Nefretlik Misafir!

Tukenmez kalem de cikiyor mu? Ben ne yaptiysam cikaramadim. Dosemeyi degistiricem artik.
Kizim bi ara heryeri cizmisti sandalyeler de nasibini aldi.
Ben beyaz kalıp sabun ve lifle çıkardım tükenmez lekesini kadife koltugumdan,derilerde de her lekeyi çıkarıyor beyaz sabun. Ama sulandırmadan,ıslatıp sabunu life sürüp kullanıyorum.

Katiliyorum kesinlikle.misafir sonucta cagiriyoorsunuz bazi seyleeri goze almalisiniz.

cocuk bu yerken dokebiliyor anne beslese bile olabilir.simdi herseyin kolayi vaar at makinaya yikaniyor temizleniyor.yerlere suppurge ac.hepimiz alin terinle aldik eşyalarımızı da.onlara bakip oturmak icin alinmiyor ki kullanacaaksin eskiyecek kirilacak yenileri alinacak.onemli olan kallpler kirilmasin canim.

Tükenmez asetonla çıkar, deride hiç denemedim
Çünkü aseton biraz deforme de edebilir, çok minnacık pamuğa damlatıp deneyin isterseniz
Benim ufaklık henüz tükenmez evresine girmedi

of of, oğlum koltukları çizdi.
öyle desenli oturuyoruz, hani çıkma imkanı da yok.

aynı durumdayız canım benimde 1 oğlusum var diğeride geliyor Allah nasip kısmet ederse.. her çocuk kalabalıkta şımarıyor ister istemez.. benimkide seninki gibi...

yukarda yazdıklarına harfiyen katılıyorum..

bu arada sende hamilesin heralde Allah kucağına almayıda nasip etsin selamlar..

2 çocuğum varken ve 7 aylık hamileyken (geçen yaz) komşum geldi.
oğluşu çok iyi hoş da . adap kural öğretmemiş anne. çocuk 7 yaşında.
bana geldi her yeri döktü saçtı. oyuncakları dağıttı toplamadı, sarellee kavanozunu açmış kapağını yalıyordu. dedim dur . ekmeğe süreyim ye.
sürdüm . arkamı döndüm yok . gitmiş bizim çocukların yatağında yiyor. çocuklarım orada oynuyor diye.
çağırdım. ye ekmeğini mutfakta . sonra git yanlarına. geze geze ekmek yenilmez.
yatakta yenmez.
bize yatağa kırıntı dökme çarpılırsın derlerdi.
yani her şeyin yeri var . salonda yemek istiyorsa da serer sofra bezini . oturur yer. geze geze yemek de nedir

çocuklar ayrı yesinler diye plan yapmaktan belli, direk önyargılı bir bekleyiş.
ben bir şey demiyorum da,
bu durumdaysan çağırma misafir diyorum.
sonuçta zorunlu bir durum yok ortada.

Evet önce çocuklar yesin sonra biz yiyelim olmamış. Aynen böyle olur işte.

Yetişkinler için kimse normal demedi
Ama çocukların dökmesi normal, yine de anneleri gözetmeli çocuklarını

Fakat konu sahibinin tutumu da hoş değil
Karşımızdayken söyleyeyim dedim
Misafir gidince temizlik yapılır, ayıp bence
Kayınvalide de abrtıyorsun demiş, ortalık salçadan görünmese 'abartıyosun' denmez sanırım
Bence de fazla titiz, yeni evliyim, eşyam da yeni, onlar zaten pis modunda diye bilinçli böyle davranmış konu sahibi

bastırmıyor silerken bastırmıyoooor
çokta temiz değilmiş bikerem

Babam şehir dışından yanıma geldi,annemi kaybettim ara ara bana yardımcı olmak için gelir-gider. bir cevapta yazmıştım.
Belki eşinizde babanızdan rahatsız oluyordur. Siz üzülmeyin diye ses çıkarmıyordur. Keşke bu hassasiyetinizi eşiniz içinde gösterseydiniz. Misafir sonuçta hergün evinizde değiller.

cifle denedim, aspirinle denemedim.
ya ben baya cahilim,
sıvı aspirin marka deterjandan bahsediyoruz dimi :)
Ben ondan bahsediyorum ( : deride kullanmadım ama herşeyi çıkarıyo hemen hemen
Arkadaşlarda bahsetmiş

Konu sahibi,cocuk sahibi olduğunuzda konunuzu tekrar inceleyin derim.

Karşı komşum da sizin gibi. Cocugumla evine gitmisligim yoktur. Kadin kendi torunu geldiğinde bile evim pislendi diye bana şikayet ediyor. Gidilmez boyle lerin evine.

of of, oğlum koltukları çizdi.
öyle desenli oturuyoruz, hani çıkma imkanı da yok.

cif in her yerde diye bi ürünü var canım lekeye sıkıyorsun 5 dakika sonra siliyorsun hiç bişey kalmıyor.. belki çıkarırı bi dene istersen rengide kırmızı..

benimkide krem rengi koltuğumu çizip birde üstüne çilek bastırmış güya çilek ağacı yapmış :))))

hiç leke kalmadı canım

Canim cok geçmiş olsun. Kapıyı kapatmissin ama keşke kitleseymissin.

hımm deneyeyim.
üzerinden biraz geçti, alıştık ara ara siliyorum, sanırım azalıyor.

çocuk düşünürsem bi konu daha açarım :) 30 uma kadar düşünmüyorum 5 yıl daha iyiyim böyle :)

hangi ürünü özelden bana da yazar mısınız ben denedim ama rengi soluklaştı tamamen geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…