Nelerden ya da kimlerden bktnz?

tek taraflı bakan,empati kuramayan,hayatta sadece kendi zevklerini düşünen,kıskanç ve
SALAK insanlardan bıktım..
tahammül edemiyorum salaklığa..

Devamlı izlenmekten bıktım. tepkilerden bıktım.insanlar hakkında yanılmaktan bıktım. tanıdım iyidir ,sandıklarımdan ,gördüğüm hareketlerden bıktım da,. bıktım .
offffffffffffffff......

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen sana katılıyorum arkadaşım yaşamaktan bıktım, insanları anlamaktan ama onların beni anlayamamasından bıktım! kötükedihüso

sürekli insanlarin benden biseler beklemesinden ve bunun benim icin en iyisi oldugunu düsünmelerinden biktim,hayatima müdahale edilmesinden biktim.cabalayip durmaktan biktim.......

Kendılerını dunyanın en akıllı ınsanı sanan ınsanlardan,
Yenı bıten borclarımın bu haftasonu ıtıbarı ıle yenıden baslamasından
Sureklı tasarruflu gıtmekten
Esıme laf dınletmekten
Bıtmek bılmeyen okulumdan :sinifsinif:

çalıştığım yerdeki o aptal insanlardan çok bıktım!!!!

üst katımdaki laf anlamayan komşulardan bıktım...

kendimden bıktım dün gecekaydirigubbakcemile

insanların yalanlarından,menfaatlerinden,ikiyüzlülüğünden,sebepsiz buğuzlarından ve olayları çok gzl kendi taraflarına çekmelerinden.ben iyilerin olduğu bi dünya istiyorummmm....................................

katılıyorum canım ama iyilerin oldugu dünya insanlara yaramıyor ne kaybım varsa iyi niyetimden. ama ben yine de saf iyi niyetli olmaya devam ediyorum

ilahi adalete güveniyorum

kızların saçma sapan yer ve zamanda buluşma ayarlamasından ve emri vaki davetlerinden bıktım

insanların kıskançlıklarından bıktım
bende niye yokta onda var demelerinden bıktım
özelliklede bunu yapanların akrabam olmasından yıllarca yüzyüze bakamamızdan bıktım bıktım bıktım....
yardım et rabbim :Saruboceq:

Fesat,görgüsüz,kıskanç,riyakar,yarış halinde olan küçük insanlardan bıktım. lmaz:

aynen hayattakı en buyuk korkum yanlızlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…