanırım
Ben her yerden engelledim ki.
ya adam bide hapis yatmış. dışarda öylesi çok bekarını bulun bari. bide böyle pislik sabıkalı bir adamla çocuk mu yapacaksınız pes doğrusu. bence siz bir psikolojik destek alın iyi düşünemiyorsunuz gibi geldi. yada görmek istemiyorsunuz bunları göz ardı ediyorsunuz...

Karısını sizinle aldatıyor yani evli adamın sevgilisisiniz. Metressiniz yani. Başka bir açıklama yok.

Lut_ran ben.sildirdim kendi üyeliğimi üzgün olduğum bi zaman. Bu hesap ablamın. Ondan rica edip yazıyorum. Ben 36 yaşındayım.
Lutran bu adam birde seni dövmüsti değil mi?

Yoksa bu da evli başka bir adam mı?

Eğer öyleyse daha önce yaşadığında ders alsaydin biraz. Boşluktayım lafının arkasına sığınıp kişileri hayatına alıyorsun sonra ağlayıp sızlamalar.

Tedavin vardı birde o ne oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X