• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum artık

lillyleon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
661
1.160
43
29
Kızlar iyi geceler. Boşanacağım diye konu açmıştım en son hatırlarsınız. Karşı taraf dava açacağını söylediği için bu konuda bi girişimim olmamıştı henüz. Neyse günlerdir bu evdeyim bekliyorum celp gönderecekmiş adrese diye. Bugün pat diye annesi babası ve kendisi çıktı geldi. Konuşmak istiyorlarmış benimle. Konuştuk. Sürekli benim alttan almadığımı, kocamı koca yerine adam yerine koymadığımı, tamam diyip geçemediğimi falan söylediler durdular. Ya diyorum bakın onun da benden eksik kalır bir yanı yok.

Anlamıyorlar kadınmışım biraz bükülecekmişim dik başlı olmayacakmışım. Arayı bulmaya çalıştılar. Ben durumu kabullendim çekti gitti evi terk etti benim annem kardeşlerim o kadar huzursuz oldular boşanalım öyleyse tutunacak bir tarafı kalmadı dedim. Oturun sakinleşin baş başa konuşun daha herşeyin başındasınız yuvanızı yıkmayın dediler. Neyse gittiler oturduk sözüm ona konuşuyoruz yine tartışmaya başladık. Ben eltime gitmiştim bir gün önce beyfendinin içine dert olmuş dolduruldum geldim diye. Konuşurken derdimi anlatmaya çalışıyorum ağladım kızlar zaten kendimi çok yalnız hissediyorum annemi çok özledim diye. Durduk yere ota boka ağlıyor oldum adamın gözünde . Hemen böyle düşündü. Yoruldum yıprandım bir kez olsun beni anlamıyorsun sende şurda haklısın demiyorsun diyorum benim kardeşimi evden kovdun birdaha bu eve nasıl gelecek diyorum gelmesin yine kovarım diyor benim aile meseleme karışmayacaktı abla toplan gidiyoruz demeyecekti diyor. E dedim zaten annemi arayıp boşanıcam alın kızınızı götürün diyen sensin. Konu döndü dolaştı ablalarının kınamı düğünümü nasıl mahvettiklerine geldi.

Onlar yüzünden bana el kaldırmıştı kına günü ama hala en ufak toz kondurmuyor. Neyse kızlar baya tartışma hararetlendi ayağıma bastı ayağımı ezmeye çalışıyor bende tekme attım. Evdeki herşeyi kırdı döktü defol git bu evden sen burda durmayacaksın ben duracağım dedi yarın bu eşyaları satacağım ev sahibiyle de konuşup evi boşaltacağım dedi hazırlandım gidiyorum önüme geçiyor gidersen bu eve bidaha gelemezsin git de bak ne oluyor diyor sırf annemi arayıp huzursuz etmesin diye gitmedim. Annemi yeterince bunalttı çünkü annem çok üzgün.
1 senenin dolmasını bekleyelim anlaşmalı boşanalım ben seninle çekinmeli boşanma davalarında sürünmek istemiyorum dedim. Çekişmeli dava da tek celsede bitiyor uzamıyor dedi. Dilekçe falan da vermemiş bu arada. Ben avukatla konuştum en az 1 yıl sürer dedi dedim. Neyse bu iyice coştu git gözümün önünden falan diyor diğer odaya git diyor gitmiyorum sen git dedim s*ktir git sen bu kadar gurursuz musun hala ne işin var bu evde diyor en son herşeyi kırdı döktü defolup gitti. Komşular geldi kapıyı açamadım utancımdan.

Bu gittikten sonra yalan yanlış şeyler anlatmasın diye babasını aradım yine ben suçluyum yine ben geçimsizim tamam demesini bilmiyorum. Adam karşımda bak seni boşamaya kalktım adam olmazsan benim işime geldiği gibi davranmazsan yine boşarım edalarıyla meydan okuyor bana resmen ben ne yapabilirim.. İnanın ölmek gebermek yok olmak istiyorum şuan bıktım artık. Babasıyla konuşuyorum daha ordan bana laf yetiştiriyor kendisini iyice bi bok sandı afedersiniz. Kendisi melek ben şeytanmışım gibi beni kötülüyor orda . Babası yuvanın kıymetini bilmiyorsun kızım yarın çok pişman olursun diyor oğlunuz çok mu biliyor dedim gittiğin yerde bi değerin kalmaz insanların gözüne batarsın diyor (annemin evinde) şimdiki halimden daha mutsuz olmam dedim oğlunuz intiharın eşliğine getirdi artık beni dedim. Gerçekten artık durum bu yani bu psikolojideyim artık daha kötü ne olabilir ki. Canım mı gitsin ortadan mı kalkayım artık gerçekten dayanamıyorum kaldıramıyorum ya yeter.

Hep mi ben kötüyüm bu insanlar ve en başta bu öküz niye bir kez olsun sende haklısın demiyorlar bana?? Haykırıyorum ağlıyorum sızlıyorum neden anlaşılamıyorum.. Tutturmuşlar annenden koparmıyorsun annenden ayrısın diye geçimsiz davranıyorsun diye ulan başımdaki öküz beni bu hale getirdi anlayın artık be. İnsan gibi davranırsan insan gibi cevap veriyor ama en ufak bi hatasını söyle şöyle yapma böyle yapma arkamda dur dediğim zaman Aslan kesiliyor . Birisi demişti bu adamın öncelik listesinde en son sıradasın diye evet gerçekten öyleyim ve bu evlilik bu yüzden bitiyor ama gerizekalı anlamıyor anlamıyor o suratına bakmayan bir senedir bununla küs olan ablası kadar değerli olamadım ya ona yanıyorum. Yuvası dağılınca bu gerizekalıya onlar bakacak besleyecek sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar iyi geceler. Boşanacağım diye konu açmıştım en son hatırlarsınız. Karşı taraf dava açacağını söylediği için bu konuda bi girişimim olmamıştı henüz. Neyse günlerdir bu evdeyim bekliyorum celp gönderecekmiş adrese diye. Bugün pat diye annesi babası ve kendisi çıktı geldi. Konuşmak istiyorlarmış benimle. Konuştuk. Sürekli benim alttan almadığımı, kocamı koca yerine adam yerine koymadığımı, tamam diyip geçemediğimi falan söylediler durdular. Ya diyorum bakın onun da benden eksik kalır bir yanı yok. Anlamıyorlar kadınmışım biraz bükülecekmişim dik başlı olmayacakmışım. Arayı bulmaya çalıştılar. Ben durumu kabullendim çekti gitti evi terk etti benim annem kardeşlerim o kadar huzursuz oldular boşanalım öyleyse tutunacak bir tarafı kalmadı dedim. Oturun sakinleşin baş başa konuşun daha herşeyin başındasınız yuvanızı yıkmayın dediler. Neyse gittiler oturduk sözüm ona konuşuyoruz yine tartışmaya başladık. Ben eltime gitmiştim bir gün önce beyfendinin içine dert olmuş dolduruldum geldim diye. Konuşurken derdimi anlatmaya çalışıyorum ağladım kızlar zaten kendimi çok yalnız hissediyorum annemi çok özledim diye. Durduk yere ota boka ağlıyor oldum adamın gözünde . Hemen böyle düşündü. Yoruldum yıprandım bir kez olsun beni anlamıyorsun sende şurda haklısın demiyorsun diyorum benim kardeşimi evden kovdun birdaha bu eve nasıl gelecek diyorum gelmesin yine kovarım diyor benim aile meseleme karışmayacaktı abla toplan gidiyoruz demeyecekti diyor. E dedim zaten annemi arayıp boşanıcam alın kızınızı götürün diyen sensin. Konu döndü dolaştı ablalarının kınamı düğünümü nasıl mahvettiklerine geldi. Onlar yüzünden bana el kaldırmıştı kına günü ama hala en ufak toz kondurmuyor. Neyse kızlar baya tartışma hararetlendi ayağıma bastı ayağımı ezmeye çalışıyor bende tekme attım. Evdeki herşeyi kırdı döktü defol git bu evden sen burda durmayacaksın ben duracağım dedi yarın bu eşyaları satacağım ev sahibiyle de konuşup evi boşaltacağım dedi hazırlandım gidiyorum önüme geçiyor gidersen bu eve bidaha gelemezsin git de bak ne oluyor diyor sırf annemi arayıp huzursuz etmesin diye gitmedim. Annemi yeterince bunalttı çünkü annem çok üzgün. 1 senenin dolmasını bekleyelim anlaşmalı boşanalım ben seninle çekinmeli boşanma davalarında sürünmek istemiyorum dedim. Çekişmeli dava da tek celsede bitiyor uzamıyor dedi. Dilekçe falan da vermemiş bu arada. Ben avukatla konuştum en az 1 yıl sürer dedi dedim. Neyse bu iyice coştu git gözümün önünden falan diyor diğer odaya git diyor gitmiyorum sen git dedim s*ktir git sen bu kadar gurursuz musun hala ne işin var bu evde diyor en son herşeyi kırdı döktü defolup gitti. Komşular geldi kapıyı açamadım utancımdan. Bu gittikten sonra yalan yanlış şeyler anlatmasın diye babasını aradım yine ben suçluyum yine ben geçimsizim tamam demesini bilmiyorum. Adam karşımda bak seni boşamaya kalktım adam olmazsan benim işime geldiği gibi davranmazsan yine boşarım edalarıyla meydan okuyor bana resmen ben ne yapabilirim.. İnanın ölmek gebermek yok olmak istiyorum şuan bıktım artık.
Ertelemeden bosan.

Önceki konularınızı bilmiyorum. Bu konu ise kendi içinde mantık hataları ile dolu deyim yerindeyse.
1- boşanmaya karar vermişsiniz ancak karşı taraf dava açsın diye beklemişsiniz. Eş kişisi ailesini alıp gelmiş saçma sapan bir sürü şey söylemişler ona rağmen yine de eşiniz ile ortak yolu bulmak için konuşmuşsunuz. Davayı en baştan siz açabilirsiniz.
2- kına gecesinde el kaldırdı diyorsunuz buna rağmen devam etmişsiniz.
3- bu görüşmenizde bile ortalığı kırıp dökmüş , ayağınızı ezmeye çalışmış, evden kovmuş ancak siz ne halin varsa gör diye gitmemişsiniz ve ya adamı kapının önüne koymamışsınız.
Vs vs daha uzar gider..

Ölüp yok olmayı gerektirecek bir şey yok daha fazla bu insanlarla muhatap olmamak sizin elinizde. Siz kendinizi çekip çıkarmazsanız bu durumdan kimse çıkarmaz. Devam ederseniz de siz istediğiniz için devam ediyorsunuz demektir. Güzel günlerinizin olması dileğiyle.

Eski kocamı gördüm. Okurken boğazıma yumru oturdu.
Evden kovardi sonra kapıya dikilir ağlardı. Daha kullanmadığım yepyeni tabak bardaklari, çatır çatır sinirinden kırardi.

Eşyalara yönelttiği öfkesi kısa sürede sana dönecek. Saygısız ve dengesiz herif, seninde dengeni bozmus. Böyle ruh hastası adamlar psikopatligindan bağımsız olarak, terbiyesiz de oluyor. seni can düşmanı görüp canindan bezdirir. Çadır çingeneleri gibi ağıza alınmayacak lafları karısına söyler. Utanmadan 1 saat sonra yanına gelip yılışır.

Böyle kepaze bi adamla evli olmaktansa, yalnız ölmek daha iyi....

En nefret ettigim etrafa saldiran esya kırıp döken erkek figürü.
Bir de at gözlügü cıkarmadan düpedüz bakmaları yok mu bırak bu adami birde bunun yüzünden intihari mi düsündün kardesim????
Yapma allasen.Kim ki o yahu.
Ne kadar cabuk farkına vardin kurtuldun kar say.
Kurtul biran önce mahkeme de ne zaman sonuclanirsa sonuclansin düsünme.

Makale gibi konu açılınca açıkçası okumuyorum ,çoğu kişinin de okumadığına eminim . Şu konuyu okumaya çalışacağım sürede bir kitabın 20 sayfasını okurum . Bu mesajı da hep böyle konular gördüğüm için yazdım, fikir belirtebilecek birçok insanı aşırı uzun ve ayrıntılı konularınızla kaçırtıyorsunuz, iyi günler.

Eski kocamı gördüm. Okurken boğazıma yumru oturdu.
Evden kovardi sonra kapıya dikilir ağlardı. Daha kullanmadığım yepyeni tabak bardaklari, çatır çatır sinirinden kırardi.

Eşyalara yönelttiği öfkesi kısa sürede sana dönecek. Saygısız ve dengesiz herif, seninde dengeni bozmus. Böyle ruh hastası adamlar psikopatligindan bağımsız olarak, terbiyesiz de oluyor. seni can düşmanı görüp canindan bezdirir. Çadır çingeneleri gibi ağıza alınmayacak lafları karısına söyler. Utanmadan 1 saat sonra yanına gelip yılışır.

Böyle kepaze bi adamla evli olmaktansa, yalnız ölmek daha iyi....
1 yıl dayanabildim . 1 yıl da dolmadı aslında 2 ay var dolmasına. Yedi bitirdi beni. Hep ben kötüyüm , hep ben suçluyum, hep ben haksızım. Yahu sende şurda haklısın arkadaş özür dilerim kusura bakma bende bunu birdaha yapmayacağım demiyor. Bu benimle evlenebilmek için kapımda köpek olan adam. Evlenince mi bi kıymetim kalmadı? Şöyle yaptın böyle ettin diyor madem o kadar kötüydüm evlenmeseydin demek ki o kadar kötü değilmişim diyorum benim salaklığım Allah benim belamı versin diyor. Babasıyla konuştum hasta ettiniz beni diyor onlara da üzülüyorum kendi anneme zaten içim parçalanıyor. Sevdim böyle olsun istemezdim ama soğuttu sonunda kendinden tiksindirdi. Pişman olacak birgün ama ben göremeyeceğim. Bende sütten çıkma ak kaşık değilim ama en azından ben hatamı biliyorum evet orda hatalıydım diyebiliyorum adam demiyor ya kardeşimin üzerine yürüdün gördüm diyorum yoo ben yürümedim diyor ulan gördüm gördüm ayağımı ezdin diyorum yok ezmedim diyor fotografını çektim artık morardı belli napim kendimi ispat edemiyorum başka türlü.

En nefret ettigim etrafa saldiran esya kırıp döken erkek figürü.
Bir de at gözlügü cıkarmadan düpedüz bakmaları yok mu bırak bu adami birde bunun yüzünden intihari mi düsündün kardesim????
Yapma allasen.Kim ki o yahu.
Ne kadar cabuk farkına vardin kurtuldun kar say.
Kurtul biran önce mahkeme de ne zaman sonuclanirsa sonuclansin düsünme.
Allah aşkına eski konularıma da bir bakın.
Ben tam da dediğiniz gibi sorun oğlunuzun at gözlüğünü çıkaramaması beni anlamaması diyorum daha hala anneni özledin o yüzden böyle davranıyorsun geçimsizlik yapmam tamam de o senin kocan gibi şeyler duyuyorum.
Bu nasıl bi kafa yapısı ya?
Adam bana S***** G** (Defol) diyor evden kovuyor sonra önüme geçip git de göreyim diyor ikide birde beni boşanmayla tehdit ediyor diyorum daha bildiklerini okuyorlar anlatamıyorum derdimi anlatamıyorum.
En sinir olduğum şey de bu gerizekalının kendini bulunmaz hint kumaşı sanması.
Kınada bana el kaldırdı düğün olmayacak dedim gitmiyorum dedim saat 5 olmuş gitmiyorum kuaföre dedim geldi köpek oldu kapımda evlenince mi bi değerim kalmadı? annem ne kadar severdi bunu kardeşlerim aynı şekilde, herkesi kendinden soğutmasının sorumlusu suçlusu bir tek ben miyim?
bunlar dolup taşıyor eşya kırıp döküyor evi dağıtıp gidiyor ben ne yapayım?
Kimsem yok benim burda yalnızım madden yanımda duran manen varlığı da yokluğu da bir olan bir gerizekalı var başımda.
Ailesine ne demeli?
Haftada 2 gün giderdik haftada 1 kesin giderdik telefonda baba gelmiyorsun gitmiyorsun diyorlar hala. O oyuncu düzenbaz kaynananın yüzünü mü görmek isterim ben dışarda beni görüyor napıyorsun anne diyorum sen kimsin diyor tanımamış ayağına yatıyor. Sonra kafam bozuktu ne kadar alınganlık kötü kalplisin diye çıkıyorlar işin içinden. Sinsi ablaları hiç aradan çıkmıyor zaten sürekli kinliyim öfkeliyim. Eltimi kötüleyip duruyorlar hep az önce telefonda duyuyorum onun yanına gitmiş yine bi haller olmuş diyor benim gerizekalı Allah’ın belası herkes kötü bi siz iyisiniz 😡😡😡

Makale gibi konu açılınca açıkçası okumuyorum ,çoğu kişinin de okumadığına eminim . Şu konuyu okumaya çalışacağım sürede bir kitabın 20 sayfasını okurum . Bu mesajı da hep böyle konular gördüğüm için yazdım, fikir belirtebilecek birçok insanı aşırı uzun ve ayrıntılı konularınızla kaçırtıyorsunuz, iyi günler.
Keşke bu mesajı zahmet buyurup yazana kadar 21.sayfayıda okusaydınız,iyi geceler.

Amacım yemin ederim yargılamak değil ama kına gunu bile size el kaldıran adamla neden evlendiniz. Evet bizim ülkemizde cahillik hat safada evet zor bir karar ayrılık falan filan ama daha düğün günü ne olduğu belliymis adamın. O şiddete rağmen neden devam ettiniz ? Ailenizle durumu paylaşmadınız mi ? Yargılamıyorum kınamıyorum ama anlamıyorum aynı zaman da . Umarım ayakları yere sağlam basan mutlu bir kadın olarak sürdürürsünüz hayatınızı

Amacım yemin ederim yargılamak değil ama kına gunu bile size el kaldıran adamla neden evlendiniz. Evet bizim ülkemizde cahillik hat safada evet zor bir karar ayrılık falan filan ama daha düğün günü ne olduğu belliymis adamın. O şiddete rağmen neden devam ettiniz ? Ailenizle durumu paylaşmadınız mi ? Yargılamıyorum kınamıyorum ama anlamıyorum aynı zaman da . Umarım ayakları yere sağlam basan mutlu bir kadın olarak sürdürürsünüz hayatınızı
Haklısınız ama ben vazgeçmiştim düğün günü ben istemiyorum ben evlenmeyeceğim dedim geldi kapımda köpek oldu akşamın 6 sıydı kuaföre gittiğimde , düğüne 1 saat kalmış. Ailem görmemişti haberleri yoktu. Şiddetli tartıştık sinirliyim öfkeliyim diye istemiyorum sandılar düğün zamanı olur böyle diye orta yolu bulmaya çalıştılar.

Haklısınız ama ben vazgeçmiştim düğün günü ben istemiyorum ben evlenmeyeceğim dedim geldi kapımda köpek oldu akşamın 6 sıydı kuaföre gittiğimde , düğüne 1 saat kalmış. Ailem görmemişti haberleri yoktu. Şiddetli tartıştık sinirliyim öfkeliyim diye istemiyorum sandılar düğün zamanı olur böyle diye orta yolu bulmaya çalıştılar.
Işte ben de bunu soruyorum neden ailenizin haberi olmadı mesela ?kapınızda köpek olsun olmasın. Size şiddet uygulamış düğün günü ki bu şiddetin dozu artarak devam atmış . Yani düşündünüz de devam ettiniz .bazen ınsanın kendine ettiğini bir başkası yapmıyor gerçekten

Işte ben de bunu soruyorum neden ailenizin haberi olmadı mesela ?kapınızda köpek olsun olmasın. Size şiddet uygulamış düğün günü ki bu şiddetin dozu artarak devam atmış . Yani düşündünüz de devam ettiniz .bazen ınsanın kendine ettiğini bir başkası yapmıyor gerçekten
İnanın verecek cevap bulamıyorum. Seviyorum diyip devam ettim evlenince düzelir dedim ama insanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapmazmış dediğiniz gibi. Bu Allah’ın belası da benim için aynı şeyi düşünüyor şöyleydin böyleydin şöyle kötüydün böyle illettin evlenmeseydin öyleyse diyorum salak kafam düzelirsin sandım diyor beyinsiz kendi çok iyi de sanki. Benim düzelmemi bekledikçe kendi iyice zıvanadan çıktı. Diyorum ya kapımda köpekti evlendim bi değerim kalmadı.

Kızlar iyi geceler. Boşanacağım diye konu açmıştım en son hatırlarsınız. Karşı taraf dava açacağını söylediği için bu konuda bi girişimim olmamıştı henüz. Neyse günlerdir bu evdeyim bekliyorum celp gönderecekmiş adrese diye. Bugün pat diye annesi babası ve kendisi çıktı geldi. Konuşmak istiyorlarmış benimle. Konuştuk. Sürekli benim alttan almadığımı, kocamı koca yerine adam yerine koymadığımı, tamam diyip geçemediğimi falan söylediler durdular. Ya diyorum bakın onun da benden eksik kalır bir yanı yok. Anlamıyorlar kadınmışım biraz bükülecekmişim dik başlı olmayacakmışım. Arayı bulmaya çalıştılar. Ben durumu kabullendim çekti gitti evi terk etti benim annem kardeşlerim o kadar huzursuz oldular boşanalım öyleyse tutunacak bir tarafı kalmadı dedim. Oturun sakinleşin baş başa konuşun daha herşeyin başındasınız yuvanızı yıkmayın dediler. Neyse gittiler oturduk sözüm ona konuşuyoruz yine tartışmaya başladık. Ben eltime gitmiştim bir gün önce beyfendinin içine dert olmuş dolduruldum geldim diye. Konuşurken derdimi anlatmaya çalışıyorum ağladım kızlar zaten kendimi çok yalnız hissediyorum annemi çok özledim diye. Durduk yere ota boka ağlıyor oldum adamın gözünde . Hemen böyle düşündü. Yoruldum yıprandım bir kez olsun beni anlamıyorsun sende şurda haklısın demiyorsun diyorum benim kardeşimi evden kovdun birdaha bu eve nasıl gelecek diyorum gelmesin yine kovarım diyor benim aile meseleme karışmayacaktı abla toplan gidiyoruz demeyecekti diyor. E dedim zaten annemi arayıp boşanıcam alın kızınızı götürün diyen sensin. Konu döndü dolaştı ablalarının kınamı düğünümü nasıl mahvettiklerine geldi. Onlar yüzünden bana el kaldırmıştı kına günü ama hala en ufak toz kondurmuyor. Neyse kızlar baya tartışma hararetlendi ayağıma bastı ayağımı ezmeye çalışıyor bende tekme attım. Evdeki herşeyi kırdı döktü defol git bu evden sen burda durmayacaksın ben duracağım dedi yarın bu eşyaları satacağım ev sahibiyle de konuşup evi boşaltacağım dedi hazırlandım gidiyorum önüme geçiyor gidersen bu eve bidaha gelemezsin git de bak ne oluyor diyor sırf annemi arayıp huzursuz etmesin diye gitmedim. Annemi yeterince bunalttı çünkü annem çok üzgün. 1 senenin dolmasını bekleyelim anlaşmalı boşanalım ben seninle çekinmeli boşanma davalarında sürünmek istemiyorum dedim. Çekişmeli dava da tek celsede bitiyor uzamıyor dedi. Dilekçe falan da vermemiş bu arada. Ben avukatla konuştum en az 1 yıl sürer dedi dedim. Neyse bu iyice coştu git gözümün önünden falan diyor diğer odaya git diyor gitmiyorum sen git dedim s*ktir git sen bu kadar gurursuz musun hala ne işin var bu evde diyor en son herşeyi kırdı döktü defolup gitti. Komşular geldi kapıyı açamadım utancımdan. Bu gittikten sonra yalan yanlış şeyler anlatmasın diye babasını aradım yine ben suçluyum yine ben geçimsizim tamam demesini bilmiyorum. Adam karşımda bak seni boşamaya kalktım adam olmazsan benim işime geldiği gibi davranmazsan yine boşarım edalarıyla meydan okuyor bana resmen ben ne yapabilirim.. İnanın ölmek gebermek yok olmak istiyorum şuan bıktım artık. Babasıyla konuşuyorum daha ordan bana laf yetiştiriyor kendisini iyice bi bok sandı afedersiniz. Kendisi melek ben şeytanmışım gibi beni kötülüyor orda . Babası yuvanın kıymetini bilmiyorsun kızım yarın çok pişman olursun diyor oğlunuz çok mu biliyor dedim gittiğin yerde bi değerin kalmaz insanların gözüne batarsın diyor (annemin evinde) şimdiki halimden daha mutsuz olmam dedim oğlunuz intiharın eşliğine getirdi artık beni dedim. Gerçekten artık durum bu yani bu psikolojideyim artık daha kötü ne olabilir ki. Canım mı gitsin ortadan mı kalkayım artık gerçekten dayanamıyorum kaldıramıyorum ya yeter. Hep mi ben kötüyüm bu insanlar ve en başta bu öküz niye bir kez olsun sende haklısın demiyorlar bana?? Haykırıyorum ağlıyorum sızlıyorum neden anlaşılamıyorum.. Tutturmuşlar annenden koparmıyorsun annenden ayrısın diye geçimsiz davranıyorsun diye ulan başımdaki öküz beni bu hale getirdi anlayın artık be. İnsan gibi davranırsan insan gibi cevap veriyor ama en ufak bi hatasını söyle şöyle yapma böyle yapma arkamda dur dediğim zaman Aslan kesiliyor . Birisi demişti bu adamın öncelik listesinde en son sıradasın diye evet gerçekten öyleyim ve bu evlilik bu yüzden bitiyor ama gerizekalı anlamıyor anlamıyor o suratına bakmayan bir senedir bununla küs olan ablası kadar değerli olamadım ya ona yanıyorum. Yuvası dağılınca bu gerizekalıya onlar bakacak besleyecek sanki.
Egosundan geçilmiyo eşinizin. Gittiğin yerde değerin olur merak etme bnada öyle demişlerdi ama gayette mutluyum şükür aklıma geldikçe şükrediyorm boşandığıma . O dönem buraya yazmıştım sağolsun herkes çok teselli verdi, bitik haldeydim ben. Utancımdan kapıyı açamadım demişsiniz aynısını yaşadığım için içim cız etti... Ne eşinizden ne ailesinden bi halt olmaz bi an önce annenizin evine gidin sene doluncasa boşanın. Hiç biriyle muhattap olmayın ikna edemezsiniz onlar taraflı bunu kabul edin. Dayakta yeseniz siz haksızsınız onların gözünde

Bu forumda günde birçok konu açılıyor nereden hatırlayalım sizin konunuzu ? Meselenin öncesini lütfen kısaca özet geçin

Back
X