- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Aynen ben balık etli olmayı seviyorum
Basenler sıkılaşıyor mu gidiyor mu artık bu konuda uzman olanlar bi dahil olsun şu konuya
Ayrıca 49 kilonun neyi sıkılaşacak ayol
sakin yakarim burayiO nuriye güzel tatlılar yapıp morelimizi bozmasın
Bizde bir hatun var harbiye , nuriye yapmış yarışmaya katıldı birde..sakin yakarim burayi
hele sutlu nuriyeyi hic yapmayin solugu pastanede alirimmmmmmmmmm
Ben bu 3 mill kolay bişey gibi geldi
anam ben hamlamisim
pofff
63.4 kiloyum ama verdigimden daha fazla vermek istiyorum 55 olcam
Ben geçen yaz 63 kiloydum ..
Ondan önceki yazda 54..
63 olduğum ve spor yapmadığım zamanlarda selülitlerim gözüme fena halde batıyordu..
İnanır mısın 1 aydır ara ara spor yapıyordum , gözünle görüyorsun o izlerin gittiğini..
49 kiloda ki kankam , göbeği var onunbeli bacakları herşeyi ince bi göbek işte
ekledim listeyeBen bu 3 mill kolay bişey gibi geldi
anam ben hamlamisim
pofff
haha aklima jv geldi sabah yuruyuse giderdi arkadaslariyla donuste evi arardi kizartmayi yaptinizmi firindan ekmek alip geliyoz diyeBizde bir hatun var harbiye , nuriye yapmış yarışmaya katıldı birde..
tv karşısına geçip hem yürüyor hem de tatlıları yiyo..
Eeee şimdi bu spor denen şeyi yapınca toto sıkılaşırmı benim az ihtiyacım var MargamÇok değil
170 boyunda 60 kiloyum
Daha önce hiç spor yapmadım mekik çekincede karnım çok acıyorBu acı çekdikçe geçiyormu yoksa devam ediyormu
benim favorim 5 mile canim helede agirlikla yapiliyorsa gercekten efor sarfediyorsunBen bu 3 mill kolay bişey gibi geldi
anam ben hamlamisim
pofff
ay unuttum ben ya bir madde daha varKolay kolay ben 3 mill yapınca fazla terlemiyorum bile alıştım artık..
En çok mekik ve sguat beni mahvediyor ..
Teşekkürler canımben geldim bonibonlarimmmmm
simdi spor konusunda bir iki püf noktasini sizinlede paylasmak isterim spor sever sirinlerim,
1-spordan yarim saat önce sade bir kahve icip vucudu istiyoruz hanimlar hemde enerji depoluyoruz
2-sporu ya sabah ya 3 ten sonra yapiyoruz deyin bakalim niye 3 ten sonra cunku metobolizma saat 3 ten sonra yenileniyor ve enerjik oluyoruz
3-sporumuz kesinlikle 40 dakikadan az olmamali yag yakimi 40 dakika sonrasi basliyor
4-spor esnasinda metobolizmayi eccik daha nasil hizlandiracagiz cevap bende sekerler simdi bir litrelik bir yesil cay yapip icinede yarim limon sikiyoruz ve digerlerine gore biraz daha fazla yag yakacak enerjimiz oluyor
5-spordan 2saat once ve sonrayemek yemiyoruz
ayrica spordan once kh li spordan sonra proteyinli yiyoruz neden peki
cunku sporda bize enerji lazim ve kh yemeliyiz bir tost yada bir meyve sonrasindada kaslarimiz icin proteyinli bir ogun hanimlar
6-ne kadar cok kasimiz olursa o kadar cok fit bir gorunumumuz olur tartida fazla gorunsek bilemmmmm
7-yuruyuste dahil olmak uzere yapaxagimiz sporlarda agirlik kullanmak fazladan efor ve kas demek cancazlarim
8-vücut sporada alisiyor ve 6-8 hafta sonrasinda tepki vermiyor malesef.bu nedenle belirli araliklarla yaptigimiz sporlari ve surelerini degistirerek beyni kandirmamiz gerekiyor
simdilik aklima gelenler bunlar
umarim sikmadim sizi sekerler
İnşallah canım benim veririz birlikte .Ben 57-58 kg olarak hayatımı devam ettirirken nişanlımın gelmesiyle birlikte 65'e kadar çıktımTabi o mezun olup gidince 62 ye falan düştüm ama basen- göbek hak getire.
62'den 58'e nasıl oldu bilmiyorum geceleri yemek yiyerek verdim ama devamı gelmedi 58'de tıkandım
Sizinle birlikte inşallah 55'e doğru koşarım
Listede adı olmayanlar bana yazsın eklerim..
HER GÜN SPOR YAPILACAKTIR !
İŞTE LİSTEMİZ !
Evet Eylül'de düğün var
Boyum 1.66
Benim basenler sıkıntı yayoksa görünürde bi yerimde kilo yok. Squat yaparım ama ben toto dik olsun değil erisin istiyorum o nasıl olacak bilemedim.
Hoş buldum canım
Tabi ki bekliyoruz
Kız ben elimde telefon buraya yazarken bile ısınma hareketleri yapıyorum gündüz
hazir urun pek sevmiyorum canimTeşekkürler canım
Ben hani bilindik bir markanın aramolı öğün içecekleri var ya onlardan kullanıyorum tok karnına..
Etkisi olur mu hani vanilya aromalı fındık aromalı vs süt ile karıştırıyorsun içiyorsun
Kahve içmiyorum , kabızlık problemim olduğu için..
ahanda püf noktamiz burasi isteİnşallah canım benim veririz birlikte .
Bende benimkiyle yan yana gelince durduramıyorum boğazımı yiyorum sürekli yaaa
Vanilyalısı çok güzel kokuyor bayılıyorum ya.hazir urun pek sevmiyorum canim
kahvedeki kafeyin vucudu uyariyor
gel zencefilli cay yapalim senle bir deneyelim en azindan senin icecekte gereksiz seker var fistigim ya
findikta cabasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?