- 24 Kasım 2019
- 67
- 23
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tugcecakmak58
-
Insalah gecer. Artik benim thammulum kalmadiiBen 8+2 yım benimde 6.haftada başladı ne yesem kusuyorum inş 12.haftaya kadar geçse diye bekliyorum
4kardesiz biz 2koz kardes hic midesi bulanmazken diger ikimiz fena cekiyoruz. 7ay kusmak nedir yaaBu olaylar ailedeki genetiklikle de alakası var, ben nerede ise 7 ay kustum, hamilelik safhası ölüm gibi geçti hep...
Hayata nasil devam ediyorsun. Cok merak ettim6. haftadan beri kusuyorum, bulantı devam ediyor. 17. haftadayım ama daha geçmedi..
Ediyorum mecburen.. Öğretmenim, hiç rapor almadım. Gerekirse sınıftan çıkıyorum kusup geri dönüyorum. Yapacak bir şey yok. Ama insanın sabrı tükenecek gibi oluyor. Doktor ayakta durabildiğin müddetçe çocuk için sıkıntı yaratmaz diyor, mutlaka et, balık, süt, yumurta yiyeceksin diyor. Ben görmek bile istemiyorum ki..Hayata nasil devam ediyorsun. Cok merak ettim
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben evde surekli yatip dinlenmeme ragmen baş edemiyorumEdiyorum mecburen.. Öğretmenim, hiç rapor almadım. Gerekirse sınıftan çıkıyorum kusup geri dönüyorum. Yapacak bir şey yok. Ama insanın sabrı tükenecek gibi oluyor. Doktor ayakta durabildiğin müddetçe çocuk için sıkıntı yaratmaz diyor, mutlaka et, balık, süt, yumurta yiyeceksin diyor. Ben görmek bile istemiyorum ki..
Bizde iki kişi evlendi ikiside bu şekilde kustu. Ölmek gibi bir şeydi eşim, yatak döşek herşey kokuyor ve kusuyordum. Yaşamak denmezsi 10 kiloya kadar verdim, Allah'ım diyorum bari hamilelik güzel olsa idi ama nasip... Hiçbir şey çözüm olmadı sıfır sonuç...4kardesiz biz 2koz kardes hic midesi bulanmazken diger ikimiz fena cekiyoruz. 7ay kusmak nedir yaaneler yasadin naptin
Bizde iki kişi evlendi ikiside bu şekilde kustu. Ölmek gibi bir şeydi eşim, yatak döşek herşey kokuyor ve kusuyordum. Yaşamak denmezsi 10 kiloya kadar verdim, Allah'ım diyorum bari hamilelik güzel olsa idi ama nasip... Hiçbir şey çözüm olmadı sıfır sonuç...
Bak size diyeceğim tek çözüm ben serum yiyordum sürekli, o şekilde az bir can geliyordu faydası olur aşırı kusma da sıkıntıbende herseyi yiyip mutlu bi hamilelik istiyodum ama hamilelik gibi degil benimki hastalik gibi oldu artik
Benimki 6.haftadan basladi bulantilarim ve 12. Haftadayiz haa devam ediyor. Tek bulantin olmasin ama bebegin guzelce gelissin sana sıkı skı tutunsun insallahKusmak aslında bebeğin gelistiginin saglikli olduğunun bir gostergesiymis sanırım.Benim ilk gebeligimde hiç kusma olmadı zaten gelişimi durdu 8haftadayken 5.5 haftada kalmıştı kap atışını hiç alamamistik.Yaşasaydi belki sonradan benimde olacaktı bulantılarım.Şuan yine çok yeni hamileyim 4+5 doktora henüz gitmedim tedirginlik var tabi henüz kusma yine yok.Fakat benim ablamda da hiç olmamıştı.Genetik mi acaba bu durum mesela kacinci haftada başladı sizin?
17. Hafta mi19+6 yız şu an, 17 hafta bitti bulantılarım da o zaman bitti, ama o haftaya kadar halsizlik, elimi bile kaldıramaz haldeydim şimdi bebeğim kıpır kıpır ve enerjim yerinde elhamdülillah
5 haftalıkken başlamıştı ama sadece sabahları safra çıkartıyordum, çoğu şeyden tiksinmiştim onun dışında rahat bi hamilelik geçirdim, bulantı da olacak artık yani17. Hafta mikacinci haftada baslamisti bulantin
Bi an once gecsin diye dua ediyorum artik5 haftalıkken başlamıştı ama sadece sabahları safra çıkartıyordum, çoğu şeyden tiksinmiştim onun dışında rahat bi hamilelik geçirdim, bulantı da olacak artık yaniarkadaşım 9 ay ne yediyse çıkardı mesela o bünye meselesi
Çok zor yaşayan anlar anca, ama geçince de unutuyorsunuz o günleri doktora danışıp bulantı için bi şeyler isteyebilirsinBi an once gecsin diye dua ediyorum artikgercekten cok zor bisey bulanti kusma
Doktorum zofer verdi 4mg ikiye boluo iciyordum ama artik oda fayda etmiyorÇok zor yaşayan anlar anca, ama geçince de unutuyorsunuz o günleri doktora danışıp bulantı için bi şeyler isteyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?