Nefretlik Misafir!

Senin yorumlar neden şiir gibi çıkıyor Bi an şiir yazdın sandım shapes
Ben burda konu sahibini yadırgayanların, bu tür misafir hiç ağırlamadığını düşünüyorum açıkçası. Yaşayan bilir diycem şimdi
O yemek yerlere dökülüp, bir güzel üstüne basıldıysa, ( ki eminim o 3 çocuk bunları yapmıştır) halının her yeri yapış yapış yemekse, o halı silinecek arkadaş. Mümkünü yok duramam. Hem birde bu kadar pislerken, alınmaları da bi garip. Pis insanların bu tür şeylere alınmaya hakkı yok bence. Şahsen ben hiç alınamam. Hatta kalkıp ev sahibine yardım ederim. Duramam yani.

yeni evlilerin evine gitmiyorum ben, çok ısrar edilirse "siz kaşındınız" diyorum. verdiğin örnekte çocuk tek, bazen kız çocukları da fazla bile olsalar uslu uslu oturuyorlar.
ama erkek çocuklarında farklı bir enerji var, benim oğlum belki bahsettiğin çocuktan daha usludur, hele ki yabancıların yanında, zaten yazıyorum çekingenlik problemimiz var açmaya çalışıyoruz çocuğu.
ama yaşıtı bir iki çocuk görünce, başlıyor elips şeklinde koşmaya, yaşıtı tüm çocuklar da böyle yapıyor

Canım anlıyorum.
O yüzden konu sahibi bir yerde hakli zaten.
Fakat bu insanların karakteri bu, biz ne yaparsak yapalım değişmez.

Benim evimde dökmelerine, kirletmelerine izin vermem fakat bir başkası veriyorsa -ki kendi tiplerinde insanlarla görüşüp misafirlik yapıyorlarsa- bunların değişmesi imkansız.

Ha konu sahibi zaten yaptıklarını yüzlerine vurmuş bir bakıma, bir daha geldiklerinde yine ayni mi davranacaklar yoksa daha dikkatli olacaklar mi sonuca göre tartışmak lazim.

Öyle umursamaz insanlar ki, ev sahibine belki hic kirilmadilar bile. Çünkü düşünceleri bu şekilde.
Dökeriz, saçarız, aman umrumda degil.

Bu insan benim için ölü insan. Kendine değer vermiyor ki bana, benim evine değer versin.
O nedenle gelecekler ve gidecekler.

Yanlış düşünüyor olabilirim ama iyileştirilerek bir durum göremiyorum.
Karakter, yetiştirilme tarzı, kültür..

evet eleştirdiğiniz noktalarda yanlışım var size katılıyorum.
çok teşekkürler güzel yorumunuz için.
bunları tekrar düşüneceğim.sağolun.

Erkeğin görümcesi mi?

Bir-Dost yazmışta ona sorayım dediydim:))

Ya zaten benim terminolojim biraz değişik
Bi de yazarken 'görümcemin eşi' yazacağıma 'eşimin görümcesi' yazınca toparlaması zor oldu

Asıl vermek istediğim mesaj eşimin görümcesi de 1 çay bardağını doluyken beyaz halıma döktü, panikledi, sorun değil veririz yıkamaya canın sağ olsun dedim.
Yani yetişkinler de halıyı kirletebiliyo, evine misafir alma madem dedim

evet eleştirdiğiniz noktalarda yanlışım var size katılıyorum.
çok teşekkürler güzel yorumunuz için.
bunları tekrar düşüneceğim.sağolun. FrKafka

Valla annem bir kere bile bağırmadı bize dışarıda, kardeşimle aramızda çok az yaş farkı var, cinsiyetler de farklıydı.
Ama bir bakışı vardır, o bakışı aldıysan tamam zaten, her ne halt yemeye teşebbüs etttiysem gerisin geri bırakırdım. İşte iletişimin zirvesi diye buna derim ben. Hala da öyle, saçmalıyorsam ya da birinin yanında dengesiz bir laf ediyorsam yine öyle bakar, ben de bir morarır kalırım

Kesinlikle öyle.. Evde ne kadar çok çocuk olursa o kadar hareket ve ses oluyor. Hele bu yaşlarda en sevdiği oyunların başında kovalamacılık geliyor. Özellikle karşı cinslerse ortak oyunları zaten kovalamacılık. Kızlar evcilik oynamak ister, erkek araba.. Olmayınca kovalamacılıkta buluşuyorlar..
Bunu da geçtim koltuk minderlerinden evler yapılıyor. Hele hele survivor hayatımıza girdiğinden beri evlerimiz birer Dominik Cum. adasına döndü çocuklar toplanınca: )

O zaman hepimiz karantinaya girelim.

Paragraf yapıyoruz herhalde sizin gibi dümdüz mü
yazayım
Şiir gibi konuşuyor desinler arkamdan

Ben hiç yemekli misafir ağırlamadım belki dediğin gibidir.

Ama beyaz koltuğuma 2 defa nescafe, 1 defa türk kahvesi
1 kerede votka döktüler.
Orta miniminnacık sehpamı veledin biri ters çevirip
içine oturdu.
Araba yapmış kendince :)
Hem sehpam hem parkem çizildi.

Ben çok iyi bir ev sahibi olarak
Olsun canım hiç önemli değil diye tüm yüce gönüllüğümü koydum ortaya :)
Ev sahibi ruhundan siz ne anlarsınız

Colin ben abartarak yazdığını düşünüyorum
Her yer yapış yapış olsa kayınvalide abrtıyosun demez iki bezde o sürer herhalde, basıp mı geçiyo herkes ?
Bi de deri sandalyem leke oldu demişti
Ne lekesi deidm her leke deriden çıkıyo deidm tık yok
Sonra gitti 2 sandalyeyi değişmem gerekecek dedi, kırdılar mı dedim yine ses yok
Bence konu sahibi eleştiriye açık değil, haklı çıkmak adına da konu bile değişti

Sadece leke olan sandalyeyi kim değişir
Deri hemde onca seçenek te sunuldu, kırılmış herşey gibi bahsediyor
Kullanılamaz hale getirdiler diyo ?

ya yeni evli eşyalarına hevesli kişilerin bu durumu anlamamasına ben çok şaşırmıyorum veya kınamıyorum.

konu sahibine de dedim davet etme böyle düşünüyorsan..

ama arkalarından bu tarz ifadelerle konuşmayı doğru bulmuyorum. nefretlik, pis, çocuktan soğudum vs tarzında.
kimse kimsenin evine gitmek için can atmıyor, ben eminim ki o çocuklar kendi evlerinde daha rahattırlar.

Eşlerimiz aracılığı ile tanıştığım bi arkadaş var
Doğum iznimdeyken bana geldi çocuğuyla
Ben kızımı uyutup mutfağa geçmiştim bize bişeyler hazırlamaya
O da sohbet için yanıma geldi
Çocuğunu içeride bırakıp, çocukta 1 yaşındadır o zamanlar tahminen
Pat bi ses geldi
İkimiz birden koştuk, camdan bi mumluk vardı onu kırmış
Çocuğa kızdı, X kızma dedim mumluk sorun değil de ya bi tarafını kesseydi ?
Süpürge getirdim süpürdüm, büyükleri elle aldıktan sonra
Yani bazı kadınlar aşırı rahat ama ben şimdi bu arkadaşı aman çocuğuna mukayyet olmuyo mumluğumu kırdı şimdi yeni mumluk almam gerekecek diye defterden sileyim mi yahu ( sen eşinin ailesini istemiyosun leke bahane )
Geçen yine çağırdım, gelsinler. Ama çocuğuna daha özenli olsa sevinirim, eşyam için değil en çok çocuk için

Leke nedir, silersin geçer. Çocuklara bişey olmasın sevgili anneler

Ama çok tatlı saçmalamışsın ,sevdim

anne gücü.
ya ben öyle yetişmedim, çocuğumu da öyle yetiştirmiyorum.
elbette saldım çayıra şeklini de doğru bulmuyorum da, benim çocuk benden korkmaz yani.

ben de oturarak yemeği, evi dağıtmamayı öğretiyorum tabi ki.
ya da misafirliğe gittiğimde oğlumun peşindeyim.
o yüzden gitmek istemiyorum zaten, daha çok ben davet ediyorum. ya da bunu umursamayan arkadaşlar veya çocuklu arkadaşlarla görüşüyorum. kimse gerilmiyor.

konu sahibini haksız bulduğum konu kullandığı kelimeler.
rahatsız olabilir elbette, herkesin hayat tarzı farklı.

Ben çok yaparım onu.
Kaşımın üstünde gözüm var derim
Çok sevimli geldi de.
Eleştirmek adına ya da açığınızı aramak için yazmadım.
Çok sevimli geldiniz gözüme ikiniz de.
P prensesannesi34 daha bir sevimli geldi.
Gerçekten var sanmış ya öyle bir şey.
Öperim sizi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…