istersen 19384940. kez sorYarın sabah 9 da ben yine buralardayım
Yazmazsan yine 10 kez sorarım
Çattın
çok teşekkür ederim:)
bende şaşkınım.
herkes normal biz anormal.:)
Oh sefan olsun Ferhunda , şey pardon Pride
Evet yanılmadığımı ispatlıyorsunistersen 19384940. kez sor
Yani çocuk bu tabiki kıpırdamadan asker gibi hazirolda beklemez.ama göz önünde tutmayı şahsen ben tercih ederdim.hem ev sahibinı rahatsız etmemek adına hemde kendilerine zarar vermesinler diye.mesela en büyük korkum özellikle açık kalan pencerelerdır. Çocuğu olmayan düşünmez açar cami unutur.nerden bileceksin çocuk sen sohbet ederken diğer odada ki açık pencereden bakmak istemeyecek?
yok valla tüm çocuklarını mum gibi misafirlikte dizdiklerini iddia ediyor baya baya aklı selim bildiğim arkadaşlar.
hani uyduruyor de diyemiyorum.
bilemiyorum ya,
o tarz konulardan ben kendime ders çıkarıyorum açıkçası.
arkamdan böyle konuşulsun istemem, ama çocuğuma da mapushane suçlusu muamelesi yapmam.
hiç toleransı olmayan kişilerin evine gitmiyorum, darılmıyorum da "ne sen rahat edersin ne ben rahat ederim, arkadaş kalalım" diyorum.
canım kimseyi kınamak kimsenin haddi değil.
ama senin tarzında kişiler genelde kaybediyorlar.
öncelikle kendi stresiniz ve gerginliğiniz en çok size zarar veriyor.
mesela anlattığın olayda eminim ki en çok üzülen ve sinir olan sensn.
bundan sonra olacaklarda olduğu gibi.
bir de eşin elbette, sen ne kadar desen de o da benimle aynı fikirde diye, eşini görüp bilmemize gerek yok bu olaydan ötürü üzüldüğünü tahmin etmek için.
o yüzden tüm yorumlarımda diyorum,
misafir çağırıryorsan biraz rahat ol, yoksa da çağırma, kendini çağırmaya da zorunlu hissetme.
hani bir mesajında yazmışsın, kv soruyor "biz size ne zaman gelicez" dedi diye, hiç çekinme, o zaman söyle "anne/abla ben daha kalabalık misafir ağırlamaya alışamadım, geriliyorum, beni mazur görün, sizi de üzmek istemem", sen bu açıklamayı yaptıktan sonra isteyen kırılsın yani, şu durumdan daha doğru olur.
yahu sanki adamlar kendilerini silah zoruyla davet ettirdi , öyle birşey varsa bilelim yani,pislermiş zaten konu sahibi haberdar bu huylarından.. haberi olmasa bizde hak verirdik, bile bile cagırıp vay benım sandalyem gıttı halım gıttı ne yapayım dostlar diye konu açmakta neyın nesi :) güldüm valla... Ha bu arada eşinin ailesi de önemli sadece kocanıza göre bakıpta evlenmeyın diyenlerde haklı , ibret alıncak konu olmuş, yazık ya.
Katılıyorum, yerde ekmek görünce kaldırıp yükseğe koyan millettik biz. Şimdi yerde çiğnenen yemekler var!
Vay neymiş ayıp olmayacakmış. Önce o çocuğa nimete saygıyı öğretsinler madem ebeveynleri.
Ya yere yemek atıp, üstüne basmak nedir? Hadi çocuk bastı, annesi niye müdahale etmiyor, milletin evini geç, çocuk yemek çiğniyor resmen.
Burcu konu sahibi kendi davet etmiş
Eşinin annesi yengesi sonuçta gelmişler onlarda
Elti hatalı onda herkes hem fikir ama
Herşey ateş pahası denilecek bi durum yok, deri sandalyeden her leke çıkıyo
Hepimiz ortalama aynı rakamlara ev kurduk. 30-40 verdik diye evimizde leke oluşturanı eve almayalım mı
Eşinin birinci derecede yakını, yarın senin abinin çocuğu leke yapsa onu da almamalısın o zaman
Ben konu sahibinin çok barttığını düşünüyorum, deri sandalye bende de var siliyorum çıkıyo
Halımı yetişkin biri batırdı, halı yıkamaya verdim ilk günkü gibi bembeyaz oldu
Bence abartıyor durumu.
Çünkü konu sahibimiz takıntıları olan bir hatun.
Hatta bir konusun da gittiği yerlere kendi yemeğini
götürdüğünü
çünkü yiyeceği yemeğin yağını,tuzunu ölçülerini
bilmesi gerektiğini söylemişti.
Ben o konusun dada abarttığını ve takıntılı bir durum olduğunu söylemiştim :)
Yani bana şöyle geliyor
Aslında olan . (basit bir nokta)
Konu sahibinin gördüğü
jsfnsdfbsmdsalskfsdncmscnsvbxöcmxönvcmx :/
Ama kayınvalidenin küçük çocuğu yokDemin de aynı şeyi söyledim.Görüşmeme şansı olsa çağırmaz zaten evine.Ama mecbur işte kocasının ailesi napsın yılda bi iki kere katlanacak.Onda da böyle mi olması gerek.
Mesele evde leke yapanı eve almamak değil.Göz göre göre yetişkin kişi çocuğuna sahip çıkmıyosa, alıp yemekten sonra çocuğunun yağlı ellerini yıkamak için banyoya götürmüyosa o insan akraba olarak da eş dost olarak da eve alınmamalı bence.Çünkü bu çok açık bi saygısızlık ifadesidir.
Bunlar dediğim gibi en asgari şeyler ya.Yemek yenir el yıkanır.21. yüzyılda yaşıyoruz bunu bilmeyen misafirliğe gitmesin bence.
Evet o konusunu da hatırlıyorumBence abartıyor durumu.
götürdüğünü
Yani bana şöyle geliyor
Konu sahibinin gördüğü
.,½#$$#}\.,£#>.,>>½½{[[]]} :/
kayınvalide elti kaynım çocuklar olmadan gezmez. kabul etmiyor tek daveti.Ama kayınvalidenin küçük çocuğu yok
Sorun çocuklarına sahip çıkmayan eltiyse
Kayınvalide davet edilebilir
Amaç başka bence
İşin aslı ben de yemek seçerimBence abartıyor durumu.
götürdüğünü
Yani bana şöyle geliyor
Konu sahibinin gördüğü
jsfnsdfbsmdsalskfsdncmscnsvbxöcmxönvcmx :/
şaka gibi
kayınvalide elti kaynım çocuklar olmadan gezmez. kabul etmiyor tek daveti.
başka sorun? :)
kaybeder bu şekildeYa ona göre normaldir birşey diyemem
ama bir durum onun kontrolü dışına çıktığı an
kötü hissediyor gibi.
Yani yere birşey döküldüyse kabul edemediği bir durum
olduğu için
büyük bir bir mesele haline geliyor onun için.
Zor bir karakteri var gibi.
Kız her cümlene paragrafla başlıyon neredeyse. Şair ruhlu üyemizParagraf yapıyoruz herhalde sizin gibi dümdüz mü
yazayım
Şiir gibi konuşuyor desinler arkamdan
Ben hiç yemekli misafir ağırlamadım belki dediğin gibidir.
Ama beyaz koltuğuma 2 defa nescafe, 1 defa türk kahvesi
1 kerede votka döktüler.
Orta miniminnacık sehpamı veledin biri ters çevirip
içine oturdu.
Araba yapmış kendince :)
Hem sehpam hem parkem çizildi.
Ben çok iyi bir ev sahibi olarak
Olsun canım hiç önemli değil diye tüm yüce gönüllüğümü koydum ortaya :)
Ev sahibi ruhundan siz ne anlarsınız
Derler canım derler. Valla derler. Bundan bir tane de bende var. O yüzden çok iyi biliyorum. Zaten kendi evlerinde öyle yaşayan insanlarmış. Onlara göre normal bu. Benimde sandalyelerim deri, bir kısmı şerit şeklinde beyaz. salça sosu dökülünce çıkmadı. Sanırım derinin kalitesiyla alakalı birazda. ÇAmaşır suyuyla çok az belli oluyor.Colin ben abartarak yazdığını düşünüyorum
Her yer yapış yapış olsa kayınvalide abrtıyosun demez iki bezde o sürer herhalde, basıp mı geçiyo herkes ?
Bi de deri sandalyem leke oldu demişti
Ne lekesi deidm her leke deriden çıkıyo deidm tık yok
Sonra gitti 2 sandalyeyi değişmem gerekecek dedi, kırdılar mı dedim yine ses yok
Bence konu sahibi eleştiriye açık değil, haklı çıkmak adına da konu bile değişti
Sadece leke olan sandalyeyi kim değişir
Deri hemde onca seçenek te sunuldu, kırılmış herşey gibi bahsediyor
Kullanılamaz hale getirdiler diyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?