- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tugcecakmak58
-
Biraz sabır etmen gerekiyor her şey düzelecek bebeğin büyüyor gelişiyor onun habercisi bulantılarıDoktorum zofer verdi 4mg ikiye boluo iciyordum ama artik oda fayda etmiyor
Evet bununla mutlu da olmam gerekiyor aslinda. Biraz daha sabir AllahiiimmBiraz sabır etmen gerekiyor her şey düzelecek bebeğin büyüyor gelişiyor onun habercisi bulantıları
Benimde ama önümüzde daha çok yol var iyi olsun katlanırım diyorum inş çabuk geçer hiç bişey fayda etmiyor bana işede gidiyorum bi yanda akşam patatesmi haşlasam sabah çıkmadan yesem diyorum tutar belkiInsalah gecer. Artik benim thammulum kalmadii
Iyi mi geliyormusBenimde ama önümüzde daha çok yol var iyi olsun katlanırım diyorum inş çabuk geçer hiç bişey fayda etmiyor bana işede gidiyorum bi yanda akşam patatesmi haşlasam sabah çıkmadan yesem diyorum tutar belki
Biri söylemişti denicem bendeIyi mi geliyormus
O zaman bende deniyim hadi bakalim insallah iyi gelirBiri söylemişti denicem bende
Sen de hayatin bitmis gibi mi hissediyorsunBenimde 5. haftada başladı hala daha sürüyor.11+3 haftalık bazen gücüm kalmıyor kusmaktan çok zor gerçekten. Aç olsam bulanıyor yesem birşeyler yine aynı.Evim bile kokuyor perdeler bile o derece yani.
Bazen evet ama bebeğimi düşünüp güçlü olmaya çalışıyorum sonuçta geçecek Allah ın izniyle bazen kusarken gözlerimden yaşlar geliyor özellikle sabahları kusarken boğazım falan çok yanıyor.Sen de hayatin bitmis gibi mi hissediyorsun
Ben her seferinde oyle oluyorum. Ni an once kucagimiza alalim insallahBazen evet ama bebeğimi düşünüp güçlü olmaya çalışıyorum sonuçta geçecek Allah ın izniyle bazen kusarken gözlerimden yaşlar geliyor özellikle sabahları kusarken boğazım falan çok yanıyor.
Benimde gözümden yaş geliyor istem dışı tez vakitte geçer inş bulantılarımızBazen evet ama bebeğimi düşünüp güçlü olmaya çalışıyorum sonuçta geçecek Allah ın izniyle bazen kusarken gözlerimden yaşlar geliyor özellikle sabahları kusarken boğazım falan çok yanıyor.
Amin Allah yardımcımız olsun hepimizin..Ben her seferinde oyle oluyorum. Ni an once kucagimiza alalim insallah
Kendimizi sıktığımız için sanırım kusarken.Benimde gözümden yaş geliyor istem dışı tez vakitte geçer inş bulantılarımız
Sizi korkutmayım ama benim hala tam anlamıyla bulantılarım geçmedi. Neredeyse 9.aya gireceğiz. Yanlız 20.haftaya kadar çok şiddetlidir bulantım kusmam. Her hafta serum alıyordum. Şu anda enazından şiddeti azaldı. Bunada şükür diyelim. Ama bizim ailede ırsi çok zor geçiyor ilk aylarımızMerhaba sevgili anneler. Ben 12 haftalik hamileyim. 6. Haftadan beri surekli mide bulantisi ve kusma yasiyorum. Cok zor saatlerim gunlerim geciyo gercekten. Sizler neler yasiyosunuz cok merak ediyorum. Konusup dertlesmek istedim biraz
Neler yasadin peki nasil gecti gunlerinSizi korkutmayım ama benim hala tam anlamıyla bulantılarım geçmedi. Neredeyse 9.aya gireceğiz. Yanlız 20.haftaya kadar çok şiddetlidir bulantım kusmam. Her hafta serum alıyordum. Şu anda enazından şiddeti azaldı. Bunada şükür diyelim. Ama bizim ailede ırsi çok zor geçiyor ilk aylarımız
Hepsi geçiyor canım hiç merak etme. Hep geçecek bunlar diyerek kendimi motive ettim. Bebeğimi düşündüm onunla ilgili hayaller kurdum. Tabi çok zor asla kolay diyemem. Bebeğim buyumeyecek geri kalmasıydı enbuyuk korkum. Ama bebek senin aldığın her nefesle bile besleniyormuş.5aydan sonra besine ihtiyacı oluyormus doktorum öyle söyledi. Gerçekten bebeğimin gelişimi çok güzel ve saglıklı. Bol bol dua et Rabbım hiçbirimizi darda zorda bırakmazNeler yasadin peki nasil gecti gunlerin
Olabilir cok az bişi vişne suyu içtim onu çıkarmak için bile kırk takla attım cıkaramayıncada rahat edemiosun cıkarınca oh be diyorum belli müddet sonra yine başlıo bugün bütün günlerden kötü geçti sabır sonunu güzel olacak insallahKendimizi sıktığımız için sanırım kusarken.
Aynen çıkaramayınca daha kötü ama ben dayanabilirsem uyumaya çalışıyorum yoksa kusuyorum rahatlıyorum en azından Allah sabır versin biraz uyumayı deneyin mide yanmanız oluyor mu benim bazen. Çok mide yanma oluyo.Olabilir cok az bişi vişne suyu içtim onu çıkarmak için bile kırk takla attım cıkaramayıncada rahat edemiosun cıkarınca oh be diyorum belli müddet sonra yine başlıo bugün bütün günlerden kötü geçti sabır sonunu güzel olacak insallah
Artik dua etmekten baska carem kalmadi. Bildigim tum yollari denedim ama bu bulantiyi cekmeyen anlamaz gercekten. Hayatimda boyle bisey hic yasamamistimHepsi geçiyor canım hiç merak etme. Hep geçecek bunlar diyerek kendimi motive ettim. Bebeğimi düşündüm onunla ilgili hayaller kurdum. Tabi çok zor asla kolay diyemem. Bebeğim buyumeyecek geri kalmasıydı enbuyuk korkum. Ama bebek senin aldığın her nefesle bile besleniyormuş.5aydan sonra besine ihtiyacı oluyormus doktorum öyle söyledi. Gerçekten bebeğimin gelişimi çok güzel ve saglıklı. Bol bol dua et Rabbım hiçbirimizi darda zorda bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?