- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
bisiklet dene canimBeril , ben göbek sıkılaşması için yerde yapılan hareketlerin hiç birini yapmıyorum. Nefret ediyorum başka bir yöntem yok mudur ya
kiz simaririm ben yaaaaaaaaŞimdi püf noktaları konunun en başına sabitlesek diyorumHuy Meselesi nasıl olur canım
Ayrıca ben size yemeklerinize katacağınız baharat tarifi vereyim. Tavuk, et, mantar, bir çok sebze ve ette kullanabilirsiniz.
Bildiklerimizi yazıp doğru olup olmadığını sanırımberilceee e soracağız gibi geldi
Bu arada ben geç uyuduğum için geceleri muhakkak yiyorum. Spora başlayınca düzelir belki ama ben 4 kiloyu gece yemesiyle verdim ne olacak benim halim
Tavsiyeler gelsin hanımlaarrr
Yoğurtta yiyorum ya yemeği kesince canım istemiyor zaten artıktamam canim amacimiz metoyu hizlandirmak zaten
elma tek olmaz asitik bir kere canim bir kac saat sonra icin kiyilir yaninda en azindan biraz sut yada yogurt ye meyvedeki fruktozu tolera edebilmen icin
ama dikkat et benim spor hocam bana gobek yagliyken fazla karin calisma cunku yagin altindaki dokuda kas olusur ama yinede ust bolgedeki yag kalir demisti
yani soyleki yag eritecek efor harcamassak 2000 mekik bile karin bolgemize fayda etmez tamam altta baklava olurda yagdan baklavalar gorunmez
oorda kalkmak istemiyorsan yarim ay seklinde vucudunu topuklarina savur canimya ben mekik çekiyorum rahat ama yana sağa sola doğru hareketler varya onları yapamıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ile-nefes-al-nefes-ver.822523/#post-40928273
vucudunu dinle spor yaparken sayiya takilma lütfen mesela 10 mekik yap bak bakalim devam edeceksen 15 yap taki dayanamadigin sayida dur ve 30sn dinlen sonra 0 sayi kadar 3 set yapmaya calisbisiklet dene canim
yat yere ayaklarini yerden 30 cm kaldir ve bisiklet surmeyi dene
yada uzan ayaklarina bir plates lastigi gecir ve makas hareketi yap mekikte yarim yap, yada dizleri bukerek yarim yap
kiz simaririm ben yaaaaaaaa
ama teskkür ederim canim tecrubeler iste kidemli bir obezdim ya
Evet canım dediğin gibi oluyor gülerken öksürürken, hemen 100 mekikle değilde sanki daha azlamı başlasamki
Aynen oyle once biraz tum vucudu isitip sonra bolgesel yapmak lazim. Yoksa cok daha iri gorunuyor insan.tamam canim amacimiz metoyu hizlandirmak zaten
elma tek olmaz asitik bir kere canim bir kac saat sonra icin kiyilir yaninda en azindan biraz sut yada yogurt ye meyvedeki fruktozu tolera edebilmen icin
ama dikkat et benim spor hocam bana gobek yagliyken fazla karin calisma cunku yagin altindaki dokuda kas olusur ama yinede ust bolgedeki yag kalir demisti
yani soyleki yag eritecek efor harcamassak 2000 mekik bile karin bolgemize fayda etmez tamam altta baklava olurda yagdan baklavalar gorunmez
Şimdi püf noktaları konunun en başına sabitlesek diyorumHuy Meselesi nasıl olur canım
Ayrıca ben size yemeklerinize katacağınız baharat tarifi vereyim. Tavuk, et, mantar, bir çok sebze ve ette kullanabilirsiniz.
Bildiklerimizi yazıp doğru olup olmadığını sanırımberilceee e soracağız gibi geldi
Bu arada ben geç uyuduğum için geceleri muhakkak yiyorum. Spora başlayınca düzelir belki ama ben 4 kiloyu gece yemesiyle verdim ne olacak benim halim
Tavsiyeler gelsin hanımlaarrr
Beril seni yakaladık birakmayiz haberin ola şekerimoorda kalkmak istemiyorsan yarim ay seklinde vucudunu topuklarina savur canim
anlatabildimmi ki
Hahahaha hangi renk seversin söyle değiştiririm yarınBen yetisemiyorum sohbete mobil olunca
Bu arada marga beni o turuncudan yapmasan ya
Hic sevmem
Yaşam koçumuz berilBeril seni yakaladık birakmayiz haberin ola şekerim
gectim ben hatta 60+yim be yaYanaşın yamacıma 60 lilar
ne demek canimberilcim verdiğin püf noktalarını ilk sayfaya koydum ve sana teşekkürlerimi sundummmm
teşekkürler canım :)
bir iki kasik yogurt yarim cb sut kuzum zaten oda sekerin toleresi icin ama icin ezilmiyorsa bosverYoğurtta yiyorum ya yemeği kesince canım istemiyor zaten artık
Resimli anlatımları var mı acaba[/QUOTE]vucudunu dinle spor yaparken sayiya takilma lütfen mesela 10 mekik yap bak bakalim devam edeceksen 15 yap taki dayanamadigin sayida dur ve 30sn dinlen sonra 0 sayi kadar 3 set yapmaya calis
arti 30 sn lik dinlenmelerde karnini tokatla kiz accik ki kaslarin agrisi hafiflesin
Evvett vericezz marga cımVercez tuğra vercezzzz
görsel olmadan anlamam kıtım ben beriloorda kalkmak istemiyorsan yarim ay seklinde vucudunu topuklarina savur canim
anlatabildimmi ki
özelden yazacam sana bugun bir fikrim vargectim ben hatta 60+yim be ya
ne demek canim
bir iki kasik yogurt yarim cb sut kuzum zaten oda sekerin toleresi icin ama icin ezilmiyorsa bosver
Resimli anlatımları var mı acaba
Bende şimdi pc deyiz telefona geçince bende zor yetişiyorum yavaş yavaş yazalım ı zamannEvvett vericezz marga cım
hop bir ki üç
Yalnız bende mobilden zor yetişiyorum
kiz ne turuncusu ben niye anlamiyom cabikkkkkkkkk soyle hangi hareket turuncuBen yetisemiyorum sohbete mobil olunca
Bu arada marga beni o turuncudan yapmasan ya
Hic sevmem
bana acimayin yeter spor yapmassam agzima terlikle vurun ki gitmeyimBeril seni yakaladık birakmayiz haberin ola şekerim
bildiklerim isinize yararsa ne mutlu banaYaşam koçumuz beril
Yükle canımAyy ben de yetişemedim mesajlara
Benim basen, göbek, alt mide, yan karın için 10-15 saniyelik videolarım vardı buraya yükleyebilir miyim?
Onlar baya faydalı olurdu evde yapılacak hareketler.
Bu arada yemeklerden yarım saat önce önce 3-4 yemek kaşığı yoğurdun içine bir çay kaşığı zencefil, bir çay kaşığı tarçın atıp yerseniz yağ yakımını hızlandırırsınız diye biliyorum?
Bir de ben ne zaman spora gitsem kaslarımdan da gidiyorBunun için ne yapabilirim berilceee
kiz ne turuncusu ben niye anlamiyom cabikkkkkkkkk soyle hangi hareket turuncu
bana acimayin yeter spor yapmassam agzima terlikle vurun ki gitmeyim
bildiklerim isinize yararsa ne mutlu bana
acayip uydurmasyon diyet yemeklerim var ama biz sikilasmak istiyoruz zaten sisman degilizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?