Nefretlik Misafir!

yaş ilerledikçe öyle bi kontrol ediyorsun ki bu hassas , damar noktaları.
düşündüklerini direk söyleme arkadaşım..

Niye ki cif sağlıksız mı.
Bende kullanırım da merak ettim.

Cif ve türevleri.. Kimyasal olan her şey..

Ne kadar çok kimyasal o kadar kanserojen.

Hayatı doğallaştırmak varken biz olabildiğince kimyasal sokuyoruz hayatımıza.

Çamaşır suyu da dahil buna tabi.Hele bir de çocuk var. Ekstra dikkat lazım.

onlar gitmeden silmem kasıtlı değil.
Yemekten kalkınca mutfağa ,çalışma odama her yere girdiler ayakları basmasın yağlı pilavlara salatalara diye topladım sabunladım sildim yeri bunun nesi yanlış? her yere o yağlı yemekler ayak ile gidecekti..
Ben çok titiz değilim zaten çalışıyoruz hergün temzlik yapmayız.Ama yemek bu ya yemek..

Anladım. Cif ve çamaşır suyu kullanmayınca da
temizlik hissini alamıyorum ben :)
Mesela mutfak dolabının içini temizledim
dün akşam.
Normal siliyorum evet temizleniyor.
Ama azıcık cif damlatıyorum rengi açılıyor resmen.

Kullanmasak iyide işte..

evet haklısın da,
wc yi çamaşır suyu olmadan temizleme yöntemini bilen var mı?

oğlum da ben de alerjik bünyedeyiz, öksürük belamız, ben arap sabunu kullanıyorum bu sebeple çoğu yerde, bir tek çıkamayan lekelerde ayda yılda bir kullandığım kimyasallar bulunur evde, çoğunu da bitmeden çöpe atarım, yıl geçer üstünden çünkü.

İlla yemeğe alacaksan e huylarını da biliyorsan dışarıya yemeğe davet etseydin daha iyi olurdu.

Şahsen Natural..ve Kudret Livaoğlunun ürettiği maddeleri kullanıyorum.Özellikle heryer için olan ürünü çok güzel ve kokusuz.

Boraks
Hem ucuzdur hem ileri steril. Ameliyathaneler yıkanır bununla.

Sirke+tuz

Karbonat+sirke

Karışımlarını dene. Asla pişman olmazsın.

İçin de rahat olur.

Evde hijyen sağlayayım derken kansere zemin hazırlamamak lazım.

Ben sanırım bu kimyasalların bağımlısıyım :)

Olmazsa olmazlar.
Hele çamaşır yumuşatıcıları var ya.
Asıyorsun çamaşırı her yer buram buram mis kokuyor,
Bayılıyorum yaaa

8 ayda iki kere gelen misafir evimin içine etse laf etmem. üstelik eşimin ailesi ise susar otururum. onların kirlettiklerini de misafirden sonra temizlerim. yanlarındayken elde bez gezmek ne kadar da kötü bir hakaret. çok tahammülsüz bir toplum olduk.

bu arada öyle sessiz bi tipte değilimdir hakkımı savunurum ama bu konu başka. adamlar her gün her hafta gelmiyorlar ki. ne olur idare etseniz. ellerine balyoz alıp heryeri kıramazlar ya çocuklar

Kudret Livaoğlunun ürünlerini tavsiye ederim.Benim kızında alerjisi var özellikle kokuya karşı.Ben memnun kaldım ayrıca çok pahalı da değil.Her yer için olan ürünü çok kullanışlı.

Yani. Neticede hepsi eşya ve kullanmak için varlar hayatımızda.
İstemiyorsanız hiç almazsınız.
Evi sırtlanıp götürmüyorlar. Ben dediğim gibi misafirperver olmayı tercih ediyorum.

Anladım ben seni =)) içinde kalmış o resim =)))
Anneleri konusunda haklısın ama yine de kapı kilitlemeye sıcak bak sen =))
Şahsen çocuğum olsa gözümün önünden beş dk ayrılsa endişelenirim hele de ilk gittiğim bir yerse

kesinlikle katılıyorum size.

Sen bu insanları zaten başından benimseyememişsin ki. Keşke İngiltere Kraliyet ailesine denk gelseymişsin.

Ben bu durumda olsam lütfedip bile gitmem.

Evet benimseyemedim. Annem öldüğünde biz eşimle yan yana ağladık, onlar bir kez bile başın sağolsun demedi.O yüzden Karliyet Ailesine mensubum ya ben hani öyle demişsiniz. hala arar sorar,giderim sırf eşimin ailesi diye.(bu ayrıntıyı kraliyet ailesi için yazıyorum) Yazdıklarım kibirli bir görüntü çizmiş size.Öyle değilim. Her şey üç günlük evet. Hiçbir anın garantisi yok. Ama bu bizlere sorumsuz olma hakkını vermez.Saldım çayıra mevlam kayıra yaşanmaz.Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…