Nefretlik Misafir!

benim annem de 7 yaşında yetim kalmış

o da hemen derdi, "benim annem olaydı ben sizin gibi yapmazdım" diye, duygusal olarak vururdu tokadı.

bak hüzünlendirdin beni

Kaç oldu sayamadım

Hala diyorum deriden çıkmayan leke nedir? Çıkmayan lekeye rastlamadım deride

Leke var diye 2 sandalye mi değişeceksin cidden? Kırmışlardı da yazmayı mı unuttun

ah kıyamam sana,
ben cevap vereceğim:

para benim ev benim kızım, bir kez oturulanı bile atıyorum yenisini alıyorum

Ay çok güldüm ilk paragrafa
Ah bu anneler. Allah başımizdan eksik etmesin

Herşeyin yepyeni, tertemiz, Boyle kalsın istoyorsun. Haklı olabilirsin ama bu düşünceyle 8 aylik evliliğin 8 yıla vardığında göreceksin ki sen misafiri istemeyen biri olmussun, misafirler de size gelmek istemez...
Çünkü en temiz misafir bile gelse, sizin evinizde rahat edemeyecek.
Eşyadan çok, insana zarar gelmemesi onemli canim.
Bu durumu bu kadar büyütme gozunde..

Kayınvalidem 30 yıllık evli
Yeni evli filan değil yani, çocuk ta büyütmüş
Kızım onun torunu oluyor aynı zamanda
Onun evinde bile kızım kırıntı dökse hemen alırım, elleme döksün ne olacak deseler bile
Böyle şeyler yapı ile ilgili
Eltin kendinden geçmiş bence, herkese karşı böyle sana özel değil

Ama sende hiç iyi bi ev sahibi değilsin bence
Çocuğum olmasa bile ben sana gelmezdim, koltuğuna oturmaya çekinirim

yahu sanki adamlar kendilerini silah zoruyla davet ettirdi , öyle birşey varsa bilelim yani,pislermiş zaten konu sahibi haberdar bu huylarından.. haberi olmasa bizde hak verirdik, bile bile cagırıp vay benım sandalyem gıttı halım gıttı ne yapayım dostlar diye konu açmakta neyın nesi :) güldüm valla... Ha bu arada eşinin ailesi de önemli sadece kocanıza göre bakıpta evlenmeyın diyenlerde haklı , ibret alıncak konu olmuş, yazık ya.

benim annem de 7 yaşında yetim kalmış

o da hemen derdi, "benim annem olaydı ben sizin gibi yapmazdım" diye, duygusal olarak vururdu tokadı.

bak hüzünlendirdin beni
Yok ya hüzünlenme. Benim annem dünyanın en iyi annesi oldu bana, o 4 numaralı bakışına rağmen hem de.
Eminim seninki de öyledir.
Her ne kadar kuralcı da olsa, sinirli de olsa başka bir anne profili düşünemiyorum yerine. O öyle çekici

ah kıyamam sana,
ben cevap vereceğim:

para benim ev benim kızım, bir kez oturulanı bile atıyorum yenisini alıyorum
Yani ben inandırıcılığını yitirdiğini düşünüyorum konunun
Yoksa bana ne isterse komple eşyaları atıp yenisini alsın
Misafir bi kez oturdu, ben daha ona oturamam desin. Para onun keyif onun derim
Ama halı yıkamacı dedim ona bile borçluyuz vs derken, lekeden dolayı 2 deri sandalyeyi değişmesi tuhafıma gitti
Deriden herşey çıkıyo dendi yine cevap yok
Maksat ben haklıyım demek sanırım
Tamam sensin, evine leke gelmesin diye kayınvalideyi tek bile olsa çağırma

evet evet kesinlikle.

benim annem annesi olmadığı için bir çok şeyi sonradan öğrenmiş, hatta gusl abdestini babam öğretmiş düşün,
elbette bize en güzel anne olmaya uğraştı o cahillikle, hakkı ödenir mi ödenmez...

Kaç oldu sayamadım

Hala diyorum deriden çıkmayan leke nedir? Çıkmayan lekeye rastlamadım deride

Leke var diye 2 sandalye mi değişeceksin cidden? Kırmışlardı da yazmayı mı unuttun
sevgili bir dost hemen yazayım yoğunluktan cevaplayamadım.
seni atlamak mümkün mü?
...bal marka mobilyanın takım beyaz masa ve deri (gerçek deri değil heralde) sandalyesi.
denediklerim;
ılık su
sabunlu bez
kolonya
cif
sirke

bir sandalyenin 5 farklı yerinde diğerinin ortasına yayılmış şekilde biber salçası lekesi var biraz silikleşti ama beyaz sandalyelerimin ortasında bana el sallıyorlar

başka fikrin varsa çıkarmak için açığım
zira akşam bakışıcaz onlarla yine
yenisini alacak durumumuz yok şu an beklemedeyiz
fikirlere açığız
varmı fikrin?

canım var böyle tipler.
birisi benim bizzat öz kardeşim.

eve köpek girdi diye tüm halıları atar mı bir insan, attı valla...

İşte bu konuda katılıyorum sana.tamam gelen misafir çocuğuna dikkat etmeli ama diyelim ki etmedi bir ev sahibinin daha misafir evden ayrılmadan onların yanında temizliğe girismesi ve onları pis olmakla suçlaması da görgüsüzlüktür bence.
Madem ki bilerek evine davet ettin.onlara rahatsız olduğunu asla belli etmeyeceksin.
Açıkçası bu kadar titiz davranan birinin evine bende gitmek istemezdim.

Burcu konu sahibi kendi davet etmiş
Eşinin annesi yengesi sonuçta gelmişler onlarda
Elti hatalı onda herkes hem fikir ama
Herşey ateş pahası denilecek bi durum yok, deri sandalyeden her leke çıkıyo
Hepimiz ortalama aynı rakamlara ev kurduk. 30-40 verdik diye evimizde leke oluşturanı eve almayalım mı
Eşinin birinci derecede yakını, yarın senin abinin çocuğu leke yapsa onu da almamalısın o zaman
Ben konu sahibinin çok barttığını düşünüyorum, deri sandalye bende de var siliyorum çıkıyo
Halımı yetişkin biri batırdı, halı yıkamaya verdim ilk günkü gibi bembeyaz oldu

cevabımı okur musun sevgili bir dost?

yağlı ellerle beyaz perdelere gitmelerini,duvarlara süre süre geçmelerini ve annelerinin gık etmediğini söylemedim söylese miydim?
yok ama ben tü kaka.
çünkü evlerimiz dingonun ahırı :)

Halı yıkamacıları ekmeğinden edecekler

he ya, kardeşlikten reddetsem yeridir :)

ben rahatım hep yazıyorum,
ama kardeşim gibi konu sahibi gibi bir çok tanıdığım olduğundan onları da anlayabiliyorum.

kızdığım ve tepki gösterdiğim iki nokta;
- çocuktan çok beklentiye girmek
- kim olursa olsun arkasından kötü konuşmak

Neden herkes konu sahibini suçluyor anlamadım
Pis insana pis denir
Pis pistir yani bunun başka izahı yok
Hem pislikten geçilmezler hem de pis diyince alınırlar
Üç çocuğu peşpeşe doğurmasını biliyorsan, o güzel totonu misafirlikte yere koymamayı da göze alacaksın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…