Kullanılamayacak hale gelen ne ?
Sandalyen mi kırıldı sanki
Abarttığın kadar tüm yemekler halının ortasındaysa 40 tane bezle de dolansan izi kalır
Yıkamaya verilir, atla deve değil
Çocuk mu bence de şu an düşünmemekte haklısın, çocukluğunu yaşayamaz bu askeri nizamda.
Camdan bi fanus lazım, yoksa bi kustu mu bebek o halı yine batar.işte bizler anneyiz ya ona göre yorum yapıyoruz nasipse sende anne olacaksın ya heralde çocuğu pamuklara sarıp kapı dışarı çıkarmayacaksın
Annem de ben çocukken hep böylee komşularıyla akrabalarıyla uğraştı. İnanın ben hiç tahammül edemiyorum.,Hala burada kontesim tribi yaptığımı sanan var.
bebek ve kusmak mı kusan bebek mi var yapmam Allah yapmam dermişCamdan bi fanus lazım, yoksa bi kustu mu bebek o halı yine batar.
memnun olmasa cevabını sakınmaz üç yıldır birlikteyiz onlarca kez bize geldi kaldı babamla çıktı dolaştı. baba-oğul onlar çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık. Her daim konuşan tartışan kişileriz rahatsız olduğumuz konuları açıkça söyleriz..Fazla tek taraflı bakıyorsun olaya. Ve bence eşini de aynı pencereden bakamaya zorluyorsun. Yazım tarzından belli.
Şöyle ki; baban uzakta bir yerde oturuyor ve zaman zaman sana yardım amaçlı geliyor..
Bu sana göre yardım adı altında… Sen son derece memnunsun..
Peki aynı şeyi kvaliden sizinle aynı statüde olsaydı kabul eder miydin??
Bakalım eşin memnun mu bu durumdan.
Kendi şartlarını kalıba uyduran bir yapın var gibi geldi bana.
Deri demiştin sandalyeye, ne lekesi olursa olsun çıkar. Kırdılar mı anlamadım ki ?iki sandalye değişecek halının yarısı salça lekesi hepsi beyaz bu arada ve benim şu an değil sandalye halı etek alacak halim yok borç ödüyoruz. ve bunu göre göre oturup kalkacağım. yıkamaya onlar verir artık.
iki sandalye değişecek halının yarısı salça lekesi hepsi beyaz bu arada ve benim şu an değil sandalye halı etek alacak halim yok borç ödüyoruz. ve bunu göre göre oturup kalkacağım. yıkamaya onlar verir artık.
sahibinden.com da bebekten dolayı satılık dunya kadar beyaz halı var.bebekle olmadıgını anlayınca satısa cıkartıyor hatunlar :)))))))))Camdan bi fanus lazım, yoksa bi kustu mu bebek o halı yine batar.
memnun olmasa cevabını sakınmaz üç yıldır birlikteyiz onlarca kez bize geldi kaldı babamla çıktı dolaştı. baba-oğul onlar çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık. Her daim konuşan tartışan kişileriz rahatsız olduğumuz konuları açıkça söyleriz..
Ay telefondaydım gülüyodum az daha müşteriyeburayı anladım desem çok mu ayıp etmiş olurum?
Ayrıca konu sahibi eşyalara çok anlam yüklemeyin derim.İllaki zamanla yıpranacak,deforme olacak.
Allah rızası için git 5 liraya bir ASPİRİN al temizleyicidir kendisi çıkarmadığı leke yoktur Salçadan bahsediyorsun keşke lahmacun ayran dur lahmacunda da salça var salçasız mercimek çorbası salata ayran ya da haşlanmış salçasız tavuk ve ayran verseydin salçadan kullanılamaz hale gelen sandalyeyi merak ettim resmini atsana.iki sandalye değişecek halının yarısı salça lekesi hepsi beyaz bu arada ve benim şu an değil sandalye halı etek alacak halim yok borç ödüyoruz. ve bunu göre göre oturup kalkacağım. yıkamaya onlar verir artık.
Misafir ağırlamak kolay değil ki. çağırdığınız insanların da çocuklu olduğunu biliyorsunuz. bunu bile bile bu kadar laf söz etmek bana çok ters. çocuğum olmadığında da eşyam çizildi, sandalyem kirlendi diye bir çocuğun gönlünü kırmadım. şimdi de kırmam. he çocuklar şımarıklıktan yere atıp, üstüne basıyorsa filan bilemem ama koca koca halimizle sandalyeye de döküyoruz, üstümüzü de batırıyoruz bazen yemek yerken. nedir yani? afedersiniz dışkı değil, kusmuk değil. iki parça ekmek döküldü, az yağ oldu diye sizin yaptığınız abartı biraz. bi de evde misafir varken döküleni saçılanı böyle yerleri silercesine temizlemek ayıptır. misafir gelmeden ve gidince ev temizlemek bunun içindir. insanları ağırlayacaksınız, memnun edeceksiniz sonra misafir ağırladım diyeceksiniz. ama tekrar belirtiyorum. şımarıklık başka, sorumsuzluk başka. anneleri sorumsuzsa siz onları kırmadan, gücendirmeden yere bir sofra bezi serip, küçük sehpalarda onlara servis açardınız. azıcık sakin olun, kalp kırmaya değmez iki üç eşya için.
Allah rızası için git 5 liraya bir ASPİRİN al temizleyicidir kendisi çıkarmadığı leke yoktur Salçadan bahsediyorsun keşke lahmacun ayran dur lahmacunda da salça var salçasız mercimek çorbası salata ayran ya da haşlanmış salçasız tavuk ve ayran verseydin salçadan kullanılamaz hale gelen sandalyeyi merak ettim resmini atsana.
Bizimki çok kustu vallabebek ve kusmak mı kusan bebek mi var yapmam Allah yapmam dermiş
hayır bir oğlum var ileride büyüyecek ve böyle bir gelinim olacaksa Allah acısın bana sakın yataklara düşmeyeyim dinçken öleyim .
Gözümde canlandıda konu sahibi sen yoksa şu instagramda gördüğümüz Pembik gelinlerden misin ?
Ewimide temizlediysem demekki bi kahweyi haketmişdir fotoğrafı paylaşıp altınada kol bacak emojileri koyan? Onlara benzettim seni onlar pek misafir sewmez istemez de
soruna cevabım;
suçu kendimde arardım, demek ki o kapının kilitlenmesi gerekiyormuş.
ama taşlanacağım bu konuda. genel KK tavrı çocuklara gözle hiza vermek üzerine. eski konularda çok tartıştık :)
Canım doğuran koşacak arkasında, kendi evinde döktürsün kırdırsın kendi bilir. Ama el evine gidiyorsun, "Ohh misafirliğe geldim" diye sal çocuğunu olmaz o ya olur mu? Bizimkiler çocuğun arkalarında dört döner. Zaten durmayacak mizaçta bir çocuksa bir süre misafirliğe bile gitmezler ya, ümüğüne mi basıyorlar gez diye.
Ama hayır, senin evinin ebesi bellensin, o da koltuğa sersin kendini.
Bağırılmaz da yani başkasının çocuğuna.
Tamam bize de gelir bizimkiler, kaç tane kitabımı parçaladı ufaklıklar inan kızmadım, yırt çocum canın sağ olsun dedim ki kitap bu. Ama bir başka akrabanın çocukları üzerine çalıştığım resmi mahvettiler olur mu bu kadar kalesizlik? Bi de karşıma geçmiş "Ayy naaptınız, özür dileyin teyzeden" diyorlar. Sen özür dile kadın sen! Çocuk çocukluğunu yaptı diye niye özür dilesin, sen bu kadar geniş davranıp çocuğunun huyunu bildiğin halde amaaan bana ne deyip takip etmediğin için özür dile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?