- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
kiz benim ya utancimdan patronun sorusunuda kaynattim simdi bilemiyom ama varim 67-68 kesinEn sisko benim ya burdaa
49 neymis kilo mu o?
Allah mutlu mesut etsin sizi
Bilmiyorum ki nasil incelir. Ben de dik olsun istemiyorum ama bir fikrim yok malesef
Kurtlu gibisin yani hep
Kipir kipir
Valla ben spora başladığımdan beri sabah sıkı kahvaltı yapıyorum akşamda elma o kadarahanda püf noktamiz burasi iste
aksam yemek isini kesmek hele meyveyi ögleden sonraya birakmamakta
ama nerde bacim ya......
Akşamları vaktim var ama sporun sabah aç karnına daha etkili oldunu duymuştum Mehmet öz den ben sabah çocuklarla beraber yaparım ekle benideBenim ilk yaptığım zamanlarda çok acıyordu. Ama şimdi acımıyor canım..
Eğer çok zorlanırsan arttır her gün biraz daha..
Nazım , her gün yapıcaz vaktimiz olmasa bile günümüze sıkıştırıcaz sporu alışkanlık haline getireceğiz :)
seni de ekliyorum :)
o zaman isinip bolgesel calisacan canimbende gelim mi
şimdi 54
hedef 50
spora gidiyorum ama haftanın 2 ya da 3 günü oluyor diğer günlerde evde hafif bişiler yapasım var.
göbekten kurtulmak ve sıkılaşmak amacım
Evet sonra hızını kaptırdımı bakamıyorsun tabi telefona hahaha =DEn sisko benim ya burdaa
49 neymis kilo mu o?
Allah mutlu mesut etsin sizi
Bilmiyorum ki nasil incelir. Ben de dik olsun istemiyorum ama bir fikrim yok malesef
Kurtlu gibisin yani hep
Kipir kipir
Ben biraz atlamis gibi oluyorum ama yazmadan edemedim.Eeee şimdi bu spor denen şeyi yapınca toto sıkılaşırmı benim az ihtiyacım var MargamÇok değil
170 boyunda 60 kiloyum
Daha önce hiç spor yapmadım mekik çekincede karnım çok acıyorBu acı çekdikçe geçiyormu yoksa devam ediyormu
o zaman isinip bolgesel calisacan canim
Beril , ben göbek sıkılaşması için yerde yapılan hareketlerin hiç birini yapmıyorum. Nefret ediyorum başka bir yöntem yok mudur yao zaman isinip bolgesel calisacan canim
Hoşgeldin canım seni de ekliyorum listeyebende gelim mi
şimdi 54
hedef 50
spora gidiyorum ama haftanın 2 ya da 3 günü oluyor diğer günlerde evde hafif bişiler yapasım var.
göbekten kurtulmak ve sıkılaşmak amacım
aynen ya nefret geliyor . özellikle de mekik çekemiyorumBeril , ben göbek sıkılaşması için yerde yapılan hareketlerin hiç birini yapmıyorum. Nefret ediyorum başka bir yöntem yok mudur ya
teşekkür ederim. ramazana kadar gitsin istiyorummHoşgeldin canım seni de ekliyorum listeye
Ben 3 u tamamladim kısmet 5 inşallah bacım birazdan mekikimide çekerim tamam miss yarına daha düzenli olarak devammbenim favorim 5 mile canim helede agirlikla yapiliyorsa gercekten efor sarfediyorsun
cok yapmistim leslie ablamla walk walk diy diye ey gidi genclik ey
ahh bendeki görsen bide hep gırtlak hepİnşallah canım benim veririz birlikte .
Bende benimkiyle yan yana gelince durduramıyorum boğazımı yiyorum sürekli yaaa
tamam canim amacimiz metoyu hizlandirmak zatenVanilyalısı çok güzel kokuyor bayılıyorum ya.
Hiç bir şey yemeden onu içiyorum , öğün öğün .
Yeşil çayla aram yok kahve çok severim ama kabızlıktan içmemem gerek.
Zencefilli çayı denemeye varım ! :)
elma tek olmaz asitik bir kere canim bir kac saat sonra icin kiyilir yaninda en azindan biraz sut yada yogurt ye meyvedeki fruktozu tolera edebilmen icinValla ben spora başladığımdan beri sabah sıkı kahvaltı yapıyorum akşamda elma o kadar
ama dikkat et benim spor hocam bana gobek yagliyken fazla karin calisma cunku yagin altindaki dokuda kas olusur ama yinede ust bolgedeki yag kalir demistiBen biraz atlamis gibi oluyorum ama yazmadan edemedim.
Once biraz isinma hareketidir falan filan yapip sonra mekik cekersen cok agrimaz diye dusunuyorum. Yaparkenki aci normal calistigi icin. Ama ertesi gunlerde de gulerken bile aciyorsa o isinmadan yapildigi icin oluyor. En azindan bende oyle
Evet canım dediğin gibi oluyor gülerken öksürürken, hemen 100 mekikle değilde sanki daha azlamı başlasamkiBen biraz atlamis gibi oluyorum ama yazmadan edemedim.
Once biraz isinma hareketidir falan filan yapip sonra mekik cekersen cok agrimaz diye dusunuyorum. Yaparkenki aci normal calistigi icin. Ama ertesi gunlerde de gulerken bile aciyorsa o isinmadan yapildigi icin oluyor. En azindan bende oyle
ya ben mekik çekiyorum rahat ama yana sağa sola doğru hareketler varya onları yapamıyorumaynen ya nefret geliyor . özellikle de mekik çekemiyorum
kiz benim ya utancimdan patronun sorusunuda kaynattim simdi bilemiyom ama varim 67-68 kesin
Evet sonra hızını kaptırdımı bakamıyorsun tabi telefona hahaha =D
Beril , ben göbek sıkılaşması için yerde yapılan hareketlerin hiç birini yapmıyorum. Nefret ediyorum başka bir yöntem yok mudur ya
İlk sayfaya koyuyoummmm :)Şimdi püf noktaları konunun en başına sabitlesek diyorumHuy Meselesi nasıl olur canım
Ayrıca ben size yemeklerinize katacağınız baharat tarifi vereyim. Tavuk, et, mantar, bir çok sebze ve ette kullanabilirsiniz.
Bildiklerimizi yazıp doğru olup olmadığını sanırımberilceee e soracağız gibi geldi
Bu arada ben geç uyuduğum için geceleri muhakkak yiyorum. Spora başlayınca düzelir belki ama ben 4 kiloyu gece yemesiyle verdim ne olacak benim halim
Tavsiyeler gelsin hanımlaarrr
berilcim verdiğin püf noktalarını ilk sayfaya koydum ve sana teşekkürlerimi sundummmmo zaman isinip bolgesel calisacan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?