- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Hosbuldumm tesekkurlerBen kaydım kenara :)) Hoşgeldin
Evet usenmemek icin sizinlayimBebiş hoşgelinnn
üşenmek yok spor yapmak var
bizimleysen seni de ekliyorum listeye
Hosbuldum demeyi unutmusum
Ayy düğünün mü var ne guzelHeeey
Beni de iceri alın
Ramazandan önce bir ay spora baslamak istiyorum. Ramazan bitince düğünden önce de bir ay zamanım var iki ay sizinleyim
58 kg 55'e düşsem yeter heralde annem cok zayiflama diye baskı yapiyo bana
Heeey
Beni de iceri alın
Ramazandan önce bir ay spora baslamak istiyorum. Ramazan bitince düğünden önce de bir ay zamanım var iki ay sizinleyim
Dürt beniBen şimdi tabla oluşturmakla meşgulum
sende o esnada 20 dakika da olsa kalk hadi spor yap oturmak yokher gün hepinizi dürtücem
hosbulduk sekerlerrrrrrrrrrr
sayenizde insallah spor askim hortlayacak......
Sirinelerim ben 2012 yilina kadar hic kilo sorunu yasamadim.O yil yine tüp bebek tedavisine basladim ve epey bir deneme sonrasi elif hanima hamile kaldim ve hikaymde boyle basladi.Bu aradaki hamilelik, hastaliklar, depresyon, erken dogum derken tartida 118 i gordum.aslinda kocaman kilolar verdim aldim kisaca istikrar saglayamadim bir turlu 20 verip tatile gidip 30 almis geldim.Ama 3 asamada verdim denebilir.ilk kilo maceramda 118 den 90 lara dustum 7-8 aydi yanlis hatirlamiyorsam, sonraki evrede 72 lere ve en son darbedede 64 u gordum.
Denemedigim diyet, diyetisyen metabolik balans soklar corbalar vs........herseyi denedim kizlar artik vucuduun sifresini cozdum gibi.
Cok piste spor yaparim ama iki aya yakindir biraktim zaten yurumeden baskasinida sevmem ya....Millet salona gidip sadece yurudugumu soyledigimde etinden sutunden yararlan pra veriyon derlerdi.
Iki aydir spor yapmiyorum, diyetide bosladim ve yine basa donüp 176 boyunda yuruyen bir camis olmamak adina bu seferki 2-3 kiloyu mislilemeden nlem almaya basladim.
Su gunlerde kolmda bir alci var ama bu engel degil degilmi kizlar.Biz istersek kariyerde, cocukta sporda yapariz.
Haydi bakalim yol aradasligimiz hayirli olsun bize....
Haaaaaaaaaa arada 9.takimada beklerim bebiklerim.
kisaca kendimi tanitayim
yas 38
3 kizim var ikizler 16 minik 3 olacak
boy 176
kilo en son 65 ti sindilerde korkuyom vallahi
Heeey
Beni de iceri alın
yarin epeydir gitmedigim salona gidecem canim merak etme buraya gelmeye yuzum olsun dimi
Tamamdir bana bunlarla gel
full.gaz im şuanda
gittim ben hoooppp
Ben kaydım kenara :)) Hoşgeldin
Heeeey
Ben de gelmek istiyorum yer var mi azcik sıkışcanız ama
Hemmen kendimi tanitayim.
21 yasindayim. Su an 65 kiloyum. 55e inmeye ugrasiyorum. Cuma takimlarindayim. Spor yapmaya acayip useniyorum ve beni gazlayacak birilerine ihtiyacim varr yoksa amaaan yarin yaparim sonra yaparim diyip duruyorum
Bu arada Marga seni de taniyorumm
Ayy düğünün mü var ne guzel
Boy kac ki? Kilo vermesen bile sporla sıkılaşırsın zaten 3 kilo da gidiverir bir sey degilmis
hoşgeldin canım :)
senide ekliyorum tabloya şu tablo bitsin döncem size :)
Ya ben aslında kilomdan memnunumEvet Eylül'de düğün var
Boyum 1.66
Benim basenler sıkıntı yayoksa görünürde bi yerimde kilo yok. Squat yaparım ama ben toto dik olsun değil erisin istiyorum o nasıl olacak bilemedim.
Hoş buldum canım
Tabi ki bekliyoruz
Kız ben elimde telefon buraya yazarken bile ısınma hareketleri yapıyorum gündüzDürt beni
Tamam gidip iki tepineyim ben dogru diyorsun
Harbi yok, ben Yaptım sporumuListede adı olmayanlar bana yazsın eklerim..
HER GÜN SPOR YAPILACAKTIR !
İŞTE LİSTEMİZ !
Gelinimiz var vay vay vay :)Heeey
Beni de iceri alın
kaç kilo hedef kaça incek nuriyeHarbi yok, ben Yaptım sporumu
Bilmiyorum ki, sorarızkaç kilo hedef kaça incek nuriye
Ya ben aslında kilomdan memnunum
Amacım sadece göbeği sıkılaştırmak başka bir şey istemiyorum (=
O nuriye güzel tatlılar yapıp morelimizi bozmasınBilmiyorum ki, sorarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?