Nelerden ya da kimlerden bktnz?

gürültücü,anlayışsız,bencil ve yüzsüz komşulardan kaprisli ve kendini beğenmiş insanlardan bıktım ve son olarakta sınavlardan bıktım mafoldumben

insanların kötülüklerinden bıktım kısacası.mafoldumbenyani öyle insanlar varki resmen dünyaya kötülğk yapmak,insanlara zarar vermek için gelmişler.uffffff ufffff...

insanların kötülüklerinden bıktım kısacası.mafoldumbenyani öyle insanlar varki resmen dünyaya kötülğk yapmak,insanlara zarar vermek için gelmişler.uffffff ufffff...

benim yamak istediklerimi yazmışınız.tşk.dünyada iyiler azalmaya kötüler çoğalmaya başladı farkındamısınız arkadaşlar?aaa ne kadar iyi bir insan yaşasın derken bir anda hayal kırıklığıyla karşılaşır olduk.canımmmm derken canınnnn çıksın diyolar.ne yapalım kötü mü olalım???yoksa iyiliklere devammı???

her gün aynı şeyleri yapmaktan kpss sonuçlarını beklemekten sürekli gelecek korkusu taşımaktan bıktım

Düğün arifesinde bizi kazıklayan; kuaför, salon sahibi, çiçekçi, gelinlikçi hepsinden bıktım, yardımcı olacaklarına köstek oluyorlar resmen :gitme:

babamdan, arkadaşlarımdan, okuldan,öğretmenlerden, matematikten, sınavlardan, herşeyden

sınavlardan bıktım..............

ve ınsanlarda bıktım ıkı yuzlu ınsanlar ve cıkar pesınde olan ınsanlarda bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…