Nelerden ya da kimlerden bktnz?

burada olmasa heralde,imha çalışmalarına başlardım,bugün çok kötüyüm çoookkk:çok üzgünüm:

yalnızlıktan,sıkıntıdan,eşimin anlanmsız sorunlarından,insanlarla uğraşmaktan,,bizi çekememelerinden bıktımmm usndım

trafıkte benı sıkıştıran öküzlere ders vermekten bıktım, kafası basmayan insanların benı eleştırmesınden bıktım, herhafta sonu dugunlere gıtmekten ve orada ki samımıyetsiz sohpetlerden bıktım. yemek yapmaktan, ütü yapmaktan ve manaton olan herşeyden bıktım. bıkmaktan da bıktım :umursamaz:

bıryerımle kavga etmekten de bıktım :mymeka:

erk arkadaşımdan bıktım gitsin ne hali varsa görsün bencil aptall kötükedihüso:mymeka:mafoldumben

ınsanların sırtından geçinmeye alışmış kişilerden nefret ediyorum.
Üstüne üstün bu kişiler 35 yaşına gelmiş,hala birşeyleri başaramıyor,başarmak için uğraşmıyor,birşeylere bedavadan sahip olmaya çalışan,saygı,sevgi göstermeyen insanlar ve işleri düşmedikçe arayıp sormayan ortalıkta gözükmeyen insanlarsa nefretten öte iğreniyorum bu kişiliklerden.
Katlanmak zorundamıyım hayır.
Ama bahsettiğim insanlar akraba sıfatında olunca tatsızlık çıkmaması adına,büyüklük bende kalsın deyip görüşmek zorunda kalıyorum ne yazık ki.
Ha,ben onların tüm hatalarını yüzüne vurduğum için suçlu olan ben oldum,ki ortada hiçbir hakaret,aşağılama...vs. sözcükleri kullanmadığım halde.
Neyse;
Benim için tamamen bittiler zaten daha o zaman hemde..
Hiçbir anlam ifade etmiyorlar bana,bir yabancıdan farksızlar..
Keşke hiç muhattap olmasak birbirimizle ama...
Aması var işte..

sevgilimin herseyi kafaya takmasından bıktım:umursamaz:
birden sinirlenmesinden,
fevri olmasından,
bu huyundan vazgeçmesini istiyorum
hofsssssssssslmaz:

buralardan biktim,ulkemde yasamak istiyorum,vatanimda:Saruboceq:,ait oldugum yerde,hic sevmedim buralari ,insanin sevmedigi bi yerde yasamasi cok aci,,,:gitme:

ruhumdaki karmaşadan bıktım...çırpınır dururken ruhumun bağırışlarını susturmak için,bu uğurda harcadığım enerjinin ben gün be gün tüketmesinden bıktım.normal bi insan gibi yaşamak istemiştim aslında bu hayatı..sorgusuz sualsiz..basit usülde basitçe bi hayat..günlük konuşmalarla..
kimseye acımadan,herkesin sorununa ayrı ayrı üzülmeden biraz vurdumduymazca,biraz için acılarına aldırmazca bi yaşam olsaydı keşke benimki..tükendim işte sonunda..26 yaşında ruhu yaşlı bedeni yorgun kalbi bölük pörçük bi insan oldum,heyecansız,donuk,yorgun..

tüm çevremden bıktım.özellikle her şeye burnunu sokan akrabalardan,meraklı komşulardan,yaşadığım çevreden,eşimin iş arkadaşlarının gösteriş budalası karılarından,ya anlatsam bitmez . keşke eşim ben ve oğlum hiç kimsenin bizi tanımadığı bir yere gidip orada yaşasak...offfffffffff

Yüze gülen ,arkadan kuyu kazan,kıskanç ve fesat yaratıklardan bıktım...kötükedihüso

çevremdeki insanlardan kaynana kayınbabmdan hayattan kendimden dahi bıktım artık buaralar çok mutsuzum.evdeyim devaamlı 2 çocukla ugraşıyorum kaynanmın umursamzlıgınmdan bıktım.gezmek hava almak istiyorum

sonradan zengin olanlardan,kendilerini bir şey zanneden,selam verdiğinde bile bi haber dilinin ucuyla selam veren...sengözlerimebaksanab
yüzüne gülüp arkandan iftiralar atan akraba bozuntularından bıktımmmÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…