Nefes Al ! Nefes Ver !

Beril , ben göbek sıkılaşması için yerde yapılan hareketlerin hiç birini yapmıyorum. Nefret ediyorum başka bir yöntem yok mudur ya
bisiklet dene canim
yat yere ayaklarini yerden 30 cm kaldir ve bisiklet surmeyi dene
yada uzan ayaklarina bir plates lastigi gecir ve makas hareketi yap mekikte yarim yap, yada dizleri bukerek yarim yap

kiz simaririm ben yaaaaaaaa
ama teskkür ederim canim tecrubeler iste kidemli bir obezdim ya

Evet canım dediğin gibi oluyor gülerken öksürürken, hemen 100 mekikle değilde sanki daha azlamı başlasamki[/QUOTE]
vucudunu dinle spor yaparken sayiya takilma lütfen mesela 10 mekik yap bak bakalim devam edeceksen 15 yap taki dayanamadigin sayida dur ve 30sn dinlen sonra 0 sayi kadar 3 set yapmaya calis
arti 30 sn lik dinlenmelerde karnini tokatla kiz accik ki kaslarin agrisi hafiflesin

Yoğurtta yiyorum ya yemeği kesince canım istemiyor zaten artık

vucudunu dinle spor yaparken sayiya takilma lütfen mesela 10 mekik yap bak bakalim devam edeceksen 15 yap taki dayanamadigin sayida dur ve 30sn dinlen sonra 0 sayi kadar 3 set yapmaya calis
arti 30 sn lik dinlenmelerde karnini tokatla kiz accik ki kaslarin agrisi hafiflesin[/QUOTE]
Resimli anlatımları var mı acaba

Aynen oyle once biraz tum vucudu isitip sonra bolgesel yapmak lazim. Yoksa cok daha iri gorunuyor insan.

Gece yiyerek 4 kilo verdiysen aynen devam et

Gipta ettim su an

Evet canım dediğin gibi oluyor gülerken öksürürken, hemen 100 mekikle değilde sanki daha azlamı başlasamki[/QUOTE]
Once isin canim biraz terle hopla zipla kostur sonra bolgesel olarak yap sporunu. Azdan baslayip artirabilirsin de tabi nasil faydasini gorup birakmayacaksan oyle yap bence agirla baslarsan pes edebilirsin kolayca

Yanaşın yamacıma 60 lilar
gectim ben hatta 60+yim be ya

berilcim verdiğin püf noktalarını ilk sayfaya koydum ve sana teşekkürlerimi sundummmm

teşekkürler canım :)
ne demek canim
Yoğurtta yiyorum ya yemeği kesince canım istemiyor zaten artık
bir iki kasik yogurt yarim cb sut kuzum zaten oda sekerin toleresi icin ama icin ezilmiyorsa bosver
Resimli anlatımları var mı acaba[/QUOTE]
özelden yazacam sana bugun bir fikrim var
ama resim yok kuzum

gectim ben hatta 60+yim be ya

ne demek canim

bir iki kasik yogurt yarim cb sut kuzum zaten oda sekerin toleresi icin ama icin ezilmiyorsa bosver

Resimli anlatımları var mı acaba
özelden yazacam sana bugun bir fikrim var
ama resim yok kuzum[/QUOTE]
Tamam canım sen bana yerde yapamadığım hareketlerini geçicek iki üç hareket söylede ben onları da yapıp uyuyayım bugün

Ay bugün sabah spor yaptım

Akşama doğru yaptım

Birde 2 saat önce yine yaptım

Gebericem

Ayy ben de yetişemedim mesajlara
Benim basen, göbek, alt mide, yan karın için 10-15 saniyelik videolarım vardı buraya yükleyebilir miyim?

Onlar baya faydalı olurdu evde yapılacak hareketler.

Bu arada yemeklerden yarım saat önce önce 3-4 yemek kaşığı yoğurdun içine bir çay kaşığı zencefil, bir çay kaşığı tarçın atıp yerseniz yağ yakımını hızlandırırsınız diye biliyorum?

Bir de ben ne zaman spora gitsem kaslarımdan da gidiyor Bunun için ne yapabilirim berilceee

Ben yetisemiyorum sohbete mobil olunca

Bu arada marga beni o turuncudan yapmasan ya

Hic sevmem
kiz ne turuncusu ben niye anlamiyom cabikkkkkkkkk soyle hangi hareket turuncu
Beril seni yakaladık birakmayiz haberin ola şekerim
bana acimayin yeter spor yapmassam agzima terlikle vurun ki gitmeyim
Yaşam koçumuz beril
bildiklerim isinize yararsa ne mutlu bana
acayip uydurmasyon diyet yemeklerim var ama biz sikilasmak istiyoruz zaten sisman degilizki

Yükle canım

Yemeğe kesmedikçe spor hiç bir şeye yaramıyor ya zayıflamak isteyenler için tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…