Nelerden ya da kimlerden bktnz?

Kendini beğenmiş ukalalardan,egoları aşırı şişmiş kendisini tanrıça gibi görenlerden,
sanalla gerçeği ayırt edemeyip hayatı kendinede başkalarına da çekilmez kılanlardan,
dostluk adına hiçbirşey yapmayıp, dost olabildiğini sananlardan, bencil ve tahammülsüz
insanlardan, hoşuna gitmeyen birşeyler yaşadığında çok kolay çirkinleşebilen,
ben merkezci düşüncenin esiri olan zihniyetlerden bıktım......

kendını bulunmaz hınt kuması sanan ınsanlardan ayrıca evlıgını çok ıyı görup karsıdakı ınsanlara laf edenlere ama ben acıyor ve guluyoruz esımle nankör ıkıyuzlu ıçı fesat dolu ınsanlarıda hıç sevmıyorum

aynenvereliniortak

herşeyden ciddi anlamda bıkmış olmama rağmen tasawuf ilgim ,çekim yasası mantığım ve iyimser denyoluğumla herşeyi kabullendim:hulya:

ingilizceden bıktım,eski sevgilimin annemi arayıpta beni 1kere bile aramamasından bıktım,domuz gribi muhabbetinden bıktım,writing hocamdan bıktım,acaba o da beni hala seviyor mu diye düşünmekten bıktım,midtermden bıktım,etrafımda sevgililerin nispet yapar gibi dolanmasından bıktım,odamı dağıtıp tekrar toplamaktan bıktım,uykusuzluktan bıktım, ...........................................

param yok diye ağlayıp iki gün sonra para saçan yalancılardan bıktım.nedense bu tipler hep beni bulup ağlar ağlar dertleşirim ,salak gibi üzülürüm durumlarına ama bi bakarım ki ohooooo
....kendimden de bıktım.herkesi kendim gibi sanmaktan...

komsulardan sokagımdakı ınsanlardan
sureklı arkamdan konusabılcekmıs gıbı durmalarından bıktımmmmmmmm

Dudaklarımın sürekli çatlamasından sürekli dudaklarımı yolmamdan ve ben dudaklarımı yolarkan beyfendinin elime vurmasından bıktımm

Kıl tüy meselesinden bıktım yarabbimmmm....saçım kaşım kirpiğim hariç nefret ediyorum sizdennn

Bana bıkkınlık veren öğeleri bir türlü uzaklaştıramamaktan bıktım,kımıl zararlısı gibiler,ilaçlıyorum,daha da büyüyorlar,evrim geçirip sağdan soldan yine telef ediyorlar ürünlerimikaydirigubbakcemile
En iyisi bıkkınlık derecesine gelmeden ezmekti başını ya,neyse

ikiyüzlü yapmacık insanlardan bıktım. serin duruş sergileyip net tavı koyan o kadar az ki. nefret etsin benden tamam ama göstersin hal ve hareketleriyle. seviyor gibi yapıp da arkdamdan laf söylemesin yüzüme söylesin herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…