Nefes Al ! Nefes Ver !

En sisko benim ya burdaa

49 neymis kilo mu o?

Allah mutlu mesut etsin sizi

Bilmiyorum ki nasil incelir. Ben de dik olsun istemiyorum ama bir fikrim yok malesef

Kurtlu gibisin yani hep
Kipir kipir
kiz benim ya utancimdan patronun sorusunuda kaynattim simdi bilemiyom ama varim 67-68 kesin

Akşamları vaktim var ama sporun sabah aç karnına daha etkili oldunu duymuştum Mehmet öz den ben sabah çocuklarla beraber yaparım ekle benide

Bu mesajındaki videolarımı izleyip yapıcaz canım

Bide ben zaten çok yemek yemem kahvaltıyı sıkı yaparım ama

Ben biraz atlamis gibi oluyorum ama yazmadan edemedim.

Once biraz isinma hareketidir falan filan yapip sonra mekik cekersen cok agrimaz diye dusunuyorum. Yaparkenki aci normal calistigi icin. Ama ertesi gunlerde de gulerken bile aciyorsa o isinmadan yapildigi icin oluyor. En azindan bende oyle

benim favorim 5 mile canim helede agirlikla yapiliyorsa gercekten efor sarfediyorsun
cok yapmistim leslie ablamla walk walk diy diye ey gidi genclik ey
Ben 3 u tamamladim kısmet 5 inşallah bacım birazdan mekikimide çekerim tamam miss yarına daha düzenli olarak devamm
İnşallah canım benim veririz birlikte .
Bende benimkiyle yan yana gelince durduramıyorum boğazımı yiyorum sürekli yaaa
ahh bendeki görsen bide hep gırtlak hep
Onun yüzünden bu kilolar hep

tamam canim amacimiz metoyu hizlandirmak zaten
Valla ben spora başladığımdan beri sabah sıkı kahvaltı yapıyorum akşamda elma o kadar
elma tek olmaz asitik bir kere canim bir kac saat sonra icin kiyilir yaninda en azindan biraz sut yada yogurt ye meyvedeki fruktozu tolera edebilmen icin
ama dikkat et benim spor hocam bana gobek yagliyken fazla karin calisma cunku yagin altindaki dokuda kas olusur ama yinede ust bolgedeki yag kalir demisti
yani soyleki yag eritecek efor harcamassak 2000 mekik bile karin bolgemize fayda etmez tamam altta baklava olurda yagdan baklavalar gorunmez

Şimdi püf noktaları konunun en başına sabitlesek diyorum Huy Meselesi nasıl olur canım

Ayrıca ben size yemeklerinize katacağınız baharat tarifi vereyim. Tavuk, et, mantar, bir çok sebze ve ette kullanabilirsiniz.

Bildiklerimizi yazıp doğru olup olmadığını sanırım berilceee e soracağız gibi geldi

Bu arada ben geç uyuduğum için geceleri muhakkak yiyorum. Spora başlayınca düzelir belki ama ben 4 kiloyu gece yemesiyle verdim ne olacak benim halim

Tavsiyeler gelsin hanımlaarrr

[/QUOTE]
Evet canım dediğin gibi oluyor gülerken öksürürken, hemen 100 mekikle değilde sanki daha azlamı başlasamki

kiz benim ya utancimdan patronun sorusunuda kaynattim simdi bilemiyom ama varim 67-68 kesin

Biz kaldik boyle 60larda

Evet sonra hızını kaptırdımı bakamıyorsun tabi telefona hahaha =D

Hareketli olunca zaten kilo falan kalmiyor da ben cok usengecim ya

Beril , ben göbek sıkılaşması için yerde yapılan hareketlerin hiç birini yapmıyorum. Nefret ediyorum başka bir yöntem yok mudur ya

Aynen ben de hic sevmiyorum yere yatmali hareketleri. Ama mecbur iste baska bir sey bulamadim mekik yerine gecebilecek

İlk sayfaya koyuyoummmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…