Neler yaşadınız?

Benimde 5. haftada başladı hala daha sürüyor.11+3 haftalık bazen gücüm kalmıyor kusmaktan çok zor gerçekten. Aç olsam bulanıyor yesem birşeyler yine aynı.Evim bile kokuyor perdeler bile o derece yani.

Ne işe yarıyor söyleyeyim, burayı okuyan, çocuk yapmamış kişilere uyarı bu. Sen zaten yapacağını yapmışsın, çocuklar ömrünün geri kalanını bu ülkeden kaçmaya çalışarak geçirecek ya da sürekli fakir halde yaşayacak karın tokluğuna çalışacak.
Diğer insanlar da bu hataya düşmesin. Çocuklar eşya değil. Bin kere düşünmek lazım yaparken.

Merhaba sevgili anneler. Ben 12 haftalik hamileyim. 6. Haftadan beri surekli mide bulantisi ve kusma yasiyorum. Cok zor saatlerim gunlerim geciyo gercekten. Sizler neler yasiyosunuz cok merak ediyorum. Konusup dertlesmek istedim biraz
Sizi korkutmayım ama benim hala tam anlamıyla bulantılarım geçmedi. Neredeyse 9.aya gireceğiz. Yanlız 20.haftaya kadar çok şiddetlidir bulantım kusmam. Her hafta serum alıyordum. Şu anda enazından şiddeti azaldı. Bunada şükür diyelim. Ama bizim ailede ırsi çok zor geçiyor ilk aylarımız

Neler yasadin peki nasil gecti gunlerin

Neler yasadin peki nasil gecti gunlerin
Hepsi geçiyor canım hiç merak etme. Hep geçecek bunlar diyerek kendimi motive ettim. Bebeğimi düşündüm onunla ilgili hayaller kurdum. Tabi çok zor asla kolay diyemem. Bebeğim buyumeyecek geri kalmasıydı enbuyuk korkum. Ama bebek senin aldığın her nefesle bile besleniyormuş.5aydan sonra besine ihtiyacı oluyormus doktorum öyle söyledi. Gerçekten bebeğimin gelişimi çok güzel ve saglıklı. Bol bol dua et Rabbım hiçbirimizi darda zorda bırakmaz

Kendimizi sıktığımız için sanırım kusarken.
Olabilir cok az bişi vişne suyu içtim onu çıkarmak için bile kırk takla attım cıkaramayıncada rahat edemiosun cıkarınca oh be diyorum belli müddet sonra yine başlıo bugün bütün günlerden kötü geçti sabır sonunu güzel olacak insallah

Aynen çıkaramayınca daha kötü ama ben dayanabilirsem uyumaya çalışıyorum yoksa kusuyorum rahatlıyorum en azından Allah sabır versin biraz uyumayı deneyin mide yanmanız oluyor mu benim bazen. Çok mide yanma oluyo.

Artik dua etmekten baska carem kalmadi. Bildigim tum yollari denedim ama bu bulantiyi cekmeyen anlamaz gercekten. Hayatimda boyle bisey hic yasamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…