Dimisevgili bir dost hemen yazayım yoğunluktan cevaplayamadım.
seni atlamak mümkün mü?
...bal marka mobilyanın takım beyaz masa ve deri (gerçek deri değil heralde) sandalyesi.
denediklerim;
ılık su
sabunlu bez
kolonya
cif
sirke
bir sandalyenin 5 farklı yerinde diğerinin ortasına yayılmış şekilde biber salçası lekesi var biraz silikleşti ama beyaz sandalyelerimin ortasında bana el sallıyorlar
başka fikrin varsa çıkarmak için açığım
zira akşam bakışıcaz onlarla yine
yenisini alacak durumumuz yok şu an beklemedeyiz
fikirlere açığız
varmı fikrin?
he ya, kardeşlikten reddetsem yeridir :)
ben rahatım hep yazıyorum,
ama kardeşim gibi konu sahibi gibi bir çok tanıdığım olduğundan onları da anlayabiliyorum.
kızdığım ve tepki gösterdiğim iki nokta;
- çocuktan çok beklentiye girmek
- kim olursa olsun arkasından kötü konuşmak
Dimi
Beni beni Bihter'inizi nasıl atlayabilirsin?
10 kez tekrardan sonra yanıtlayabilmene sevindim
Alıntını yeni gördüm bu arada, sahife noya lüzum kalmadı
Olma mı var fikir çok bende
Aspirins deneyebilirsin
Beyaz sabun dedi arkadaşlar, beyaz kalıp sabunu life sürmelisin susuzmuş
Akşam dene görüşmek üzere
Onu hepimiz yuhalıyoruz evetNeden herkes konu sahibini suçluyor anlamadım
Pis insana pis denir
Pis pistir yani bunun başka izahı yok
Hem pislikten geçilmezler hem de pis diyince alınırlar
Üç çocuğu peşpeşe doğurmasını biliyorsan, o güzel totonu misafirlikte yere koymamayı da göze alacaksın bi zahmet
hay ağzınla bin yaşa.Neden herkes konu sahibini suçluyor anlamadım
Pis insana pis denir
Pis pistir yani bunun başka izahı yok
Hem pislikten geçilmezler hem de pis diyince alınırlar
Üç çocuğu peşpeşe doğurmasını biliyorsan, o güzel totonu misafirlikte yere koymamayı da göze alacaksın bi zahmet
Yarın sabah 9 da ben yine buralardayımDeneyeceğim :)
basılacak yer yok demedim sandalyedeki yerleri de belirterek yazdım.Onu hepimiz yuhalıyoruz evet
Ama konu sahibi de bence abartarak yazıyo
Halıda basılacak yer yokmuş
Deri sandalyeden çıkmayan lekeler varmış (?)
Bu uğurda 2 sandalyenin yenisini almak lazımmış
yoksa çocuk sahibi olacakları bile hayattan soğutabilirler.onlar çocuk ama anneler babalar nolur sahip çıksın.
çocuklarımıza sahip çıkalım.
fazla rahatlık iyi değil.
Ben senle babanı davet edecektim hem yemek hem temizlik elinizden geliyomuş diyebasılacak yer yok demedim sandalyedeki yerleri de belirterek yazdım.
canın sıkılıyosa gel beraber temizlik yapalım bir dost
Anne olmuşlardır belkibir de konu sahibi merak etme, bu konuyu görmeyen veya burada olmayan ama seni yürekten destekleyecek çok fazla KK müdavimi var.
Ben genelde bu tarz konularda tek kalırım hatta :)
şu an da baya şaşkınım, ne olmuş bu KK kadınlarına modundayım.
Katılıyorum, yerde ekmek görünce kaldırıp yükseğe koyan millettik biz. Şimdi yerde çiğnenen yemekler var!Buradaki yorumlardan da bana nefret geldi vallahi. Biz Türkler misafirliği yanlış öğrenmişiz, Hala da öyle devam ettiriyoruz. Ben konu sahibini haklı buldum. Bende istemem yemek kırıntıları insanların ayaklarına yapışıp her yere dağılsın. Allah aşkına hemde yere düşen yemeği hiç umursamadan çiğneyelim mi ayaklarımızla. Neymiş misafir rahatsız olurmuş. İyce kafayı bozmuşsunuz: Misafir ağırlıycaz diye saçma sapan fikirler geliştirmekte, biz Türklerin üstüne yok zaten. Çocuguna sahip çıkamıyorsa bir insan, yapmasın arkadaşım. Adap öğretme yetisi yoksa, ne diye ortalığı çocukla dolduruyorlar? Bir misafirliğe gittiğinde çocugun her yeri dağıtıp dururken, sen anne olarak hiç ses etmeyip, aman nasılsa kirlenen benim evim değil diyorsan, sende de bir terbiye sorunu vardır. Böyle kadınlar da içimizde yaşıyor malesef. Gerçekten bu konu beni acayip sinirlendirdi. Arkadaş misafirliğe davet edilirsen, adabınla yer içer gidersin. Benim çocugum misafirlikde kazara bişey dökse bile, temizliğini ben yaparım. Ev sahibine asla yaptırmam yani. Aymaz aymaz birde, aman canım sende temizliği abarttın demem. Denmez de zaten. Lütfen pis insanlar, gittikleri yerlerde de kendi evlerindeki gibi pisliklerini devam ettirmesinler bari.
Onu hepimiz yuhalıyoruz evet
Ama konu sahibi de bence abartarak yazıyo
Halıda basılacak yer yokmuş
Deri sandalyeden çıkmayan lekeler varmış (?)
Bu uğurda 2 sandalyenin yenisini almak lazımmış
Anne olmuşlardır belki
bir de konu sahibi merak etme, bu konuyu görmeyen veya burada olmayan ama seni yürekten destekleyecek çok fazla KK müdavimi var.
Ben genelde bu tarz konularda tek kalırım hatta :)
şu an da baya şaşkınım, ne olmuş bu KK kadınlarına modundayım.
Ben ilk yorumumda dedim şahsenBen pek yuhalama göremedim de
Hırsızın hiç mi suçu yok diye sorasım geldi.
Bende 1 tane var diye mum gibi dizmeye çalışıyorum misafirlikte
yok valla tüm çocuklarını mum gibi misafirlikte dizdiklerini iddia ediyor baya baya aklı selim bildiğim arkadaşlar.
hani uyduruyor de diyemiyorum.
bilemiyorum ya,
o tarz konulardan ben kendime ders çıkarıyorum açıkçası.
arkamdan böyle konuşulsun istemem, ama çocuğuma da mapushane suçlusu muamelesi yapmam.
hiç toleransı olmayan kişilerin evine gitmiyorum, darılmıyorum da "ne sen rahat edersin ne ben rahat ederim, arkadaş kalalım" diyorum.
kv ile eltim kaynım diğer kaynım artı üç çocuk beraber yaşıyor.Ben ilk yorumumda dedim şahsen
Hatta kadın kendinden geçmiş gibi de dedim
Ama konu sahibinin de aileyi zaten sevmediği için lekeyi devlet meselesine dönüştürdüğünü düşünüyorum
Neticede eşinede bi daha çağırmayalım demiş
Kayınvalidenin küçük çocuğu da yok ama aynı fatura ona kesildi
Bence eşi fazla sessiz
Leke yüzünden ailen gelmesin dense ben 'tamam kocacım' demem
Oh sefan olsun muradına erdin Ferhunde gelin , şey pardon Pride gelinkv ile eltim kaynım diğer kaynım artı üç çocuk beraber yaşıyor.
onlar alışıklar.
biz değiliz.
eşimde rahatsız. aynı fikirdeyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?